Aless Objavljeno September 10, 2008 Objavljeno September 10, 2008 kolega prodaja ninjo 6ko 2006 letnik z 125xx km(trenutno)...leovince izpuh in pa pokrov sedeza,....je pa seveda zelene barve :D če koga zanima me lahko še kaj vpraša...cena je 6300€ plus dogovor,da pa zraven tudi čelado in jakno
_LuX_ Objavljeno September 10, 2008 Objavljeno September 10, 2008 hja...to ne vem kje mamo take fabrke :D :D ma strahinj al pa duplje, maš cev kup privatnikov
Jerry_exc Objavljeno September 10, 2008 Objavljeno September 10, 2008 hja...to ne vem kje mamo take fabrke :D :D ma 2x se pel skos okolico pa glej tamale table ob cest bos sigurn kej vidu ;)
Schmid87 Objavljeno September 10, 2008 Objavljeno September 10, 2008 SLO VE NI JA :) pa v MB sm biu v kafiču Indeks Plus, al karkol je že.. mam filing da je to en najbl zjebanih lokalov tm :D
Čamac Objavljeno September 11, 2008 Objavljeno September 11, 2008 SLO VE NI JA :) pa v MB sm biu v kafiču Indeks Plus, al karkol je že.. mam filing da je to en najbl zjebanih lokalov tm :D Ma minus je tale indeks plus... @JeRn3j: a še imaš krivine?
_LuX_ Objavljeno September 11, 2008 Objavljeno September 11, 2008 A kdo ve kaj bi blo narobe da mi stop zelo slabo sveti? Luč mi normalno sveti, ko stisnem bremzo mi stop luč zasveti tako malo da je skoraj neopazno.
macak333 Objavljeno September 11, 2008 Objavljeno September 11, 2008 A ve kdo če so kje v lj kakšne dobre akcije za motoristično opremo? Kajti rabil bi si želvo kupt, pa si raj zdej eno bolšo ka so cenej. Sm gledu mal po straneh pa nikjer popustov, no v tc-ju so na nekatere stvari sam ni na želve. Al pa da raj še mal počakam??? Kaj pravte?
Prevtzer Objavljeno September 11, 2008 Objavljeno September 11, 2008 A ve kdo če so kje v lj kakšne dobre akcije za motoristično opremo? Kajti rabil bi si želvo kupt, pa si raj zdej eno bolšo ka so cenej. Sm gledu mal po straneh pa nikjer popustov, no v tc-ju so na nekatere stvari sam ni na želve. Al pa da raj še mal počakam??? Kaj pravte? Kupi prek eBaya. Primer: Astars Bionic Back Protector v SLO je 110€ tm ga pa dobiš za 88€ (poštnina vključena), se pravi prišparaš 22€
macak333 Objavljeno September 11, 2008 Objavljeno September 11, 2008 Kupi prek eBaya. Primer: Astars Bionic Back Protector v SLO je 110€ tm ga pa dobiš za 88€ (poštnina vključena), se pravi prišparaš 22€ Hmm...bom pogledu. Hvala ti. :worship:
Čamac Objavljeno September 11, 2008 Objavljeno September 11, 2008 Če morda koga zanima... Ena je že šla.. Čeprav za tole mi bo res hudo, ker res dela brez ene same napake, vžge vedno v prvo, tudi po daljšem počitku v garaži... http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=2285611 Če koga zanima morda enodelni berik model 2008, malo nošen, rahlo podrsan lev rokav, cena novega 790 €, škornji TCX competizione S bele barve, rokavice Held belo-rdečo-črne s karbonskimi členki, hrbteničnik (želva) Dainese Bap 2 - nekajkrat nošena, čelada Arai Condor Voltage Red - malo nošena, vedno s podkapo,... Pišite. Vse skupaj na eni fotki izgleda takole:
frk Objavljeno September 11, 2008 Objavljeno September 11, 2008 Če morda koga zanima... Ena je že šla.. Čeprav za tole mi bo res hudo, ker res dela brez ene same napake, vžge vedno v prvo, tudi po daljšem počitku v garaži... http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=2285611 Če koga zanima morda enodelni berik model 2008, malo nošen, rahlo podrsan lev rokav, cena novega 790 €, škornji TCX competizione S bele barve, rokavice Held belo-rdečo-črne s karbonskimi členki, hrbteničnik (želva) Dainese Bap 2 - nekajkrat nošena, čelada Arai Condor Voltage Red - malo nošena, vedno s podkapo,... Pišite. Vse skupaj na eni fotki izgleda takole: prikolico mi prodaj po simbolni ceni :D
Breezer Objavljeno September 11, 2008 Objavljeno September 11, 2008 Če morda koga zanima... Ena je že šla.. Čeprav za tole mi bo res hudo, ker res dela brez ene same napake, vžge vedno v prvo, tudi po daljšem počitku v garaži... http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=2285611 Če koga zanima morda enodelni berik model 2008, malo nošen, rahlo podrsan lev rokav, cena novega 790 €, škornji TCX competizione S bele barve, rokavice Held belo-rdečo-črne s karbonskimi členki, hrbteničnik (želva) Dainese Bap 2 - nekajkrat nošena, čelada Arai Condor Voltage Red - malo nošena, vedno s podkapo,... Pišite. Vse skupaj na eni fotki izgleda takole: za kuk p daš tole?? ker letnik...p dej mal kšne podatke izprsi...o vsm :D d vidm kašn je to kej stroj B)
JeRn3j Objavljeno September 11, 2008 Objavljeno September 11, 2008 (popravljeno) . Popravljeno September 11, 2008. Popravil JeRn3j
_N3jC_ Objavljeno September 11, 2008 Objavljeno September 11, 2008 Če morda koga zanima... Ena je že šla.. Čeprav za tole mi bo res hudo, ker res dela brez ene same napake, vžge vedno v prvo, tudi po daljšem počitku v garaži... http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=2285611 Če koga zanima morda enodelni berik model 2008, malo nošen, rahlo podrsan lev rokav, cena novega 790 €, škornji TCX competizione S bele barve, rokavice Held belo-rdečo-črne s karbonskimi členki, hrbteničnik (želva) Dainese Bap 2 - nekajkrat nošena, čelada Arai Condor Voltage Red - malo nošena, vedno s podkapo,... Pišite. Vse skupaj na eni fotki izgleda takole: kaj a se boš poslovil od motorističnih vod, da tud opremo prodajaš, al boš komplet use menju :D
norc 16 Objavljeno September 12, 2008 Objavljeno September 12, 2008 Če morda koga zanima... Ena je že šla.. Čeprav za tole mi bo res hudo, ker res dela brez ene same napake, vžge vedno v prvo, tudi po daljšem počitku v garaži... http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=2285611 Če koga zanima morda enodelni berik model 2008, malo nošen, rahlo podrsan lev rokav, cena novega 790 €, škornji TCX competizione S bele barve, rokavice Held belo-rdečo-črne s karbonskimi členki, hrbteničnik (želva) Dainese Bap 2 - nekajkrat nošena, čelada Arai Condor Voltage Red - malo nošena, vedno s podkapo,... Pišite. Vse skupaj na eni fotki izgleda takole: daj počakaj z prodajo do drugega leta
norc 16 Objavljeno September 12, 2008 Objavljeno September 12, 2008 nuca kdo kake knjige napragu besedila, branja pa tota sranja
durhmarsh Objavljeno September 12, 2008 Objavljeno September 12, 2008 mene zanima nekaj o honda r125 kok gre kej to kuk ma končno? nism nikjer najdu nč o tem.... ker enga sm vidu je mel hitr noter 130 pa se je pelz zahec skor tolk.... a je mel kej prerihtan?
Schmid87 Objavljeno September 12, 2008 Objavljeno September 12, 2008 Če morda koga zanima... Ena je že šla.. Čeprav za tole mi bo res hudo, ker res dela brez ene same napake, vžge vedno v prvo, tudi po daljšem počitku v garaži... http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=2285611 Če koga zanima morda enodelni berik model 2008, malo nošen, rahlo podrsan lev rokav, cena novega 790 €, škornji TCX competizione S bele barve, rokavice Held belo-rdečo-črne s karbonskimi členki, hrbteničnik (želva) Dainese Bap 2 - nekajkrat nošena, čelada Arai Condor Voltage Red - malo nošena, vedno s podkapo,... Pišite. Vse skupaj na eni fotki izgleda takole: a boš zakluču z motoristično kariero? kakšna je pa kj velikost oblačil & cena :)
durhmarsh Objavljeno September 12, 2008 Objavljeno September 12, 2008 sj sem povedu honda R125 to je bivša cbr se mi zdi
Prevtzer Objavljeno September 12, 2008 Objavljeno September 12, 2008 sj sem povedu honda R125 to je bivša cbr se mi zdi Honda R 125? Tazga motorja ni, je pa Yamaha R 125...
Schmid87 Objavljeno September 12, 2008 Objavljeno September 12, 2008 sj sem povedu honda R125 to je bivša cbr se mi zdi to je Honda NSR 125 R :D
Čamac Objavljeno September 12, 2008 Objavljeno September 12, 2008 prikolico mi prodaj po simbolni ceni :D to pa ne bom prodajal, 700€ je bla pa parkrat rabljena, dodatno tretja niša,... nima smisla za neki mali dnar prodajat, to bo ostalo leta in leta da bom še ducatija na njej vozo :D za kuk p daš tole?? ker letnik...p dej mal kšne podatke izprsi...o vsm :D d vidm kašn je to kej stroj B) sem dal v postu link do oglasnika samo podčrtaj med avto in net spremeni v piko kaj a se boš poslovil od motorističnih vod, da tud opremo prodajaš, al boš komplet use menju :D poslavljam se prav gotovo ne, saj še sploh nisem imel ducatija :P poslovil se bom zdaj za nekaj časa ja, če bo nevzdržno pa bom se pač kratkočasil morda s kakšnim crossom ali čem... daj počakaj z prodajo do drugega leta zakaj? nuca kdo kake knjige napragu besedila, branja pa tota sranja jaz bi neke rabo a boš zakluču z motoristično kariero? kakšna je pa kj velikost oblačil & cena :) škornji - št. 45 kombinezon mislim da 52 rokavice M ali L bi moral pogledat pa se mi zdaj ne da čelada M čeprav zankrat bi najraje prodal motor ker mi manjka nekaj denarja, opremo mi ni sile prodat, po eni strani mi je boljše če je doma ker tak nikol ne vem kdaj bom spet šel po kakega cestaka :D
Stafuc Objavljeno September 12, 2008 Objavljeno September 12, 2008 ti vajenc škrti ne boš šel po nobenega cestaka več denar daj meni da ga zapravim in ti s tem rešim življenje LP **
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se