Noiser69 Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Pomoje si sposoben tudi sam kej tazga :closedeyes: Že za Jack Danielsa sm šu net čekirat...?! Lahko nooč tudi tebi :yawn: ma js ti bom bombo stisno ce mislis se mavo bluzit, sploh pojma nimas zka je tta tema itd. pa bluzis neka
Brejker Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Mudel mi je reku naj mu grem čekirat nevem kok strani in naj mu pol pošljem privatno pošto od ženevem kerga... :doze:
impulz Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 alo skuliraj samo... ne išči vsepovsod svaje pa bo kul pa pust moderatorjem da delajo, ne rabijo tvoje pomoči. brez zamere, pis
AKG Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Zato ceno bi sigurno lahko imel pa ti je verjetno foter reku,da lahko imaš samo polža.Joj sine glej kak lep je :krneki: Drugače pa nisem brez motorja,ker imam dva skuterja in oba sta kar lepo hitrejša od tvojega težko kategornika,brez konjev! Mja, fotr me je še prepričvov nej grem delat izpit tko da ti ne deli nekih svojih zaklučkov če nimaš pojma. In še vedno si vesel k radio....dej k si tok pametn spizdi u kšno drugo temo al te tok veseli da greš usm na kurac pa da vsi pizdijo čez tebe?
Gixxer Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Kaj je to zaj neko sranje v toti temi. Tu se neki sesir pa Brejker oglasajo. Sesir ti Varadere se vido nisi, ne pa da bi jo vozo. S prve roke ti povem da je zakon motor, itak pa da ne mores pricakovat od 125 4T da bo sal 4168742564196786km/h. Tak da ne govori nekih bedarij, a po drugi strani na vlko pravis kaj vsi lapajo okol, ko se necesa vidli niso
MatexDeLuxe46 Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Zato ceno bi sigurno lahko imel pa ti je verjetno foter reku,da lahko imaš samo polža.Joj sine glej kak lep je :krneki: Drugače pa nisem brez motorja,ker imam dva skuterja in oba sta kar lepo hitrejša od tvojega težko kategornika,brez konjev! Ni mašina gre pa bolj kot varadero! Sej nihče ni reko,da ste slabi dečki men se zdite res ok,ali da ne veste velik.Ampak tudi vi sami se kr neki spravljate na nekoga,ki neki vpraša a 1.pol priznate,da ste včasih spraševali iste ali še hujše stvari! 2.ko ste tolk pametni zakaj si pol sploh niste enotni za RAVE ventil 3.ko ste pa tako sposobni vozniki pa čudno,da ne krojite vsaj Slo pomladka na pistah! 4.tako intelegentna bitja z tako dolgim statusom na MS pa blatite po temi RS čeprav imate temo namenjeno temu! Jz kar ne vem ali se motim vprašam oz. priznam vi pa kr neki.......ma sej vsak od nas ma svoje finte! Uživajmo raje vsi,saj pa je veseli december :evilgrin: :afro1: :beer1: :beer2: :fight1: :friend2: :kva2: :SS :drunk: :hooray: vse to le v decembru :whistle: Že kej frual po pistah? časi? samo tako informativno me zanima hvala De Luxe*
_N3jC_ Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Ej ogrinc sam tle na motosvetu si pa res tok sitn hehe...če te nebi puznov u živo bi si še jst mislu kva je to en kreten :whistle: dej ne vem zkva se ti tok gre za ta motosvet...pa zkva tok folku moralizeraš k itak ne boš nobenga spremenu :closedeyes: da ne boš slučajn kej zameru :beer2:
AKG Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 (popravljeno) Mja, fotr me je še prepričvov nej grem delat izpit tko da ti ne deli nekih svojih zaklučkov če nimaš pojma. In še vedno si vesel k radio....dej k si tok pametn spizdi u kšno drugo temo al te tok veseli da greš usm na kurac pa da vsi pizdijo čez tebe? Pa jst drgač nima varaderce hahaha....to sam piše zarad lepšga...hahaha :D :D :D :D P.S.: A je že kdo kupvov prek ebaya? kok pride kej carina na izdelke iz amerike? Popravljeno December 23, 2008. Popravil AKG
JeRn3j Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Pa jst drgač nima varaderce hahaha....to sam piše zarad lepšga...hahaha :D :D :D :D P.S.: A je že kdo kupvov prek ebaya? kok pride kej carina na izdelke iz amerike? preveč dela je to stroj... Res ti ne priporočam :D
AKG Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 preveč dela je to stroj... Res ti ne priporočam :D Vse za patike haha :P Vem sam da kar je nad 20€ je carina za plačat pa račun jim morš poslt....
Prevtzer Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 P.S.: A je že kdo kupvov prek ebaya? kok pride kej carina na izdelke iz amerike? 20%je DDV, za carino si pa poglej TARIC Nomenklaturo, za večino stvari je 3,5% loh je pa tud 7,5...
sesir Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Mja, fotr me je še prepričvov nej grem delat izpit tko da ti ne deli nekih svojih zaklučkov če nimaš pojma. In še vedno si vesel k radio....dej k si tok pametn spizdi u kšno drugo temo al te tok veseli da greš usm na kurac pa da vsi pizdijo čez tebe? Kdo pa pizdi čez mene?Kar se teme tiče mislim,da sem dokazal,naprej pa tud pripravljeno,če bi kdo kaj hotu!Tu pa tk v bistvu nismo meli kaj!Oz. smo na koncu nekje skupi prišli Al se motim? Kaj je to zaj neko sranje v toti temi. Tu se neki sesir pa Brejker oglasajo. Sesir ti Varadere se vido nisi, ne pa da bi jo vozo. S prve roke ti povem da je zakon motor, itak pa da ne mores pricakovat od 125 4T da bo sal 4168742564196786km/h. Tak da ne govori nekih bedarij, a po drugi strani na vlko pravis kaj vsi lapajo okol, ko se necesa vidli niso Varadero sem pa uvozo in jo prodajal,ker pa tako dolgo ni bilo kupca,pa sem jo registriral.Ne vidim vzroka,da bi kaj lagal!Sem jo dal tud enemu članu MS peljat.Napram cbr125,ki ima isto mašino gre ful manj je reku on! Že kej frual po pistah? časi? samo tako informativno me zanima hvala De Luxe* Neki malega,ni pravega denarja zato!Nikoli nisem rekel,da sem najboljši!Sej pa se še na Golici kdo bolj pelje! Z 125 sem ful divjal.Zdaj pa recimo,da se vozim hitro(drugi pravijo da divjam)Men pa se ne zdi!Raje se po zadjem vozim! Jz rečem tako!Vsako tele ma svoje veselje!Uživajmo živjenje,ne ga igrat!
Jasmin125 Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Pozna kdo kako pametno stran kjer prodajajo poceni računalnike ? :D Bol me zanimajo komponente:D
impulz Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 www.sestavi.si mi je priporoču kolega ko sem kupoval pc.
cesko Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 (popravljeno) Pozna kdo kako pametno stran kjer prodajajo poceni računalnike ? :D Bol me zanimajo komponente:D Tu na tej strani maš nekaj. KLIK Eh so me že prehiteli :D Popravljeno December 23, 2008. Popravil cesko
MatexDeLuxe46 Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Kdo pa pizdi čez mene?Kar se teme tiče mislim,da sem dokazal,naprej pa tud pripravljeno,če bi kdo kaj hotu!Tu pa tk v bistvu nismo meli kaj!Oz. smo na koncu nekje skupi prišliAl se motim? Varadero sem pa uvozo in jo prodajal,ker pa tako dolgo ni bilo kupca,pa sem jo registriral.Ne vidim vzroka,da bi kaj lagal!Sem jo dal tud enemu članu MS peljat.Napram cbr125,ki ima isto mašino gre ful manj je reku on! Neki malega,ni pravega denarja zato!Nikoli nisem rekel,da sem najboljši!Sej pa se še na Golici kdo bolj pelje! Z 125 sem ful divjal.Zdaj pa recimo,da se vozim hitro(drugi pravijo da divjam)Men pa se ne zdi!Raje se po zadjem vozim! Jz rečem tako!Vsako tele ma svoje veselje!Uživajmo živjenje,ne ga igrat! kje si pa vozil? in kakšni so bili časi? :?
AKG Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Kdo pa pizdi čez mene?Kar se teme tiče mislim,da sem dokazal,naprej pa tud pripravljeno,če bi kdo kaj hotu!Tu pa tk v bistvu nismo meli kaj!Oz. smo na koncu nekje skupi prišliAl se motim? A si slep? Dej jst sm zakluču s tabo....če se kdaj srečamo upam da boš tud tok gobc vrtel k tle gor
sesir Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 če se kdaj srečamo upam da boš tud tok gobc vrtel k tle gor :lol1:
NejcZ Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Povej AKG, mi se vse na roke zmenimo...
AKG Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Povej AKG, mi se vse na roke zmenimo... Govorica nemih a haha :D Sej ponavad ratajo pol vsi mehki k se srečamo u živo. On nej se kr smeji....dajmo času čas :)
NejcZ Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 (popravljeno) ccc Popravljeno December 23, 2008. Popravil NejcZ
impulz Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 da vas nebo ki preseneto :whistle:
0b5353n Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 ok pomoje je ta forum namenjen uprašanj ter tem glede motorjev itd. Če je pa že nabijanje pa pomoje niso s tem mislil kreganje ... Tko da fantje dejmo rajši kako temo o motorjih užgat kukr da se kregamo :unsure:
sesir Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Govorica nemih a haha :D Sej ponavad ratajo pol vsi mehki k se srečamo u živo. On nej se kr smeji....dajmo času čas :) No,no,no...povem ti to kar sem že v prejšnjih postih!Ne bodi pameten!Kaj pa tej je?Grdo se obnašate,do določenih članov.Varadero 125 nikamor ne gre!To,če ti ga je pa foter kupo ali pa ne je pa itak vseeno!Če ti ga je hvala bogu,če pa ne pa tud prav!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se