AKG Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 B-52 * 1/3 Bailey's irish cream * 1/3 Tia maria * 1/4 Absinthe First add the Bailey's irish cream, then the Tia Maria, and then carefully the Absinthe: Put the shot on fire and drink it with a straw, or you have another choice: When the shot is on fire you slap it to extinguish the fire and then you drink it. gre tud z absintom, sam pomojem pr nas tega ne delajo ker bi blo predrago :D Rahlo napačna navodila...vedno gre najprej kavni liker, se pravi tia maria v tem primeru.
kukec1 Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 (popravljeno) kar zame pravilno je tebi drugačno, meni normalno spet tebi drugtalnmo, če kdo kadi si strogo proti, a mene sploh to ne moti,.. sprtašujem se kaj te ne zanima všeč mi je poletje a tebi klima... moja soba je razmetana, postelja v tvoji vedno posltana............. v glaven mi2 sva kontrast(jurac).. mercedes e classs cupe to je top Popravljeno November 19, 2008. Popravil kukec1
Brejker Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 Hmmm Najlupša pijača: Šnopc :whistle: + per - beton :headbang:
Stafuc Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 haha lukan vidim da pri pri kujefu škoduje :D
kukec1 Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 uf.. študentarija zakon.. torek+četrtek, adijo fertik pijan, vikendi pa za knjigami.. top top :winkiss:
GAZDA1 Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 (popravljeno) THE DRINKERS - Rjava podmornica Ko mi je bilo komaj osemnajst let Nisem hotel za svoje zdravje skrbet Takoj ko sem prišel iz tovarne domov Šel sem v družbo alkoholnih rodov V bifeju sem naročil en tamal rum V pivo sem ga zlil za pogum Malo sem zmešal vrček sem in tja Nastala je rjava podmornica Refren: Rjava podmornica, rjava podmornica, Rjava podmornica, rjava podmornica Tehniko sem sčasoma izpopolnil Rum s kozarčkom vred v pivo spustil Bilo je prav prijetno opazovat Rjav oblaček ruma v pivu plesat Ko sem jih popil pet ali šest V srcu sem čutil jekleno pest Navadno pivo mi bilo je prevodeno Rjava podmornica prebija steno Refren Vsako noč ob dveh ali treh Domov sem se privlekel kar po tleh Dve uri sem spal ob petih vstal Na avtobus delavski sem se podal V ustih sem čutil okus po rumu Šef me je že dolgo imel na sumu A že v socializmu jaz sem bil kralj Delavski razred medalja medalj Refren to je konkretno za spit. men ena najljubših pijač sam se mi na cajte mal zagravža... :whistle: drgač pa malo union pa pelinkuc Popravljeno November 19, 2008. Popravil GAZDA1
Stafuc Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 da še kle napišem :) Imam eno malo smešno vprašanje... Pri tušmobilu imam paket 30, kjer imam za svojo uporabo zadosti klicev/sms/mms. Rabil bi še internet oz. prenos podatkov. Zanima me koliko MB ponavadi porabite tisti, ki dokaj pogosto uporabljate internetne storitve na mobitelih. Se pravi maili, gledanje novic itd itd. Ne bi ravno vlekel dol filmov, temveč bi uporabljal zgolj za brskanje, msn in podobne stvari. Bo 20MB zadost al naj vzamem 50MB. Prvi stane 5€, drugi pa 10€. Kaj predlagate? jurac kurac
sonda Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 da še kle napišem :) Imam eno malo smešno vprašanje... Pri tušmobilu imam paket 30, kjer imam za svojo uporabo zadosti klicev/sms/mms. Rabil bi še internet oz. prenos podatkov. Zanima me koliko MB ponavadi porabite tisti, ki dokaj pogosto uporabljate internetne storitve na mobitelih. Se pravi maili, gledanje novic itd itd. Ne bi ravno vlekel dol filmov, temveč bi uporabljal zgolj za brskanje, msn in podobne stvari. Bo 20MB zadost al naj vzamem 50MB. Prvi stane 5€, drugi pa 10€. Kaj predlagate? jurac kurac vrjetno misliš prvi 20GB za 5€ in 50GB za 10€ ???
Jasmin125 Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 vrjetno misliš prvi 20GB za 5€ in 50GB za 10€ ??? Na telefonu internet sonda :D
budacki Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 Na telefonu internet sonda :D Poslovna vprasanja? Kje naj zamenjam tolarje? :evilgrin: Najdu ena 10.000 SIT :D :naughty: Za nekaj keslov menda bo....
Jasmin125 Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 Poslovna vprasanja? Kje naj zamenjam tolarje? :evilgrin: Najdu ena 10.000 SIT :D :naughty: Za nekaj keslov menda bo.... Mne prav zanima kejk bi kaj dobo za to evrov ? :D
tomazin Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 (popravljeno) Na banki zamenjaš. //NejcZ Popravljeno November 19, 2008. Popravil tomazin
Jasmin125 Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 Bosna zabila gol v 2 minuti in vodi z 1:0 :D
Čamac Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 Jaja top top, pomoje bomo jutri meli burek v šoli za malco :D :D :D aleee aleee tko pravi najbolje ćevapeee :P
sonda Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 Popravek 2:0 :D itak je igrala bosna proti bosni....tk da so tak v vsakem primeru oni zmagali :rolleyes:
biker666999 Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 itak je igrala bosna proti bosni....tk da so tak v vsakem primeru oni zmagali :rolleyes: Tak da v vsakem primeru bomo bureke dans jedl :D
sharka Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 hahaha mi ga mamo pa še res na jedilniku :lol: a jebiga
Rizla Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 Ej a zna kdo od vs tle nastimat igrce ngage na telefonu???
NejcZ Objavljeno November 21, 2008 Opozori Objavljeno November 21, 2008 Amm, ma simobil še vedno nove telefone blokirane samo na njihova omrežja? Ker mi je en kolega nekej rekel da naj nebi meli več..?
Aless Objavljeno November 21, 2008 Opozori Objavljeno November 21, 2008 kupi kdo dvodeln kombinezon dainese K st.50(crno-rdec)---230€ s skornji in rokavicami---->PM ali MSN
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se