juree Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 A bi mogu bit tomos? :headbang:
NejcZ Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Kaj maš ti še vedno probleme sam s sabo? :D Pač mi Ducati kot firma ni všeč, pa še proti njim sem v GP-ju itd :D Moral bi bit Kawasaki, Suzuki, Honda... :krneki:
NejcZ Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Kaj takega priporočam, mogoče pa celo tole? :wub:
juree Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 dejmo mu oskarja, ker je duhovit. Ej baje je za mazole ful dobra klema klimicin :naughty:
juree Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Jes bi su do zdravnika po recept ;)
AKG Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Kaj takega priporočam, mogoče pa celo tole? :wub: Kwa si ga ubou :D :worship:
Schmid87 Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=u_F4jJC8wm4 :D :D :D :D :D
NejcZ Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Travis je tak legenda :worship:
JeRn3j Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 eto ga prvaka :hooray: :worship: :worship: :worship: massa je kr jokal zravn :cry: :cry: :cry: :friend1: :friend1: :friend1: :( bo bolše masso :)
k0ci Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 hja kokr je vozil danes si ne zaluži biti prvak :nono: zdaj samo upam da mu bo FIA odbila točki ker ni volana pospravil, haha to bi bila komedija :kva2:
Schmid87 Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 hja kokr je vozil danes si ne zaluži biti prvak :nono: zdaj samo upam da mu bo FIA odbila točki ker ni volana pospravil, haha to bi bila komedija :kva2: sj mu ga je ratal nazaj nataknt :)
r3ne Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 čakaj..na koncu ne razumem.... tisti ko ga snema mu govori da jima bo odšel bus? :whistle: :worship: (uni prej pa neki o mrcedezu fantazira :krneki: )
Breezer Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 čakaj..na koncu ne razumem.... tisti ko ga snema mu govori da jima bo odšel bus? :whistle: :worship: (uni prej pa neki o mrcedezu fantazira :krneki: ) on samo svoje sanje opeva :krneki: :whistle: resnica je pa neki druzga ja :D
SuiGeneris636 Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Naj mi en hitro reče kolko je tarifa za kurbe v Amsterdamu? Je dost eksotike pa to? junc umiri se :D Ja ne, da neoš zaj mislo da se gre v kurbe.. daleč od tega, to samo pač bonus, da malo probaš druge stvari hehe... optimalno bi tak blo da bi tam ble kake študentke, pa bi za đabe se jebo ne :D pridi v mb boš mel kake prostakinje đabaka Za vstop v razne lokale kjer je mladoletnim vstop prepovedan :D Pač na živce mi gre ko me nter ne spustijo :D Se pa ponavadi družim z samimi polnoletnimi :D Tako da sam js ne pridem noter :D Veš kje bi se dalo dobit ? :D jaz ti prodam mojo dijaško izkaznico, morn poglejat če jo še mam...
NejcZ Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Junc nea seri, si že pozabil kaj sma se midva menla? :D Glih ti si me napeljal bolj ko ne na to haha, ko si razlagal neki kak so tvoji kolegi meli neke akcije tam hahah
Stafuc Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 jaz pa nejc ko greva skupaj haklat dobiva 20letnice s frizerske kadar hočeva...medtem pa đunci sedijo za mizo :(
NejcZ Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Ja sori.. ti si moj idol :D pa nejkec tui haha
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se