Noiser69 Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 "retarded" goat hehe :D (sej so boge, sam tta je smesna xD)
impulz Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 riper moj prjatu care si :yea1: :yea1:
SuiGeneris636 Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 To je pa to.. veze in poznanstva.. mi mamo zastonj karte, zastonj plac, vse.. :) čez cele počitnce :) Plus bazen in savna v termah :grim Pa še izposoja smuč če je treba.. Drugač pa take rezervacije se avgsta delajo veš.. :) Zdej ne verjamem da boš kaj dobo. vauuu kaki frajeri, kuj čez celeeee počitnice....jaz mam celo leto, 24 ur na dan hehe
NejcZ Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Bazen pa to mam js tui skos :) Pač kar je v Termah hehe... sm kr frajer ja :D
tomazin Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Bazen pa to mam js tui skos :) Pač kar je v Termah hehe... sm kr frajer ja :D ko res velikrat koristiš ne :rolleyes:
NejcZ Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Nima veze.. važno da lahko rečem da mam :D Grem zej f fitnes :P
Prevtzer Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Ali kdo tukaj ve za kakšno (fizično) delo v Ljubljani samo za vikende, bi me zanimal. Pa če koga zanima dons sm kupu Kawasaki Ninjo ZX-6R 636 l.'05
JeRn3j Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Ali kdo tukaj ve za kakšno (fizično) delo v Ljubljani samo za vikende, bi me zanimal. Pa če koga zanima dons sm kupu Kawasaki Ninjo ZX-6R 636 l.'05 odre pejt postavlat-.... kr popularn zadne cajte :D
Noiser69 Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Ali kdo tukaj ve za kakšno (fizično) delo v Ljubljani samo za vikende, bi me zanimal. Pa če koga zanima dons sm kupu Kawasaki Ninjo ZX-6R 636 l.'05 opa opa, vlk užitkov ;) ____________ Pobi, en problem, mam primer ko je enmo prso na racunalnik nek virus to sm popravo vse da zej pali, edini problem ki ostaja je, da se ne da ozadja sprement pa skos pise "Warning" ... probo sm vse mogoče finte pa ne pali, anyone? :unsure:
JMatic Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 heh ocitno nis vse postimou :D
k0ci Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Ali kdo tukaj ve za kakšno (fizično) delo v Ljubljani samo za vikende, bi me zanimal. Pa če koga zanima dons sm kupu Kawasaki Ninjo ZX-6R 636 l.'05 a si tisto črno vzel potem :hmm: , daj kako sliko gor
Prevtzer Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 a si tisto črno vzel potem :hmm: , daj kako sliko gor Ne, uzeu sem zeleno od Bubamoto slikce pridejo jutr
AKG Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 odre pejt postavlat-.... kr popularn zadne cajte :D Ti sploh nimaš pojma kok je to zafukan posel
JeRn3j Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Ti sploh nimaš pojma kok je to zafukan posel res ne sam pa dost folka poznam k dela to :D tko da zgleda tud ni tok zafukan ane :D
kukec1 Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 ma kdo kak powerball za prodat ? :D
JeRn3j Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 ma kdo kak powerball za prodat ? :D WOT?!
AKG Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 res ne sam pa dost folka poznam k dela to :D tko da zgleda tud ni tok zafukan ane :D PROW OK PROW. Zdele pozim je dost uredu to delat k ni sezona prireditev. Polet si pa tud na 3 različnih koncih na dan. Zafukan posu, lahko delaš kr 25 ur na dan pa posla ne bo zmankal
JeRn3j Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 PROW OK PROW. Zdele pozim je dost uredu to delat k ni sezona prireditev. Polet si pa tud na 3 različnih koncih na dan. Zafukan posu, lahko delaš kr 25 ur na dan pa posla ne bo zmankal to je res... kolega je delov od 6ih zjutri pa do 3eh ponoč :D 21 urc :) je pa dnar pol ane :D
budacki Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 to je res... kolega je delov od 6ih zjutri pa do 3eh ponoč :D 21 urc :) je pa dnar pol ane :D Donz prsle kazni za prejsnje tednski kolektiuc kemije. Kot najboljsi ( :worship: )razred na gimnaziji imamo tudi cast za najboljso kazen: 1. do 24 decembra vsakodnevno pobiranje smeti po soli 2. opomini za vsakega posameznika v razredu 3. 24.12. pouk namesto predbozicnega koncerta ( ce nebomo upostevali prve kazni) 4. zamenjva razrednicarke (za to se ni 100%) 5. izredni sestanek starsev in dijakov Zarad ene ure kemije. Plus, da me je ta prfoksa naslednj dan uprasala pa me je zasutirala xD. :naughty: :naughty: Pizda jim materna....ju3 se gremo kregat,da nam zmanjsajo kazen :evilgrin: :whistle:
k0ci Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 jst bi se ziher šel kregat, pa ne morjo vam dat da do 24. pobirate smeti, vsaj do 23. bi blo ql :)
tomazin Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 (popravljeno) :lol1: zaradi ene ure :slap: Popravljeno December 1, 2008. Popravil tomazin
impulz Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 žleht ste pojbi :) predlagam da pobrane smeti zbirate pa naslovite stari za kemijo za božič :) bo zihr vesela kr mislite na njo :naughty:
k0ci Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 žleht ste pojbi :) predlagam da pobrane smeti zbirate pa naslovite stari za kemijo za božič :) bo zihr vesela kr mislite na njo :naughty: :lol1: ta bi bla svetovna ne :OK: kot pošiljatelj pa cel razred napišete
AKG Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Donz prsle kazni za prejsnje tednski kolektiuc kemije. Kot najboljsi ( :worship: )razred na gimnaziji imamo tudi cast za najboljso kazen: 1. do 24 decembra vsakodnevno pobiranje smeti po soli 2. opomini za vsakega posameznika v razredu 3. 24.12. pouk namesto predbozicnega koncerta ( ce nebomo upostevali prve kazni) 4. zamenjva razrednicarke (za to se ni 100%) 5. izredni sestanek starsev in dijakov Zarad ene ure kemije. Plus, da me je ta prfoksa naslednj dan uprasala pa me je zasutirala xD. :naughty: :naughty: Pizda jim materna....ju3 se gremo kregat,da nam zmanjsajo kazen :evilgrin: :whistle: Ne se jebat kera šola hahahaha
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se