Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
đankijevska zavetišča je treba podret

:lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

točn tko

Objavljeno

pa (iz)bruhov bazen....pa vrtec...pa kucico pr vrtcu...toj ni za podret....

TOJ ZA POZGAT!!!

Objavljeno

ni res, od tu izhaja kultura mesta :lol1: ......golazen hašišarska :headbang:

to je pa to ko mate preveč cajta, delat bi vas poslal za trak pa neb mel cajta o tem razmišljat

Objavljeno
odkar se z ninjami fjakajo okol :whistle:

men je enkrat reku en kelnar v piceriji k sm to vn fukno da študenti nimamo denarja...

" kaj pa govoriš... kdo se ga pa vsak drug dan nabije tok da komi hod... če ma kdo dnar so to študenti :D "

Objavljeno

tako in metelkova je N1

đeri se samo šlepa po čagah kjer lahko zastonj pije, sam pa nič ne časti prašič jedan :D

to tud jst zdej velik prakticiram ... kr fajn zadeva ja :D

Objavljeno
jst bi šu , sam a veš kaj.... 12€ za omar naber, kingstoni in tak crap pa res ne dam :angry:

12€ prekleta banda hudičeva... od kdaj majo pa študenti dnar :hmm:

U eni hali je K4 muska pa use tkoda tm bo pomoje ql.... jst grem zato tja... :unsure: :unsure: :unsure:

Objavljeno

A kdo ve če se lahko z unmu listom (potrdilom), ki ga na izpitnem centru dobiš, voziš?

Objavljeno
A kdo ve če se lahko z unmu listom (potrdilom), ki ga na izpitnem centru dobiš, voziš?

ne smeš... rabš knižco

Objavljeno
U eni hali je K4 muska pa use tkoda tm bo pomoje ql.... jst grem zato tja... :unsure: :unsure: :unsure:

ja sj edino to mi je vsaj malo zanimanja vlilo... sam vseen tista disco muzka k je nč ne poznam me tud ne vleče...

Objavljeno

pras fiftyja :D

Objavljeno
pras fiftyja :D

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, sam res. Zdele sm se spomnu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, sam res. Zdele sm se spomnu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

troo troo :D

Objavljeno

zih se je kšn mesc s tistmu vozu :)

Objavljeno
zih se je kšn mesc s tistmu vozu :)

zih je kazn dobu zato k se je s tistmu vozu ;)

Objavljeno
tako in metelkova je N1

to tud jst zdej velik prakticiram ... kr fajn zadeva ja :D

Đeri, u petk gremo na meto ;) gala hala, koncert od Doše.

Objavljeno
Đeri, u petk gremo na meto ;) gala hala, koncert od Doše.

Bolš da ne omenjaš mete tole gr, ker boš hitr izpado narkoman :trance_33_sleep:

Pa za tste ko mislite da so na teh placih (beri: Metelkova, Pekarna, Izbruh,...) sami pankerji metalci in mamilaši se krepko motite, tam se odvija vsa scena od repa do metala, techno, jazz, punk, ......... tk da prosim brez nepotrebnih predsodkov :winkiss:

(ps. koci, ponavadi je najvec takih kot si ti narkomanov, poglej malo okolo, vsak drug "lepotec" se horsa)

Objavljeno

hozi, če bi bil jaz narkoman ziher ne bi imel motorja temveč bi po mestu kradel avtoradie in podobno navlako da bi lahko prišel do robe

Objavljeno
hozi, če bi bil jaz narkoman ziher ne bi imel motorja temveč bi po mestu kradel avtoradie in podobno navlako da bi lahko prišel do robe

Rekel sem podobnih kot si ti, ki sploh ne hodijo na take alternativne place, so rajši v fensi lokalih, kjer naskrivaj snifajo koko in se pikajo, odpri oči ;)

kopiram iz teme:

Pa čeprav nisem iz MB lahk povem naslednje (kot je povedal prijatelj) ...

Za druženje obstaja več lokacij. Odmislimo tiste, ki so trenutno IN pa jih čez leto,dve več nebo.

ŠTUK-gužva,bedna muzika,pijan folk, butasti varnostniki, moraš biti koma da greš tja

KAOS- dobra muzika, sproščen ambient, soldine cene, bilijard

PEKARNA-mešana muzika, sproščen ambient, verjetno med tednom tudi kakšne delavnice (ker nisem iz MB pojma nimam se mi pa zdi da je kolega hodil na neke fore tja)

SATHCMO-dobra muzika, sproščen ambient, ql folk (večinoma), baje pa da je slabo stanje ker šef forsira tehno muziko...namesto da bi zrihtal več koncertov kakšnih priznanih zasedb in mastno kasiral od vstopnine in pijače se mu jebe ker hoče meti čim manj dela

Nevem če še je kakšen ql play v MB. Če je ga kar dodajte.

Če gre pekarna, pomeni da alternativi gre skoraj 50% placov kjer se lahko zadržujejo.

Objavljeno

faaak poj se jan plestenjak zih špika ;) vs tak lepotec pa skos u playi visi (dobr res da je negov lokal... :whistle: ) :naughty:

Objavljeno

hahaha hozi kje si ti na idejo pršu da je koci šminker?

šminker je strojane :worship:

Objavljeno
Rekel sem podobnih kot si ti, ki sploh ne hodijo na take alternativne place, so rajši v fensi lokalih, kjer naskrivaj snifajo koko in se pikajo, odpri oči ;)

kopiram iz teme:

Pa čeprav nisem iz MB lahk povem naslednje (kot je povedal prijatelj) ...

Za druženje obstaja več lokacij. Odmislimo tiste, ki so trenutno IN pa jih čez leto,dve več nebo.

ŠTUK-gužva,bedna muzika,pijan folk, butasti varnostniki, moraš biti koma da greš tja

KAOS- dobra muzika, sproščen ambient, soldine cene, bilijard

PEKARNA-mešana muzika, sproščen ambient, verjetno med tednom tudi kakšne delavnice (ker nisem iz MB pojma nimam se mi pa zdi da je kolega hodil na neke fore tja)

SATHCMO-dobra muzika, sproščen ambient, ql folk (večinoma), baje pa da je slabo stanje ker šef forsira tehno muziko...namesto da bi zrihtal več koncertov kakšnih priznanih zasedb in mastno kasiral od vstopnine in pijače se mu jebe ker hoče meti čim manj dela

Nevem če še je kakšen ql play v MB. Če je ga kar dodajte.

Če gre pekarna, pomeni da alternativi gre skoraj 50% placov kjer se lahko zadržujejo.

mogoč vam bojo pa novo potem zgradili :whistle: upanje umre zadnje...

...aja pa stisno sm podpis tam ko zberate

Objavljeno
opa Jasko a po motosvetu se tut potepaš dans al kk :D motor gre? .)

Evo me :D motor gre :D Ka pa tvoj ? :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!