_N3jC_ Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 Evo tud iz moje strani vsem vesele božične praznike pa srečno novo leto :beer2: :OK:
MatexDeLuxe46 Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 če te zgolj zanima katere gume uporabiti, ti lahko povem, da mi je bilo rečeno da od 1:35 navzgor so supercorse čisto zadosti, SC1/SC2 ko je okoli 20stC, ter SC1/SC1 poleti (spredaj/zadaj) pravzaprav vem kolikšni so časi za katero gumo...zanimal me je katere on vozi.. Ni blo prvič,drugič!Pa obakrat se je en pred mano vozu,da mi je mal pokazal. Ti je Koci napisal.Sam itak sploh ne vozim druga kot pirreli.Kaj ti še povem kako sem mel prednje vilice nastavljene? ja, če se ti da napisat, bi prosil :) veseu božič vsem ;) enako De Luxe*
biker125 Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 če te zgolj zanima katere gume uporabiti, ti lahko povem, da mi je bilo rečeno da od 1:35 navzgor so supercorse čisto zadosti, SC1/SC2 ko je okoli 20stC, ter SC1/SC1 poleti (spredaj/zadaj) GPjevke :evilgrin: :winkiss:
MatexDeLuxe46 Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 če te zgolj zanima katere gume uporabiti, ti lahko povem, da mi je bilo rečeno da od 1:35 navzgor so supercorse čisto zadosti, SC1/SC2 ko je okoli 20stC, ter SC1/SC1 poleti (spredaj/zadaj) pa drugače sm z bt-jkami čist zadovoln :D me ne mika druzga
sesir Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 (popravljeno) Ma sem vse napisal pa neki za j.. pa je vse zbrisalo... Pirelli vozim od prvega motorja(TZR dragon guma)sej sem vozil drugo ker je pač bilo na motorju,ko sem ga kupil...Sprobajte pirelli in ne bo vam žal,drugače dam kamod za pivo!Aha mel sem pa spred in odzad pirelli sam različni številki sam ne vem več... Sprednje vilice se v osnovi zategnejo na vrhu in odspodi za vse klike skupaj!(Na 636 ni klikov!Je težje sam tu tk nisem kaj!)Potem pa se od tu navzgor iščeš.!Seveda ne probaš 0,da me ne bo kdo zdaj...Zgoraj imaš potem na vrhu vedno klik ali dva več kot odspodaj.Vilice iz križev in koliko gleda na vrhu krogov ven so mi oni nastavili glede na težo oz. njihove,njegove izkušnje.Zadnjih vilic nisem spreminjal! Če imaš R1 ti napišem kje sem se lovil zdaj pa se mi ne da še enkrat.... VSEM SKUPAJ VESEL BOŽIČ Popravljeno December 24, 2008. Popravil sesir
_N3jC_ Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 Ma sem vse napisal pa neki za j.. pa je vse zbrisalo...Pirelli vozim od prvega motorja(TZR dragon guma)sej sem vozil drugo ker je pač bilo na motorju,ko sem ga kupil...Sprobajte pirelli in ne bo vam žal,drugače dam kamod za pivo!Aha mel sem pa spred in odzad pirelli sam različni številki sam ne vem več... Sprednje vilice se v osnovi zategnejo na vrhu in odspodi za vse klike skupaj!(Na 636 ni klikov!Je težje sam tu tk nisem kaj!)Potem pa se od tu navzgor iščeš.!Seveda ne probaš 0,da me ne bo kdo zdaj...Zgoraj imaš potem na vrhu vedno klik ali dva več kot odspodaj.Vilice iz križev in koliko gleda na vrhu krogov ven so mi oni nastavili glede na težo oz. njihove,njegove izkušnje.Zadnjih vilic nisem spreminjal! Če imaš R1 ti napišem kje sem se lovil zdaj pa se mi ne da še enkrat.... VSEM SKUPAJ VESEL BOŽIČ Zdj si pa res ful povedu :worship:
Roky Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 :blink: :blink: :blink: :wacko: :wacko: :wacko:
JeRn3j Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 Ma sem vse napisal pa neki za j.. pa je vse zbrisalo...Pirelli vozim od prvega motorja(TZR dragon guma)sej sem vozil drugo ker je pač bilo na motorju,ko sem ga kupil...Sprobajte pirelli in ne bo vam žal,drugače dam kamod za pivo!Aha mel sem pa spred in odzad pirelli sam različni številki sam ne vem več... Sprednje vilice se v osnovi zategnejo na vrhu in odspodi za vse klike skupaj!(Na 636 ni klikov!Je težje sam tu tk nisem kaj!)Potem pa se od tu navzgor iščeš.!Seveda ne probaš 0,da me ne bo kdo zdaj...Zgoraj imaš potem na vrhu vedno klik ali dva več kot odspodaj.Vilice iz križev in koliko gleda na vrhu krogov ven so mi oni nastavili glede na težo oz. njihove,njegove izkušnje.Zadnjih vilic nisem spreminjal! Če imaš R1 ti napišem kje sem se lovil zdaj pa se mi ne da še enkrat.... VSEM SKUPAJ VESEL BOŽIČ :hmm: :slap: kake ideje :)
MatexDeLuxe46 Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 (popravljeno) Ma sem vse napisal pa neki za j.. pa je vse zbrisalo...Pirelli vozim od prvega motorja(TZR dragon guma)sej sem vozil drugo ker je pač bilo na motorju,ko sem ga kupil...Sprobajte pirelli in ne bo vam žal,drugače dam kamod za pivo!Aha mel sem pa spred in odzad pirelli sam različni številki sam ne vem več... Sprednje vilice se v osnovi zategnejo na vrhu in odspodi za vse klike skupaj!(Na 636 ni klikov!Je težje sam tu tk nisem kaj!)Potem pa se od tu navzgor iščeš.!Seveda ne probaš 0,da me ne bo kdo zdaj...Zgoraj imaš potem na vrhu vedno klik ali dva več kot odspodaj.Vilice iz križev in koliko gleda na vrhu krogov ven so mi oni nastavili glede na težo oz. njihove,njegove izkušnje.Zadnjih vilic nisem spreminjal! Če imaš R1 ti napišem kje sem se lovil zdaj pa se mi ne da še enkrat.... VSEM SKUPAJ VESEL BOŽIČ :huh: :? no ja, je ze vredu :) vesel bozic =) pa upam, da se kdaj kej srečamo vesel bozic tud ostalim :) rtm in PVA vsem skupaj :grim De Luxe* Popravljeno December 25, 2008. Popravil MatexDeLuxe46
Stafuc Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 oooooo srečnga pa zdravga ooooo :naughty: :naughty: :naughty:
Brejker Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 Bodimo strpni do sočloveka in si voščimo lep, miren in prijeten Božič :OK: Vošču sm pa vseen tapru :whistle: Ei neki me zanima... Od kdaj so postal SMSi tok komercjalni? :blink: Božič je in folk pošila okol voščilnce kukr da bi biu NY :glare: Kr neki_usi so neki komercjalni ratal :slap: p.s. Nism Oražm tebe zdej mislu. Sej sm jest tud pol ene 5jih poslou (sam da so bli MMSi :P )
tomazin Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 če maš pr đabestu 1000 smsov zastojn.. potem pa vsi nonstop krneki pošiljajo.. :slap:
Brejker Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 (popravljeno) Ja sej jest jih mam tud :worship: Mobitel :whistle: Bje , da je Mobitel naredu tako konkurenco v SLO omrežju, da ga je država prisilila, da se je umiril malo. Tako, da sta se LAHKO pobrala SImobil in TUŠko... Ko je pa je napoču čas, je pa še Mobitel začel z akcijam_da se vid kdo je Glavn :evilgrin: Popravljeno December 25, 2008. Popravil Brejker
Stafuc Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 haha zdej si ga pa malo mim udaril :) ti lahko odpreš supermarket in imaš vse 50% ceneje v primerjavi s spari, tuši, mercatorji itd in ti država ne more nič :) pač še "država" bo pr teb nakupovala... :)
AKG Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 daj strojćććii da ne bom prišel pa te polomiŁŁŁ k matrvoŁŁŁaaaa .) Sej ne upaš :whistle:
k0ci Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 haha zdej si ga pa malo mim udaril :) ti lahko odpreš supermarket in imaš vse 50% ceneje v primerjavi s spari, tuši, mercatorji itd in ti država ne more nič :) pač še "država" bo pr teb nakupovala... :) točno tako, država je proti monopolu in podpira konkurenco
impulz Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 priporoča kdo kaki dobr film, zdaj ko bom 1 teden v avstriji bordal pa si bom večere probal popestrit z kakim dobrim filmom?
sbrkop Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 točno tako, država je proti monopolu in podpira konkurenco tako je poglejte kok so zjebal microsoft
Brejker Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 To mi je rekla tmala ko je prišla ta Đabest akcija ven. (študira na pravni fakulteti_3tji letnik) in je to slišala tm na faxu... Men se sliš čist mogoče.
Stafuc Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 Študiram prvi letnik PF in imam najdaljšega.
Brejker Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 imam najdaljšega. Še vsaka se je čudila kaj se skriva tam spodaj :naughty:
MatexDeLuxe46 Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 Študiram prvi letnik PF in imam najdaljšega. FMF FTW :P
biker666999 Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 priporoča kdo kaki dobr film, zdaj ko bom 1 teden v avstriji bordal pa si bom večere probal popestrit z kakim dobrim filmom? XXX movies??? :D :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se