AiC Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Da malo zamorim debato.......itak je sam nabijenje v tej temi! Kako bi lohk naredu nalepke za na motor?Na tem forumu sm že čitav,da jih je nekdo delov z samolepilne folije tako da je nanje naprintav vzorec. Ni mi jasno kako je lohk to naredu,ker je folija plastificirana in se barva ne upije v materjal. Še kakšna druga izvedba???
D_u_H_e_C Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Da malo zamorim debato.......itak je sam nabijenje v tej temi! Kako bi lohk naredu nalepke za na motor?Na tem forumu sm že čitav,da jih je nekdo delov z samolepilne folije tako da je nanje naprintav vzorec. Ni mi jasno kako je lohk to naredu,ker je folija plastificirana in se barva ne upije v materjal. Še kakšna druga izvedba??? mislim da se da z vsakim kolk tolk vrei printerom printat barvo na folijo...in ta se gor posuši...kak dolgo pa zdrži gore pa nevem
<=YaMaHa=> Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 mislim da se da z vsakim kolk tolk vrei printerom printat barvo na folijo...in ta se gor posuši...kak dolgo pa zdrži gore pa nevem Ja bl mal varetn ker se že na listu ob mal preveč vlage spere na foliji pa še hitrej .)
Dolenc™ Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Lahko natisneš z laserskim tiskalnikom. Al pa z navadnim, pa greš potem čez z lakom.
<=YaMaHa=> Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Pa je lak dovolj fleksibilen da se nalepko nalepi na neravno površino??? :hmm:
Dolenc™ Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Na te običajne neravne površine, ki so na motorju ni problema, ker so skor ravne. Zdej če bi pa hotu nalepko okol spredne vilce ovit, pol pa ne vem :)
<=YaMaHa=> Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Jah se mi zdi da je že tank lahko mal preveč zaobljen za navaden lak .) Mogoče če s kakim posebej fleksibilnim prelakiraš...
GHOST RIDER Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 evo tole je moja kolekcija... menjam kirokol za eno od motosveta :D
Matex_46 Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Odvisno kakšne vrste folije uporabljaš in kateri tiskalnik imaš. Obstajajo folije (lepljive), ki vsebujejo vpojne celice (hrapava površina), te celice vpijijejo barvo in jo tudi zadržijo - samo to velja za "ink" priter-je. Predlagam ti, da si jih natisneš na kakpnem laser-prtinterju (potem so spet druge folije), pozanimaj se v kakšni specializirani komp trgovini.
<=YaMaHa=> Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 evo tole je moja kolekcija... menjam kirokol za eno od motosveta :D U jst se prec javim za tistole od brembo pa dunlop :kva2:
reesko Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 evo tole je moja kolekcija... menjam kirokol za eno od motosveta :D ej a bi mi zdilu đianelija??
BlackDoc Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 jst sm bil tud včeraj v celju...pa nism vedu da se da nalepke dobit :slap: :slap: :slap:
D_u_H_e_C Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 evo tole je moja kolekcija... menjam kirokol za eno od motosveta :D jao js bi od gianellija rabo:D
<=YaMaHa=> Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Mislm da mam jst tut eno giannelijevo nalepko odveč :naughty:
k0ci Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 (popravljeno) jst pa dunlopovo :P pa mislm d so dve Popravljeno April 9, 2006. Popravil k0ci
D_u_H_e_C Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Mislm da mam jst tut eno giannelijevo nalepko odveč :naughty: yamaha daj plz bi mi sendal po pošti če je nea rabiš ?:D
<=YaMaHa=> Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 honda kamot...naslov na PM ;) Ej k0ci če jih maš odveč se jst javim za njih...
reesko Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 honda kamot...naslov na PM ;) Ej k0ci če jih maš odveč se jst javim za njih... yamaha a maš sam eno??k jst bi tud rabu :( a ma še kdo??
k0ci Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 honda kamot...naslov na PM ;) Ej k0ci če jih maš odveč se jst javim za njih... dobiš :) dej me vpiš na msn (v profilu) pa se boma zmenla, naslov pa to...
<=YaMaHa=> Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 yamaha a maš sam eno??k jst bi tud rabu :( a ma še kdo?? Ma sam eno mam na žalost .)
D_u_H_e_C Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Ma sam eno mam na žalost .) yamaha kdaj mi boš poslal ?:D
Gixxer Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 diler forum ja :photo: :kva2: emm nekaj sem mislo...bi znal kdo spraznit avspuh na varaderotu? pa ce je kdo taki pa je doma bol blizu MB-ja bi blo zlo fajn :OK:
<=YaMaHa=> Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 yamaha kdaj mi boš poslal ? :D Ma ne vem...dle trenutno par dni ne bo tut 5 min da bi poslov sam mislm da bom še v tem tednu :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se