Roky Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Še mal čokolina pa bo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
NejcZ Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 (popravljeno) Sej telih ovsenih tak ne morm jest, ker niso za nikamor.. moram nekaj drugega najdit ne.. Lahko se smejite kak čete, tisti ki vedo o čem s egre vedo tudi da brez prave prehrane ni nič... Sploh Roky ti bi lahko bil malo manj pametn.. Popravljeno September 19, 2008. Popravil NejcZ
MatexDeLuxe46 Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Sej telih ovsenih tak ne morm jest, ker niso za nikamor.. moram nekaj drugega najdit ne.. Lahko se smejite kak čete, tisti ki vedo o čem s egre vedo tudi da brez prave prehrane ni nič... Sploh Roky ti bi lahko bil malo manj pametn.. Važn, da so dolgi tiči, vse ostalo je nepomembno
Roky Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Sej telih ovsenih tak ne morm jest, ker niso za nikamor.. moram nekaj drugega najdit ne.. Lahko se smejite kak čete, tisti ki vedo o čem s egre vedo tudi da brez prave prehrane ni nič... Sploh Roky ti bi lahko bil malo manj pametn.. Kaj je mrga a zdej, če boš pa eno ribo pa dva makarona pojedu pa mislš, da se te bomo vsi bal :lol1: Pazi, da ne nabildaš preveč, Tomos nebo uleku poj :whistle: Aja ne sej res, tvoj je najboljši..to leti :unsure:
NejcZ Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 (popravljeno) Nebi o tem kako tvoja odprta Aprilia leti. Kdo pravi da se me mora kdo bat, kaj ti ni jasno? Zgleda maš neke probleme sam z sabo nisi zadovoljen, ne rabiš mene tukaj zraven mešat. Popravljeno September 19, 2008. Popravil NejcZ
Roky Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Nebi o tem kako tvoja odprta Aprilia leti. Kdo pravi da se me mora kdo bat, kaj ti ni jasno? Zgleda maš neke probleme sam z sabo nisi zadovoljen, ne rabiš mene tukaj zraven mešat. Pizda sej res, švoh leti zato k je to slab motor...mi je žov, da nism najbolše rakete kupu - Tomosa :( Ma nimam problemov, sam prihodnje leto na Motoboomu morm opozorit, da celotna vrata odprejo, da boš lahk not pršu :P buci, buci...
NejcZ Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Raje jih dobro zapri da nebo kaj narobe. :trance_33_sleep:
_N3jC_ Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Kaj a zdj se boste že na motoboom spravl :closedeyes:
Roky Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Raje jih dobro zapri da nebo kaj narobe. :trance_33_sleep: Hahahahahahahah...Sej sm reku, sorazmerno s količino mišic narašča tud pogum :P /me se hitro skrije pod posteljo... Kaj a zdj se boste že na motoboom spravl :closedeyes: :004 :D Kva je una bejba zadnč kej rekla? Mal čudn nas je gledala, haha :D
NejcZ Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Za tebe ne rabim nobenega naraščanja če sva že pri tem :) Bo praksa iz tajskega boksa dovolj :rolleyes:
MatexDeLuxe46 Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 matr vm je dougcajt.. Laže.
Roky Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Za tebe ne rabim nobenega naraščanja če sva že pri tem :) Bo praksa iz tajskega boksa dovolj :rolleyes: Oooooooooooo, zdej me je pa res že pošteno strah, brrrrr kr tresem se. A tek na dom si tud trenirov? :whistle:
_N3jC_ Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Hahahahahahahah...Sej sm reku, sorazmerno s količino mišic narašča tud pogum :P /me se hitro skrije pod posteljo... :004 :D Kva je una bejba zadnč kej rekla? Mal čudn nas je gledala, haha :D k sm njo sreču, nism biu tok veseu k sm vs sreču :naughty: in je neki jamrala :whistle:
Roky Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 k sm njo sreču, nism biu tok veseu k sm vs sreču :naughty: in je neki jamrala :whistle: Hahahahha :D
_N3jC_ Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Hahahahha :D ja to so le motosvet lowerji :naughty:
NejcZ Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 (popravljeno) Oooooooooooo, zdej me je pa res že pošteno strah, brrrrr kr tresem se. A tek na dom si tud trenirov? :whistle: Tega pa ne. Sm zaključiv s tabo :) Ignore :) Popravljeno September 19, 2008. Popravil NejcZ
Roky Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 ja to so le motosvet lowerji :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Tega pa ne. Sm zaključiv s tabo :) Eh, sm pa mislu, da me boš vsaj knockoutiral...na tajski način :D
_N3jC_ Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 ma dej da ne bom jst iz ketno od kawasakija pršov :evilgrin: :naughty:
Roky Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 ma dej da ne bom jst iz ketno od kawasakija pršov :evilgrin: :naughty: LOL :lol1: pa s kartam za heppening :D
Jerry_exc Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 u matr mate ostre debate... same mrge tle... pa ignorirate se že... to bo pokal ;)
MatexDeLuxe46 Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 pruv it. wot now b-jach ??
Jerry_exc Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 ma dej da ne bom jst iz ketno od kawasakija pršov :evilgrin: :naughty: sej jo ne morš dvignt brez da bi mišico pretegnu :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se