coldy Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 (popravljeno) hahahaah :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: namesto da bi šparali z nafto :headbang: holy shit ne me fukat Popravljeno Avgust 26, 2008. Popravil coldy
Rizla Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 ne paše ji barva ;) aja heh men je pa huda ta modra pa una srebrna:D
Rizla Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 Eo se tle nalepm link od ucerisnega dneva :naughty: :winkiss:
Aless Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 http://www.neckermann.si/artikel/2725288/M...ect-PR-06F-B-WH ma kdo doma kaj takiga viska za prodat....bom rabo za pivo hladit v sobi med studijom :P ....
Gixxer Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 (popravljeno) ma kdo mogoce doma kaki racunalniski napajalnik viska? Ker ce si nima kaj za pocet z njim, se priporocam :) (lahko je stari, sam da je - ne rabim za racunalnik) :) Popravljeno Avgust 26, 2008. Popravil Gixxer
Čamac Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 holy shit ne me fukat tale nesreča se je zgodila v hrvaškem tunelu, mislim da lani, nisem pa prepričan Eo se tle nalepm link od ucerisnega dneva :naughty: :winkiss: zakaj pa ti zunanjo nogo tišiš tako stran od motorja?
Rizla Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 zakaj pa ti zunanjo nogo tišiš tako stran od motorja? da se mi zrac...k sm meu mokre hlace spodi k sm zasvicu heh pol se pa tko furam k mam sam tm pr jajcih uno k ni iz usnja heh
coldy Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 @čamac sej to je tista nesreča če še pove komentator da se je zgodilo na hrvaški to
Čamac Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 da se mi zrac...k sm meu mokre hlace spodi k sm zasvicu heh pol se pa tko furam k mam sam tm pr jajcih uno k ni iz usnja heh aja... sem mislo da bežiš nazaj proti zadnjemu sedežu z nogami narazn, da imaš pajka med nogami na sedežu ali pa da te bo tank ugriznil v pimpeka @čamac sej to je tista nesreča če še pove komentator da se je zgodilo na hrvaški to nisem poslušal posnetka, samo videl sem katera nesreča je na hitro pa sem slišal da je v angleščini pa sem mislo če pač niso povedali, da jaz povem :D
_N3jC_ Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 gre kdo kaj na panonio? :evilgrin: jst grem mugoče 2.septembra, sam še ni čist 100% :closedeyes:
frk Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 jst grem mugoče 2.septembra, sam še ni čist 100% :closedeyes: povej kaka je cena :) zaj sem nabavo polijestre pa carbon dekle dobim ju3, pa bi rad čim prej sprobal to :P
frk Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 pizde sem ti fauš za one poliestre, so res svetovni zgledali :OK: ...upam da boš za panonio končno dal blokado ven, ker drugač boš tam verjetno res moteči element hehe zaj ko bom polijestre montiral bom blokado ven vrgo, za na dirkališče bo ok, po cesti pa se bom še naprej vozo s tem, ker pitaj boga kdaj se bom v kaki avto zakantal :krneki:
Gixxer Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 ja puj jebemti, pa tolk postov sn že mel, zaj pa spet jovo na novo aja pubeci glejte to, mi je dal riskač link umiral sn hahahahahah oni na začetku je najjači :worship: http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/vid...-shodu-rbd.html :worship: :worship:
biker125 Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 ja puj jebemti, pa tolk postov sn že mel, zaj pa spet jovo na novo aja pubeci glejte to, mi je dal riskač link umiral sn hahahahahah oni na začetku je najjači :worship: http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/vid...-shodu-rbd.html hehehehe, sej ni edini ko umira zram :kva2:
coldy Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 (popravljeno) pa pikola nejko kaj si te zaj spet naredo ? :lol1: :lol1: zihr te je koci spet :doze: , kurba keri camper ne , samo neke ga aim fuka nič ke ni trofo dosti :lol1: :lol1: :lol1: ustrahovanja ljudi hahahahahaha Popravljeno Avgust 26, 2008. Popravil coldy
coldy Objavljeno Avgust 26, 2008 Objavljeno Avgust 26, 2008 (popravljeno) sLOWenia :worship: izpuh....kadi se ko kristus , ahahaahahah kera tema loool naslov je opasn :lol1: :lol1: prav smešno mi je čeprav ni ko bo onemu ribno Popravljeno Avgust 26, 2008. Popravil coldy
Rizla Objavljeno Avgust 27, 2008 Objavljeno Avgust 27, 2008 aja... sem mislo da bežiš nazaj proti zadnjemu sedežu z nogami narazn, da imaš pajka med nogami na sedežu ali pa da te bo tank ugriznil v pimpeka hehehehehehe... to bo to camci=P
_N3jC_ Objavljeno Avgust 27, 2008 Objavljeno Avgust 27, 2008 povej kaka je cena :) zaj sem nabavo polijestre pa carbon dekle dobim ju3, pa bi rad čim prej sprobal to :P Cena je 110eur, organizira pa Berger-motosport :)
k0ci Objavljeno Avgust 27, 2008 Objavljeno Avgust 27, 2008 pa pikola nejko kaj si te zaj spet naredo ? :lol1: :lol1: zihr te je koci spet :doze: , kurba keri camper ne , samo neke ga aim fuka nič ke ni trofo dosti :lol1: :lol1: :lol1: ustrahovanja ljudi hahahahahaha ja itak jst sm ga, ti smrdlivc mali štajerski, a ti je preveč toče na čebrico padlo da imaš take ideje ali kaj :headbang: šele zdaj sem videl da ima drugi nick, kaj šele da bi ga banal, saj ni pizdarij delal zadnje čase
frk Objavljeno Avgust 27, 2008 Objavljeno Avgust 27, 2008 evo dečki kaj se zgodi, če ma frk preveč cajta :evilgrin: kdo ve kaj je to? :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se