Ziggy46 Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Zdravo fantje, sem nou na forumu. Vozm Aprilo RS 125 :worship: Bom kr direkt prašu: a kdo pozna način da bi si lohka kt polnoletn dijak spospodu cca. 500€ k bi si kupu kombinezon zdej k so znižanja Ajt mejte se.
and051602 Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 A mejbi še komu na avto netu noče prkazat slik večine oglasov :? :headbang: ja men tud noče vseh slik prkazat nwm ka je zdej to :headbang: :headbang: :headbang:
_LuX_ Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Zdravo fantje,sem nou na forumu. Vozm Aprilo RS 125 :worship: Bom kr direkt prašu: a kdo pozna način da bi si lohka kt polnoletn dijak spospodu cca. 500€ k bi si kupu kombinezon zdej k so znižanja Ajt mejte se. rečeš fotru :)
JMatic Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Zdravo fantje,sem nou na forumu. Vozm Aprilo RS 125 :worship: Bom kr direkt prašu: a kdo pozna način da bi si lohka kt polnoletn dijak spospodu cca. 500€ k bi si kupu kombinezon zdej k so znižanja Ajt mejte se. lahko samo 200 za jakno najprej
Tomyboy Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Zdravo fantje,sem nou na forumu. Vozm Aprilo RS 125 :worship: Bom kr direkt prašu: a kdo pozna način da bi si lohka kt polnoletn dijak spospodu cca. 500€ k bi si kupu kombinezon zdej k so znižanja Ajt mejte se. Če imaš štipendijo lahko vzameš na banki kredit, eden od staršev pa jamči zate. Je pa precej manj komplikacij če rečeš staršem, da posodijo.
_LuX_ Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Če imaš štipendijo lahko vzameš na banki kredit, eden od staršev pa jamči zate. Je pa precej manj komplikacij če rečeš staršem, da posodijo. sam to se ne splača ker so prevelike obresti, sploh pa za 500€
Ziggy46 Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 sam to se ne splača ker so prevelike obresti, sploh pa za 500€ Starci nočjo, štipendije pa nimam. Še zmer hvala za dogovore :worship:
Brejker Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Starci nočjo, štipendije pa nimam. Še zmer hvala za dogovore :worship: Dej slikco napopej na forum :rolleyes: !!! Jest mam tud aprilio rs :whistle: In tud nabavlam kombinezon,... in kko bom pršu do njega? Šparal bom!! Šeen mesec pa grem lahko v trgovino ponj ( a morm še rokavice, čelado, gležnarje,...) tko, da bom raje šparal čim dlje kolikor bom lahko. Res je, pa da delam,... V modelarskem klubu kamnik. Ne dobim veliko a za šparat je dost. Najd si kkšno SLUŽBO magar sam za čez vikend_v merkatorju maš degustacije za 7e na uro! vikend vrjanta... :unsure:
Prevtzer Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Js sm se pa že skor sprijaznu da do konca sezone ne bo kombinezona. Delat med vikendi bo itak treba za nujne stvari: blokada+homologacija+registracija+zavarovanje+čelada Bi si blo pa fajn zdej sposodt dnar pa med kombinezon celo sezono kt pa da ga kupm šele na konc.
frk Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Zdravo fantje,sem nou na forumu. Vozm Aprilo RS 125 :worship: Bom kr direkt prašu: a kdo pozna način da bi si lohka kt polnoletn dijak spospodu cca. 500€ k bi si kupu kombinezon zdej k so znižanja Ajt mejte se. prodajam alpinestars venom kombinezon, če te zanima
impulz Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 RAMONES!!!!!! :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2:
sesir Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 dej ti se pa res mal pomir :naughty: Kaj pa misliš kolk gre varadero?Sej pa sem mel registriranega ko sem ga prodajal lani a nisem ga mogu prodat eno leto pa najcenejši je bil!Je bil glih za do gostilne peljat namesto frčota!Pil ni pa res skoraj nič kot tudi šel ni!Zgleda pa velik to je pa tud edino! Ne vem zakaj drkate po temi o RS,če je tu tema za nabijat!?
SuiGeneris636 Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Mi lahko nekdo prosim razlozi, kak se v MS Visio naredi vektorsko sliko :) Hvala jaz znam samo v corel draw, to hočeš iz rastrske grafike pretvorit v vektorsko al kak??? potegni si corel draw x3 dol pa ti lahko povem kak se to nareji ma veš sem pogruntal da je brezveze se s tabo kregat ker ti itak ne more noben nič dopovedat, ti pač greš s čredo naprej kot vse ostale ovce kocigan ŠE ŽAL TI BO, da to jurcu govoriš .)
Stafuc Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 kocigan ŠE ŽAL TI BO, da to jurcu govoriš .) še žal ti booooo, ker ti varala si meeeee :evilgrin:
SuiGeneris636 Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 še žal ti booooo, ker ti varala si meeeee :evilgrin: oooo oo, naj vedoo naj vedoo vsii, ni biloo lepooo da bila si zlobna tiii
SuiGeneris636 Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Zdravo fantje,sem nou na forumu. Vozm Aprilo RS 125 :worship: Bom kr direkt prašu: a kdo pozna način da bi si lohka kt polnoletn dijak spospodu cca. 500€ k bi si kupu kombinezon zdej k so znižanja Ajt mejte se. jaz ti posodim, s tem da maš 10% tedenske obresti...zaj pa se odloči, lahko imaš ju3 nov alpinestars ha, to pa je nekaj B) Starci nočjo, štipendije pa nimam. Še zmer hvala za dogovore :worship: na srečo je tu nejko ki te reši iz zagate, pogoji pa so: glej prejšnji citat:D
kukec1 Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 še žal ti booooo, ker ti varala si meeeee :evilgrin: oooo oo, naj vedoo naj vedoo vsii, ni biloo lepooo da bila si zlobna tiii nejko nisi ti neki poznavalec... varala si meeeeeeee je v ubila si del mene :P :D
NejcZ Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Jaz posodim za 9% obresti.. :whistle:
Noiser69 Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 RAMONES!!!!!! :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: uja :worship:
Stafuc Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 nejko nisi ti neki poznavalec... varala si meeeeeeee je v ubila si del mene :P :D ah tudi nejc pozna, če pa še ne, ga bomo že še naučili :P
Rizla Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 poglejte si to hehehe kaj je folk zmesan http://www.miakurvo.com?id=2looojprk9vgexdyfviik98vmcl3qn
JeRn3j Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 poglejte si to hehehe kaj je folk zmesan http://www.miakurvo.com?id=2looojprk9vgexdyfviik98vmcl3qn bi rad gledu odklenu slike a da to limaš tle :P
Rizla Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 bi rad gledu odklenu slike a da to limaš tle :P hihi jeees I WANT TO SEEEEEE SOME MOREEEE!!! :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se