Jerry_exc Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 sm se zej spomnu na najbl bolan film zadnih časov :) the happening... k rastline oddajajo neki da se folk začne sam pobijat :) k tip legne pod kosilnco :worship:
impulz Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 jaz pa nicolasa cage-a nemorem. antipatičen fris mi ma :krneki: še najbol ko one čobe tak vn potiši. drugače pa mislim da sem skoraj vse njegove filme gledal in nemorem rečti da so bli slabi... razen tega wtc k je pa podn :unsure:
Maniac Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 Hehe, kle je pa velik govora o 125kah :whistle:
NejcZ Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Kdo ve kam si lahko grem tole zrihtat? http://www.sta-lj.com/popotniske-izkaznice/isic
impulz Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Kdo ve kam si lahko grem tole zrihtat? http://www.sta-lj.com/popotniske-izkaznice/isic študentski servis vrjetno zanima me, če lahko koristiš to kartico tudi (koristiti ugodnosti v Sloveniji), če hodiš v šolo izven Slovenije?
NejcZ Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Pojma nimam, js rabm tole uglavnem haha :D
JeRn3j Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 jaz pa nicolasa cage-a nemorem. antipatičen fris mi ma :krneki: še najbol ko one čobe tak vn potiši.drugače pa mislim da sem skoraj vse njegove filme gledal in nemorem rečti da so bli slabi... razen tega wtc k je pa podn :unsure: si gledal lord of war? se mi zdi da ne .)
impulz Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 sem reko skoraj vse filme. niti vseh ne poznam. pa nisem tak mislo. saj ga ne sovražim ono. niti mu nism fovš ker sem itak lepši od njega :trance_33_sleep:. antipatičen se mi pač zdi, samo sem se ga že na nek način navadil.... nemorem rečt da je slab igralec, ker so bli vsi filmi od njega ki jih poznam zelo uspešni. se morem pač sprijaznit da bom ga še mogel gledat. lord of war pa si bom ogledal v kratkem če praviš da je majka :blush: je gledal kdo wtc včeraj do konca? konec me zanima kaki je biu
biker666999 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 impulz kok si str? 15 mnde
Noiser69 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 sem reko skoraj vse filme. niti vseh ne poznam. pa nisem tak mislo. saj ga ne sovražim ono. niti mu nism fovš ker sem itak lepši od njega :trance_33_sleep:. antipatičen se mi pač zdi, samo sem se ga že na nek način navadil.... nemorem rečt da je slab igralec, ker so bli vsi filmi od njega ki jih poznam zelo uspešni. se morem pač sprijaznit da bom ga še mogel gledat. lord of war pa si bom ogledal v kratkem če praviš da je majka :blush: je gledal kdo wtc včeraj do konca? konec me zanima kaki je biu rešli so oba 2 izpod ruševin ;)
impulz Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 ja. zakaj? lihkar sem gledal hrt2 kjer je bla neka oddajo o motociklih. zelo poučna za šminkerje! 45 mrtvih 800 težkih poškodb katere bodo imele trajne posledice 1000 lažjih na hrvaškem (mislim da v enem letu) bilo je govora o neki napihljivi jakni, katere cene se začnejo pri 2500 kunah. kaj je to za ene jakne? so jo precej hvalil.
Jerry_exc Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 ja.zakaj? lihkar sem gledal hrt2 kjer je bla neka oddajo o motociklih. zelo poučna za šminkerje! 45 mrtvih 800 težkih poškodb katere bodo imele trajne posledice 1000 lažjih na hrvaškem (mislim da v enem letu) bilo je govora o neki napihljivi jakni, katere cene se začnejo pri 2500 kunah. kaj je to za ene jakne? so jo precej hvalil. statistika na naših cestah ni nč dost drgačna :krneki: :trance_33_sleep:
Prevtzer Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 A kdo pozna kakšnga mini-cross/SM k bi ga dubu za <200€ sam tko mal za po dvorišču pa po okoliških potkah se furat. Nema veze če so kitajska jajca sam da je. Pa a tak motor gre po zadni? Ker je tok mejhn bi mogl it komot :hmm: Tko da bi mal dubu občutek za ravnotežje.
tomazin Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 A kdo pozna kakšnga mini-cross/SM k bi ga dubu za <200€ sam tko mal za po dvorišču pa po okoliških potkah se furat.Nema veze če so kitajska jajca sam da je. Pa a tak motor gre po zadni? Ker je tok mejhn bi mogl it komot :hmm: Tko da bi mal dubu občutek za ravnotežje. sej maš CH ko je tak skor isto :lol:
Jerry_exc Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 A kdo pozna kakšnga mini-cross/SM k bi ga dubu za <200€ sam tko mal za po dvorišču pa po okoliških potkah se furat.Nema veze če so kitajska jajca sam da je. Pa a tak motor gre po zadni? Ker je tok mejhn bi mogl it komot :hmm: Tko da bi mal dubu občutek za ravnotežje. gre po zadnji sam je pa teži ko z večjimu motorjam ker je vsak najmanjši premik teže tak vpliv da si takoj na hrbtu... pa še tok nizko je da ni časa noge nazaj dat ;)
tomazin Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 (popravljeno) ma kdo za prodat al pa lahk zrihta ugodn eno izmed teh n73, n81, n82? :whistle: Popravljeno September 14, 2008. Popravil tomazin
_LuX_ Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 A kdo pozna kakšnga mini-cross/SM k bi ga dubu za <200€ sam tko mal za po dvorišču pa po okoliških potkah se furat.Nema veze če so kitajska jajca sam da je. Pa a tak motor gre po zadni? Ker je tok mejhn bi mogl it komot :hmm: Tko da bi mal dubu občutek za ravnotežje. 50ccm se dobi novga kitajčka na avtonet al pa na bolhi jih maš sam bolj se splača 125ccm vzet oz. 110
JeRn3j Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 moto gp neki na pol 20 krogov, rdeča zastava rossi prvi, hayden lorenzo, stoner... posnetka je đabe gledat ker je bil živi dolgčas, razn fajn je vidt kako se je neurje razviu, uni pa vozil zravn :P
Schmid87 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 moto gp neki na pol 20 krogov, rdeča zastava rossi prvi, hayden lorenzo, stoner... posnetka je đabe gledat ker je bil živi dolgčas, razn fajn je vidt kako se je neurje razviu, uni pa vozil zravn :P odplelal so 2/3 dirke ali več.. zato lahko prkinejo dirko. jaz osebno bi si rad ogledal še šprint, samo 8 krogov, ponovni ptart, in toj to :) sj ni bla tok zlo dolgočansa dirka. čist fajna je bla :) 250ccm so pa odpovedal :closedeyes:
Aless Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 ve kdo za koga ko bi kupo alfo?...so bi rad na bencinarja :P
TADEJ46 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 pozna kdo kšnga k kup tomosa...replica cup?! šou bi rd na močnejšo sxv550 :closedeyes:
Dolenc™ Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Pozna kdo koga k kupi rablene stare gate, je prišel čas da jih zamenjam, rad bi šel na čiste
TADEJ46 Objavljeno September 14, 2008 Opozori Objavljeno September 14, 2008 Pozna kdo koga k kupi rablene stare gate, je prišel čas da jih zamenjam, rad bi šel na čiste cena je pa kašna... :P O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se