impulz Objavljeno Oktober 31, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2008 Majo ja :D Kje si pa to pobral? 2 štoparja sva z bratom pobrala pa smo se mal pogovorili. tudi ful draga stanovanja baje. 1500 z vsemi bonusami (ne invalidnina da si bo kdo kaj mislu) to je maximum kaj lahko za podporo iztržiš tam. mogoče sta pretiravala, nevem...
NejcZ Objavljeno Oktober 31, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2008 Vem da je vse drago, mam teto tam, pa ma tako plačo da adijo pamet, samo stanovanja v centru pa vseeno ne more kupit hehe :rolleyes: Ne verjamem da so take vlke socialne, ampak nikol neveš... jebe mi se :D
Breezer Objavljeno Oktober 31, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2008 ja lih 5 takih kot je moja bi dobo za rolexa vrednega 30k€ sej maš dobr motor ja :whistle: :P
Jasmin125 Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Pobi mogoč vete kje se da dobit ponarejeno dijaško izkaznico ? :D Vem napačno vprašanje na napačnem kraju tako da me prosim ne popljuvat :D
Jasmin125 Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Zakaj pa rabš? :whistle: Za vstop v razne lokale kjer je mladoletnim vstop prepovedan :D Pač na živce mi gre ko me nter ne spustijo :D Se pa ponavadi družim z samimi polnoletnimi :D Tako da sam js ne pridem noter :D Veš kje bi se dalo dobit ? :D
NejcZ Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 (popravljeno) Za osebne vem, ampak si predaleč... :rolleyes: Pa tud ni glih pocen :unsure: Drugače pa najdi nekoga k se z oblikovanjem ukvarja, pa naj ti naredi.. tamal problem :D Js drgač teh problemov še nism mel hehe :krneki: Popravljeno November 1, 2008. Popravil NejcZ
Breezer Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Pobi mogoč vete kje se da dobit ponarejeno dijaško izkaznico ? :D Vem napačno vprašanje na napačnem kraju tako da me prosim ne popljuvat :D za kej tazga rabš sam skenr, p od enga druzga izkaznco, pol p komp p en taprav program za urejanje p spreminjanje in to je to...par minutk dela ;) rec komu k se na to mal spozna p je... B)
NejcZ Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Js lahko naredim in plastificiram in vse... ampak pač... se mi ne da.. če bi rabil mogoče, tak pa ne :D Samo moraš tud gledat da maš dost kvalitetn printer (check), in taporav papir (check). Pa neki malega znanja seveda (check) :D
Jerry_exc Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 u matr... koko sm biv pa jest vcer nabasan... sm sele zej h seb pršu :rolleyes:
kukec1 Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Za vstop v razne lokale kjer je mladoletnim vstop prepovedan :D Pač na živce mi gre ko me nter ne spustijo :D Se pa ponavadi družim z samimi polnoletnimi :D Tako da sam js ne pridem noter :D Veš kje bi se dalo dobit ? :D v kakih malo jačih lokalih ne velja dijaška.. ker dosti varkotov ve da so ponarejene :D
AKG Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 v kakih malo jačih lokalih ne velja dijaška.. ker dosti varkotov ve da so ponarejene :D Ahahaha ne prbiji :D ti opišem eno sceno k smo šli mi vn. Kolega pokaže dijaško od enga druzga tipa in pol varkota upraša a ti deluje da sm jst to na sliki? Varko reče ja
sonda Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Js lahko naredim in plastificiram in vse... ampak pač... se mi ne da.. če bi rabil mogoče, tak pa ne :D Samo moraš tud gledat da maš dost kvalitetn printer (check), in taporav papir (check). Pa neki malega znanja seveda (check) :D v JASKOnovem imenu:(ni ga doma, pa neve gesla da ti bi odpiso): Kejk pa tej pridejo osebne? Približno? :D Pa dej naredi mi ti dijaško če že maš vse potrebno doma pa ti dam neki malo dnarja no prosim :D Pa mozirje niso tk daleč tk da se js pa sonda takoj pripelema dovta :D No prosim te če mi nardiš ker je res nuja
NejcZ Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Dijaške ni problem narediti, smao nalepkico boš moral kupit, ker tiste pa sam res ne morem naredit ker nimam opreme in materjala :D
Gizmo_ Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Kolk komplicirate, od kolega vzem, k je 18 pa je že končou sredno, pa pokaž, pa boš notr pršu.... Po celi LJ pridš notr, pa čist z drugo slikco.... tk oda komplicirate za bv... :)
kukec1 Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 redarji so tak zabiti vsi.. tak da ja.... vzameš od drugega.......
NejcZ Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Pravi da negre :) Še dobro da js nikol nism mel teh problemov hehe
r3ne Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 hjao :whistle: ..jas vedno pokažem izpit. ker vsi pogledajo samo sliko, ker itaq vsi vejo da če maš izpit za avto si pol 18 :worship:
AKG Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 to sm tut jest delou :D A je tebe sploh kdo vprašu kdaj za osebno? K se mi zdi da si se ti že rodil nabit pa z brado....k chuck norris :D
Jerry_exc Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Jmatic je zgledov 20 takoj k se je rodil... pa otroka je tud že mev k se je rodil ;)
JMatic Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 A je tebe sploh kdo vprašu kdaj za osebno? K se mi zdi da si se ti že rodil nabit pa z brado....k chuck norris :D ah joj s5 ste zamesal.... Chuck Norris se je rodil tak k jest...ne jest tak k on :D Jmatic je zgledov 20 takoj k se je rodil... pa otroka je tud že mev k se je rodil ;) hahahahahha :D :D :D
Gixxer Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Sam tale Ducatijev Streetfighter pa je nooooor (samo spegle je treba zamenjat) :D :kva2:
NejcZ Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Res je čist nor, nimam kej rečt :worship: Edino kaj je škoda da je Ducati ne... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se