_N3jC_ Objavljeno Januar 29, 2009 Objavljeno Januar 29, 2009 eo slikco=) vec jih pa dubite heh meybi u suboto=P a'š kr take uff lepa k hudič...bova kdaj mal zamenala :whistle: hehe...še ene 2 mesca pa bo spet fešta :naughty: :evilgrin:
MatexDeLuxe46 Objavljeno Januar 29, 2009 Objavljeno Januar 29, 2009 uff lepa k hudič...bova kdaj mal zamenala :whistle: hehe...še ene 2 mesca pa bo spet fešta :naughty: :evilgrin: kdaj greš ti na Panonio?
_N3jC_ Objavljeno Januar 29, 2009 Objavljeno Januar 29, 2009 kdaj greš ti na Panonio? hehe jah datum ni še nč določen...mam letos namen jit mal večkrat :D k se bo pa šlo ti pa sporočim, sam zdj a bosta šla dva motorja lepo v VW transporterja?? drugač pa a boš ti letos poliestre nabavu :naughty:
MatexDeLuxe46 Objavljeno Januar 29, 2009 Objavljeno Januar 29, 2009 hehe jah datum ni še nč določen...mam letos namen jit mal večkrat :D k se bo pa šlo ti pa sporočim, sam zdj a bosta šla dva motorja lepo v VW transporterja?? drugač pa a boš ti letos poliestre nabavu :naughty: pomoje, da bosta šla dva mopeda notr :) i hope :) hehe ja, jih imam namen nabavt ja, ker popravilo originalnih plastik preveč pride haha :) kaj pa ti? boš tud?
k0ci Objavljeno Januar 29, 2009 Objavljeno Januar 29, 2009 no racerji, 27. aprila veste kje morate bit ne :whistle:
JeRn3j Objavljeno Januar 29, 2009 Objavljeno Januar 29, 2009 (popravljeno) eo slikco=) vec jih pa dubite heh meybi u suboto=P a'š kr take top top :worship: tud tale rdeče je ornk huda ... okey črna je sam še boljša ampak rudeča je kul :) čez 1 let bom tud jst en tak presenečenje si ubodu :) jej komi čakam :D Popravljeno Januar 29, 2009. Popravil JeRn3j
JeRn3j Objavljeno Januar 29, 2009 Objavljeno Januar 29, 2009 no racerji, 27. aprila veste kje morate bit ne :whistle: jst mam fax zate pa ne vem :whistle:
Schmid87 Objavljeno Januar 29, 2009 Objavljeno Januar 29, 2009 tud jst :closedeyes: same kozlarije v 3 krasne... kje so bli cajti mito vs. rs :naughty: velko sranje so pe te naši moderatorji nardil ko so 80% folka skenslal... bravo še enkrat eh, eni solđerji smo lepo ostal, in se še zmer borimo :P hehe eo slikco=) vec jih pa dubite heh meybi u suboto=P a'š kr take uf! lepa k sto matr :D petarda da se reče :) kdaj greš ti na Panonio? racer :P
MatexDeLuxe46 Objavljeno Januar 30, 2009 Objavljeno Januar 30, 2009 eh, eni solđerji smo lepo ostal, in se še zmer borimo :P hehe uf! lepa k sto matr :D petarda da se reče :) racer :P eh jaz sem itak olosh, moram it na pisto, da se sploh naučim vozit ta moped :) me je kr strah :)
JMatic Objavljeno Januar 30, 2009 Objavljeno Januar 30, 2009 eo slikco=) vec jih pa dubite heh meybi u suboto=P a'š kr take WOF!!!!! jest tut :D
Rizla Objavljeno Januar 30, 2009 Objavljeno Januar 30, 2009 See akrapote morm kupst=P pol bo pa prfect:D sam to cez neki casa heh =) we will see* sj veste recesija pa to hehe...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Januar 30, 2009 Objavljeno Januar 30, 2009 no racerji, 27. aprila veste kje morate bit ne :whistle: boš vozil? :)
k0ci Objavljeno Januar 30, 2009 Objavljeno Januar 30, 2009 jst mam fax zate pa ne vem :whistle: takrat je praznik :) boš vozil? :) seveda, jaz sem že prštiman oz. moped je, sam še do takrat če bo ratalo bom lajtnge zamenjal pa blažilec krmila dodal, pa tudi če ne bo v redu
MatexDeLuxe46 Objavljeno Januar 30, 2009 Objavljeno Januar 30, 2009 takrat je praznik :) seveda, jaz sem že prštiman oz. moped je, sam še do takrat če bo ratalo bom lajtnge zamenjal pa blažilec krmila dodal, pa tudi če ne bo v redu in kakšni so cilji? kater gume pa boš fural? boš šou že prej kej potrenirat?
k0ci Objavljeno Januar 30, 2009 Objavljeno Januar 30, 2009 cilj je pod 2:00, fural bom diablo supercorsa, in nič ne bom prej treniral, bom šel kar direkt........aja nalepke dobiš tam kjer delajo reklamne napise, ti naredijo kar hočeš, lakirat pa ni treba čez, to se dela ponavadi samo če so nalepke na kovini, tanku recimo, pa še to ne vedno
MatexDeLuxe46 Objavljeno Januar 30, 2009 Objavljeno Januar 30, 2009 cilj je pod 2:00, fural bom diablo supercorsa, in nič ne bom prej treniral, bom šel kar direkt........aja nalepke dobiš tam kjer delajo reklamne napise, ti naredijo kar hočeš, lakirat pa ni treba čez, to se dela ponavadi samo če so nalepke na kovini, tanku recimo, pa še to ne vedno kje delajo v Ljubljani reklamne napise hehe? :)
k0ci Objavljeno Januar 30, 2009 Objavljeno Januar 30, 2009 joj matex, mene bi bilo sram to vprašat, stric G vse najde :whistle: primer: KLIK
MatexDeLuxe46 Objavljeno Januar 30, 2009 Objavljeno Januar 30, 2009 joj matex, mene bi bilo sram to vprašat, stric G vse najde :whistle: primer: KLIK rad se pustim razvajat hehe :wub: hvala drugače :)
AKG Objavljeno Januar 31, 2009 Objavljeno Januar 31, 2009 Pikci moji, rabm vašo pomoč :D iščem en francoski komad k je bil par let nazaj dost popularn in se je vrtel na radiu in v diskačih, nekak bi ga uvrstil v pop zvrst. Če mi zna kdo povedat naslov bi bil izredno hvaležen. Bohloni!!! :D :D :D
_N3jC_ Objavljeno Januar 31, 2009 Objavljeno Januar 31, 2009 Pikci moji, rabm vašo pomoč :D iščem en francoski komad k je bil par let nazaj dost popularn in se je vrtel na radiu in v diskačih, nekak bi ga uvrstil v pop zvrst. Če mi zna kdo povedat naslov bi bil izredno hvaležen. Bohloni!!! :D :D :D a mislš tega? http://www.youtube.com/watch?v=QRxTbuuFr20
impulz Objavljeno Januar 31, 2009 Objavljeno Januar 31, 2009 prava je tota kate ryan :devil: ve kdo za on komad iz reklame simobil orto v 0 al ka je že? pa v eurotripu je tui bil.
JeRn3j Objavljeno Januar 31, 2009 Objavljeno Januar 31, 2009 prava je tota kate ryan :devil: ve kdo za on komad iz reklame simobil orto v 0 al ka je že? pa v eurotripu je tui bil. Carla Bruni - quelqu'un m'a dit :winkiss:
Noiser69 Objavljeno Januar 31, 2009 Objavljeno Januar 31, 2009 (popravljeno) http://www.genspot.com/video-108517/299-kmh.aspx To pa je hitrost, sam kk lahk v 5 pele 300 ? :hmm: Pa kamera ga nui ujela ko je plo mimo radarja(unima 2 ni nc jasno xD), zgleda je bvo snemano z telefono alp a cem ko nima dost fps-jev Ce ni fejk :worship: Popravljeno Januar 31, 2009. Popravil Hozi
JeRn3j Objavljeno Januar 31, 2009 Objavljeno Januar 31, 2009 http://www.genspot.com/video-108517/299-kmh.aspx To pa je hitrost, sam kk lahk v 5 pele 300 ? :hmm: Pa kamera ga nui ujela ko je plo mimo radarja(unima 2 ni nc jasno xD), zgleda je bvo snemano z telefono alp a cem ko nima dost fps-jev Ce ni fejk :worship: d best XD evo hitrost rešuje pred radarji :D pa drgač že gsxr 750 zmore to, kaj šele 1000 :D ... prideš v 5ti do 299 pol daš pa v šesto :D kr neki :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se