impulz Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 nesposobn piflarček vas je iskal 20 min al ka :ninja:
tomazin Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 pa brezveze bi blo da ne bi šou.. rajš grem kdaj drugič špricat.. ne pa ure ko bi film gledal :slap: drugače sem pa js vedno za kolektivno, samo če en zajebe ni več to kolektivno in nima nobenga smisla ne
tomazin Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 nesposobn piflarček vas je iskal 20 min al ka :ninja: ma sej ni nesposobn.. sam ni vedo da gremo kolektivno ne.. kr ga ni blo zram ko smo se zmenl da gremo.. ja no ko nas je najdu smo še lepo počas do konca pojedl malco ne :whistle:
sbrkop Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 pa brezveze bi blo da ne bi šou.. rajš grem kdaj drugič špricat.. ne pa ure ko bi film gledal :slap: drugače sem pa js vedno za kolektivno, samo če en zajebe ni več to kolektivno in nima nobenga smisla ne kolektivca ste šli pr uri pri kateri bi gledali film?????? pr ns gremo če se ne mormo za tretino zment se prav jutr pr kemiji :naughty:
tomazin Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Ja glih to je bla največja bedarija, da bi film gledal ne :slap: hehe nas je pa sam 22 u razredu pa se da vse zmenit :lol:
Stafuc Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Pravna pravila so vedno obrnjena v prihodnost. Nullum crimen nulla poena sine lege praevia. Retroaktivnost je prepovedana. Mislim, da teli trije stavki zadoščajo.
tomazin Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Pravna pravila so vedno obrnjena v prihodnost. Nullum crimen nulla poena sine lege praevia. Retroaktivnost je prepovedana. Mislim, da teli trije stavki zadoščajo. da ugotovimo da znaš prepisvat iz knjig? :rolleyes:
AKG Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Rimsko pravo. 1. izpit na pravni fakulteti....je treba kr na pamet znat pikec ;)
k0ci Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 tomazin pust ga, ker on bo na koncu leta obvladal latinščino
Stafuc Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 da ugotovimo da znaš prepisvat iz knjig? :rolleyes: to so osnove in načela tako kot poštevanka tomazin pust ga, ker on bo na koncu leta obvladal latinščino obvladal ne bom, bom pa kar podkovan ja :) maš kej proti?
k0ci Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 ne nimam nič proti, sam pravim da si ti eno tako visoko nadpovprečno nadarjeno bitje, mi ti niti do podplata ne sežemo :worship:
tomazin Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 to so osnove in načela tako kot poštevanka kaj se pol tuki mečeš vn s temi osnovami? :rolleyes:
Gixxer Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Rabi kdo 2Gb rama (4x512)? Cena po dogovoru
tomazin Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Rabi kdo 2Gb rama (4x512)?Cena po dogovoru ddr, ddr2?
impulz Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Rabi kdo 2Gb rama (4x512)?Cena po dogovoru Ej zaj lih glejam da bi kupu! jaz ti kupm če boš boš reku kake sympatične cifre :P
JeRn3j Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 (popravljeno) Pravna pravila so vedno obrnjena v prihodnost. Nullum crimen nulla poena sine lege praevia. Retroaktivnost je prepovedana. Mislim, da teli trije stavki zadoščajo. da si novš ti kj naredu :D a so ti tm po 2 mescih totalno spral možgane al kaj ?! :rolleyes: Popravljeno December 2, 2008. Popravil JeRn3j
tomazin Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 DDR400C škoda da nimaš 1gb skupi, ker bi še meu 1gb sam mam sam eno režo še prosto.. :whistle:
JeRn3j Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 ne nimam nič proti, sam pravim da si ti eno tako visoko nadpovprečno nadarjeno bitje, mi ti niti do podplata ne sežemo :worship: eh ta pravna z vsemi delajo isto sprat jim možgane, pa na nov notr ulit.... mam sošolce k so isti ratal jebemti isti! dobesedno pranje možganov :D Ej zaj lih glejam da bi kupu!jaz ti kupm če boš boš reku kake sympatične cifre :P to so male pare... kakih 30€max... škoda da nimaš 1gb skupi, ker bi še meu 1gb sam mam sam eno režo še prosto.. :whistle: kupi v štacuni... recmo www.agt.si tale ram je smešno pocen zadeva resno :rolleyes:
Gixxer Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Ej zaj lih glejam da bi kupu!jaz ti kupm če boš boš reku kake sympatične cifre :P napisi mi na PM kolk si pripravlen dat. Jaz sem gledal take DDR 400 (1gb) je ca. 30€. Tak da povej klk si pripravlen dat za 2
impulz Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 da vidim sploh kolko slotov mam še prostih sploh... bom jutr, negrem zaj več dol :yawn: noč :zzz:
tomazin Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 kupi v štacuni... recmo www.agt.si tale ram je smešno pocen zadeva resno :rolleyes: pa nwm zka morjo bit tti stari ddr tulk dražji recimo od ddr2.. :slap:
JeRn3j Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 tud jst ne vem zakaj je tale grafična 560€ ?!?! http://www.agt.si/racunalniska-oprema/graf...b-qda8x128.html se mi sanja ne , če pa kdo ve bi blo pa zanimiv če mi napiše :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se