_LuX_ Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 poj se pa še nis resno po terenu pelov... :winkiss: tako je, ne poznam nobenga k ma motor pa še nikol ni biv na tleh
Jerry_exc Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 tako je, ne poznam nobenga k ma motor pa še nikol ni biv na tleh dobr so razni cestaki pa čošrji pa tak k se ne valajo ;)
R1FREAK Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=2269506 na prodaj :D
Aless Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 morda nekaj, kar grmi? :D a-a....ostal bom na 4 valjih :P
MXRideR Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 tomosa maš pa te še ni vrgl z njim :rolleyes: nazalost me je ze vrgl....sej megli15 ve, da vsak skor pade sam on misl tko da so pol tut posledice.... Lep pozdrav, JK
MatexDeLuxe46 Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 (popravljeno) x2 :D snif snif? :P Popravljeno September 7, 2008. Popravil MatexDeLuxe46
Jasmin125 Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Evo posnetek iz včerajšne ture...Js pa sonda pa še en frend...:D
djfixme Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 js mam u blizni prihodnosti namen kupt eno 125-ko... mora bit 4t... ker nbi rad dau za servis tolk pa tut da mi ne pije tolk... in rd bi vidu da bi bla naked bike... prosm ce mi lahk napisete neki modelu pa firme nakedov... hvala ze v naprej!!!!!
Jasmin125 Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 js mam u blizni prihodnosti namen kupt eno 125-ko... mora bit 4t... ker nbi rad dau za servis tolk pa tut da mi ne pije tolk...in rd bi vidu da bi bla naked bike... prosm ce mi lahk napisete neki modelu pa firme nakedov... hvala ze v naprej!!!!! Ja izbire že nimaš newem kake :D Kak Hyosung gt pride v poštev...
Igorr Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 (popravljeno) js mam u blizni prihodnosti namen kupt eno 125-ko... mora bit 4t... ker nbi rad dau za servis tolk pa tut da mi ne pije tolk...in rd bi vidu da bi bla naked bike... prosm ce mi lahk napisete neki modelu pa firme nakedov... hvala ze v naprej!!!!! Odgovor je zelo preprost... ... MZ RT. :whistle: Popravljeno September 7, 2008. Popravil Igorr
NejcZ Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Tako, Huso ali MZ :worship: Oba sta super motorčka.
Stafuc Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Odgovor je zelo preprost... ... MZ RT. :whistle: a bi ti lahko malo manj promoviral tale tvoja jajca...na vsakem koraku prilepiš tole grdo sliko...sploh pa je tale jajc na tej sliki še grši kot je drugače tako, da jo kar lepo ukini rtm**
TADEJ46 Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 a bi ti lahko malo manj promoviral tale tvoja jajca...na vsakem koraku prilepiš tole grdo sliko...sploh pa je tale jajc na tej sliki še grši kot je drugače tako, da jo kar lepo ukini rtm** hahahaha.... :whistle:
Breezer Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 a bi ti lahko malo manj promoviral tale tvoja jajca...na vsakem koraku prilepiš tole grdo sliko...sploh pa je tale jajc na tej sliki še grši kot je drugače tako, da jo kar lepo ukini rtm** :kva1: :photo:
_N3jC_ Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 a je septembra sploh se kej dol? če je organizirano je :yes: nič ni hahah oražem boš vidu da ti bo bedno :winkiss: no uglavnm sam tok da povem, šlo nas je tm okol 8 busov dol preko jupiterja in je blo res zakon...pa ni blo tko da bi blo spet več tipov k pičk, ampak sem bil presenečen, saj sem imel občutek, da je blo pa zdj več pičk :P odprt je biu samo aquarius in je bil nabito poln, ker so bli usi tm, tko da ne govort da mi bo žal, ker bi šov takoj še enkrat...skor bolš mi je blo kokr konc julija k je blo res največ folka, sam je biu pa dele tok boljši folk dol, pa še pičke so ble hujše :D
Stafuc Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 @orgazem ti vajenc lahko maš na voljo 20 dobrih komadov pa boš usen lačn domov hodu :naughty:
_N3jC_ Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 @orgazem ti vajenc lahko maš na voljo 20 dobrih komadov pa boš usen lačn domov hodu :naughty: hahaha in kdo pol to men govori :whistle: drugač pa napredn grem dam grem na sendvič, tko da nism tok lačn :naughty:
JeRn3j Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 ma pag je brezveze ;) to pa itak :D
JeRn3j Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 no uglavnm sam tok da povem, šlo nas je tm okol 8 busov dol preko jupiterja in je blo res zakon...pa ni blo tko da bi blo spet več tipov k pičk, ampak sem bil presenečen, saj sem imel občutek, da je blo pa zdj več pičk :P odprt je biu samo aquarius in je bil nabito poln, ker so bli usi tm, tko da ne govort da mi bo žal, ker bi šov takoj še enkrat...skor bolš mi je blo kokr konc julija k je blo res največ folka, sam je biu pa dele tok boljši folk dol, pa še pičke so ble hujše :D to da je šlo 8 busov mi nič ne pomeni :P drgač pa še zmer mislim da je totalna bedarija hodt na tele zadeve alla pag edišn... za isti dnar se grem jst 3x bolš zabavat :P
_N3jC_ Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Mah sej usen, usak ma itaq svoj okus...men je blo zakon in mi ni žov da sm šov :)
Stafuc Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 hahaha in kdo pol to men govori :whistle: drugač pa napredn grem dam grem na sendvič, tko da nism tok lačn :naughty: ne bit tok jezn..šalil sem se :) to da je šlo 8 busov mi nič ne pomeni :P drgač pa še zmer mislim da je totalna bedarija hodt na tele zadeve alla pag edišn... za isti dnar se grem jst 3x bolš zabavat :P jst sm biu letos pa mi je blo čist hudo...recimo ljudem iz legije je pa bedno..samo kaj češ oni so bedni sami :P
AKG Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 če je organizirano je :yes: no uglavnm sam tok da povem, šlo nas je tm okol 8 busov dol preko jupiterja in je blo res zakon...pa ni blo tko da bi blo spet več tipov k pičk, ampak sem bil presenečen, saj sem imel občutek, da je blo pa zdj več pičk :P odprt je biu samo aquarius in je bil nabito poln, ker so bli usi tm, tko da ne govort da mi bo žal, ker bi šov takoj še enkrat...skor bolš mi je blo kokr konc julija k je blo res največ folka, sam je biu pa dele tok boljši folk dol, pa še pičke so ble hujše :D A si kej tekilo pil? :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se