<=YaMaHa=> Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Eh niste resni...no če gre kdo v nedeljo,če bo lepo vreme seveda,se mi lahk iz Lj pridruži :yea1:
GrCaR Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Eh niste resni...no če gre kdo v nedeljo,če bo lepo vreme seveda,se mi lahk iz Lj pridruži :yea1: kako nej pa grem, če je na motorju ketna strgana? pa morm tut ceu servis narest, k zadna bremza ne prime čist nč, spredna je pa tut že bl v kur*u...
_ales_ Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 js grem u nedeljo 1000%, z punco uzadi: kdor še gre iz lj konca, gre itak čez kamnik ane??? mam predlog da se na obvoznici dobimo okoli desete al pa enajste ure :) (to je tm k je sitar pneumatic ccenter)
<=YaMaHa=> Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Zjutri mam jst inštrukcije tko da s kolegom,če ga prepričam,varetn štartava v nedeljo ob ene 12ih iz Lj...če gre kdo v tem času dol se nama lahk prdruž :)
D_u_H_e_C Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 jao kaj zaj za nedeljo neke govorite :S js mam tekmo tak da lahk sam v soboto seveda če dobim motor nazaj iz servisa...a gre kdo iz mbja al pa okolice??
Original-One Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 no jst grem u soboto,sicer grem z avtom..tko da če kšn iz lj rab prevoz...nej sam reče :)
Gixxer Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 jaz grem v soboto..z motorjem seveda, razen ce bo dez potem z avtom
BlackDoc Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 jst grem tud u soboto...z avtom :BUA:
RSmaniac Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 V soboto bo lepo sonce in 15 stopinj za vse nevremenarje .)
<=YaMaHa=> Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Jah kje je še sobota...pustmo se presenetit :)
RSmaniac Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Res je. Drugače mam jst bolši plan sam če bo čs. Z probikerjem pa še nekom v portorož na kavico :OK:
Zigc Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 (popravljeno) Jah najverjetneje v soboto.Kaj vi gorenci greste čez Domžale pa po stari naprej ane, pa se lohka pol na trojanah na krofih dobimo! Hehe Tadej, sam do morja je pa kr daleč iz celja :D Popravljeno April 6, 2006. Popravil Zigc
Stric Burek Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Res je. Drugače mam jst bolši plan sam če bo čs. Z probikerjem pa še nekom v portorož na kavico :OK: Hmmm, to bi blo lepo ja, jest očitno tudi ne grem v Celeio
reesko Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 no k smo lih omenjal sneg...belaaaaa snežinka ki padaaaaa :BUA: :BUA: glupo k svina :( :BUA: :(
D_u_H_e_C Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 no k smo lih omenjal sneg...belaaaaa snežinka ki padaaaaa :BUA: :BUA: glupo k svina :( :BUA: :( ma ja pr nas tut...kriza
Aless Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Dans naredo izpit :D :OK: me je un ko ocenjuje ze v strahe dal ker je neke razlagal kaj sem narobe delo,pol pa je reko da sem opravil :D Gre mogoce kdo v celje cez krsko al pa kje tam :? ker sam glih neb hodo....
D_u_H_e_C Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Dans naredo izpit :D :OK: me je un ko ocenjuje ze v strahe dal ker je neke razlagal kaj sem narobe delo,pol pa je reko da sem opravil :D Gre mogoce kdo v celje cez krsko al pa kje tam :? ker sam glih neb hodo.... čestitam :OK:
GrCaR Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 čestitke tuzi z moje strani :OK: zdej pa po pamet .) oz. po cest :OK: :OK: :OK:
<=YaMaHa=> Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Čestitke justaboy... Drugač pa tale Celje spet odpade za kšn večji meeting...vsi neki hinavte .)
reesko Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 čestitam!!! :OK: edin jst sm neki zaspau glede izpita :(
k0ci Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 še čestitke z moje strani :OK: kaj pa baha...on ma tut dns izpizno vožno :hmm: bomo vodl ka bo povedu
reesko Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 še čestitke z moje strani :OK: kaj pa baha...on ma tut dns izpizno vožno :hmm: bomo vodl ka bo povedu mah on ga pije zdej če je naredu... tko da ga še lep čs ne bo.. :D
_ales_ Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Dans naredo izpit :D :OK: me je un ko ocenjuje ze v strahe dal ker je neke razlagal kaj sem narobe delo,pol pa je reko da sem opravil :D Gre mogoce kdo v celje cez krsko al pa kje tam :? ker sam glih neb hodo.... čestitke, pa po cest:) s pametjo in ne po njej :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se