motoFUN Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 sem luka goja iz kopra ....imam ... YAMAHO DT125RE.... :worship:
Jasmin125 Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 sem luka goja iz kopra ....imam ... YAMAHO DT125RE.... :worship: Ja pozdravljen na forumu.... :D
Gost Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 sem luka goja iz kopra ....imam ... YAMAHO DT125RE.... :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
coldy Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 (popravljeno) welcome motofun , keda reš z nama na hočko ? (jaz,nejko,pa ti) Popravljeno Avgust 7, 2008. Popravil coldy
Gost Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 welcome motofun , keda reš z nama na hočko ? (jaz,nejko,pa ti) haha, ker sploh ni iz kopra ne :lol1: z veseljem se bo vozo 300km za totih par zaprtih ovinkov, a doli ma 100 krat lepše
Gost Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 hhhh fora pol drugič morš smajlije kake zraun dat, kaj te jaz vem če se ti je obrnilo od hefta :D
Rizla Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 HAHA mudeli poglejte si sminkerke u LJ :naughty: :naughty: :naughty:
Prevtzer Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 HAHA mudeli poglejte si sminkerke u LJ :naughty: :naughty: :naughty: Dans sm jo vidu ob ene 13:40 je iz Tivolske na Tržaško zavijala. P.S. a si ti tist k se je učer 2x po Tržaški pelou v kratki majci z Mitotom ?
coldy Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 alo nejko , ka te prideš v sob v bistrco ? jaz sn sam doma do ned zvečer :D pa se gremo napit pa nakadit
Gost Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 (popravljeno) alo nejko , ka te prideš v sob v bistrco ? jaz sn sam doma do ned zvečer :D pa se gremo napit pa nakadit ni mi več do ničega trenutno, niti z motorom se verjetno neom vozo vsaj ena 2 tedna da prijem malo k sebi :BUA: Popravljeno Avgust 7, 2008. Popravil chunga
Jerry_exc Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 HAHA mudeli poglejte si sminkerke u LJ :naughty: :naughty: :naughty: haha.... jest sm dons gledov eno na hornetki ki je dosegla tla lih s konico prstov na nogi... da pa mal vetr zapiha je pa ni vec pa tud pobrat ga sama ne more niti v sanjah :rolleyes:
coldy Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 ene so prav dore na motoru :evilgrin:
Aless Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 mala dilema :? eno al dvodeln kombinezon :hmm: pa ker?
Aless Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 dvodelni dainese ce v tem cajtu je problem stevilko dobit :wacko:
coldy Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 ja samo če te z 600tko fukne te kr ornk fukne pa je fajn če maš kvaliteto
Aless Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 ja samo če te z 600tko fukne te kr ornk fukne pa je fajn če maš kvaliteto to ka ti je zdaj palo na pamet te more pri voznji z motorjem nazadnje,...ne pa najprej
Gost Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 ja samo če te z 600tko fukne te kr ornk fukne pa je fajn če maš kvaliteto zakaj pa te maš ti probikera?
Aless Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 zakaj pa te maš ti probikera? ker rabis kvaliteto samo ce te z 600ko fukne :D
coldy Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 ja pa doro na moji jajci ni neke glih ne , boljše je ko v kratkih hlačah pa celo nogo povito pa petarda po hočkem haha
Gizmo_ Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 ker rabis kvaliteto samo ce te z 600ko fukne :D Tukilele mal pobrski :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se