k0ci Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Bla sta dva, pa sta useen oba pljuvala kri po tleh. Če se pa še kkšn najde pa bolš da jo pobriš(m)š. Definiri Podgorje where? K jest drgač tud u Podgorju žvim. 4.a bolj natančno :rolleyes: Itq. Lopata, šajtrga, mal šnopca, da se roka ne trese pa sam delat.... :OK: DELO OSVOBAJA :OK: Ja če se ti idiota delaš in ON to vid. Ti nebo nevem kaj pomagu... podgorje - pod Gorjanci
Rizla Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 EEEEEEE dejte mi se to povedat... pac k kups motor an... kako gre to? s temi pogodbami uvervitev pa to...ce mi lahko en tocn postopk napise prosim??
Dolenc™ Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 EEEEEEEEe sestavit moreš kupo-prodajno pogodbo, da jo oba podpišeta, potem jo neseš overt notarju, da je veljavna in to je to, potem pač ko greš motor registrerat se izda nova prometna na tvoje ime.
Rizla Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 EEEEEEEEe sestavit moreš kupo-prodajno pogodbo, da jo oba podpišeta, potem jo neseš overt notarju, da je veljavna in to je to, potem pač ko greš motor registrerat se izda nova prometna na tvoje ime. Ahaaam okj pol je to isto se zmeri pa tri pogodbe morjo bit sestavlene an...? kaj pa glede davka kako je glede tega?
Dolenc™ Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Če sestaviš kupoprodajno pri nekomu ki se s prepisom vozil ukvarja, plačaš samo to (v mojih cajtih je blo 3 jurje), po dogovoru ponavadi to naredi prodajalec. Potem davka ni, pri notarju pa plačaš še nekaj malega, okoli 1eur.
k0ci Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 ti greš lepo do nekoga ki dela prepise, ti naredi pogodbo oz. nevem koliko izvodov le-te, davka ni, ponavadi zaračunajo pogodbo glede na ceno vozila (pač nek % od vrednosti, če se znajdeš in zmeniš s prodajalcem lahko napišeš recimo 1k€ in na pogodbo napišeš da je moped karamboliran), nato daš pogodbo prodajalcu in on nese na občino(1€) ali k notarju(cca. 10€) overit, da overjeno pogodbo tebi in to je to, en izvod pa obdrži prodajalec, tisti ki ni overjen seveda
JeRn3j Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 (popravljeno) rizla pojdi tam pri BAUHAUSU v BTC ju,, ko je tista rafinerija k na momente smrdi k prasica... tam zravn avtohiše kjer prodajajo Chervolet/opel maš enga modela k avte neki dila pa tud prepise nardi... ko sm jst raziskoval je bil tisti tam najcenejši (cca. 10€)... fora je pa da greš ti pa prodajalc gresta tja pa samo rečeta da rabta podpisat pogodbo, pa bo use un model naredu... ti pa potem samo še overt neseš kot so ti že povedal... Popravljeno Februar 9, 2009. Popravil JeRn3j
Rizla Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 rizla pojdi tam pri BAUHAUSU v BTC ju,, ko je tista rafinerija k na momente smrdi k prasica... tam zravn avtohiše kjer prodajajo Chervolet/opel maš enga modela k avte neki dila pa tud prepise nardi... ko sm jst raziskoval je bil tisti tam najcenejši (cca. 10€)... fora je pa da greš ti pa prodajalc gresta tja pa samo rečeta da rabta podpisat pogodbo, pa bo use un model naredu... ti pa potem samo še overt neseš kot so ti že povedal... tle je en problem da je on z maribora hehehehe...
k0ci Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 ja daj mu reci naj gre on prepis naredit ne :D , pa mu potem magari plačaš polovico...pa overt mora nest prodajalec, in sicer da potrdi da je njegov podpis da je motor prodal, nevem kaj ti nuca če kupec da overit
JeRn3j Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 ja daj mu reci naj gre on prepis naredit ne :D , pa mu potem magari plačaš polovico...pa overt mora nest prodajalec, in sicer da potrdi da je njegov podpis da je motor prodal, nevem kaj ti nuca če kupec da overit jst sm iz kranjske gore kupu motor. Dogovor je bil, da plača prepis on in mi je vse sam postoril. V enem tednu je bilo vse urejeno. Stvar dogovora, ne vem kaj kompliciraš
k0ci Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 napisal si: ˝ti pa potem samo še overt neseš˝, ne more rožle overit, ampak prodajalec
JeRn3j Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 napisal si: ˝ti pa potem samo še overt neseš˝, ne more rožle overit, ampak prodajalec ja zmotu sm se.. sm pozabu da on kupuje :D
AKG Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Bla sta dva, pa sta useen oba pljuvala kri po tleh. Če se pa še kkšn najde pa bolš da jo pobriš(m)š. Fak ker nevarnež si ti pfff. Une2 sta bla pa sigurno huda fajterja a? Najmočnešejša okol sploh
JeRn3j Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Fak ker nevarnež si ti pfff. Une2 sta bla pa sigurno huda fajterja a? Najmočnešejša okol sploh :yes: :yes: kako lahko dvomiš v to, če jih pa on pozna .) ;)
NejcZ Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Mah tak ko sm reko.. js se za sebe brigam, bmk kaj dela folk :) Samo da mi pa takle pride pički težit, to ga pa lahko samo ubijem... :trance_33_sleep: Lejga strojan, gremo enkrat enmau reda nardit po tisti vaši lubi LJ :D
Prevtzer Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Mah tak ko sm reko.. js se za sebe brigam, bmk kaj dela folk :) Samo da mi pa takle pride pički težit, to ga pa lahko samo ubijem... :trance_33_sleep: Lejga strojan, gremo enkrat enmau reda nardit po tisti vaši lubi LJ :D Ja, pridte men za spremstvo boste ćefurje mal nabutal zame :winkiss:
JeRn3j Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Mah tak ko sm reko.. js se za sebe brigam, bmk kaj dela folk :) Samo da mi pa takle pride pički težit, to ga pa lahko samo ubijem... :trance_33_sleep: Lejga strojan, gremo enkrat enmau reda nardit po tisti vaši lubi LJ :D boš se ti usrou ja :D
AKG Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Mah tak ko sm reko.. js se za sebe brigam, bmk kaj dela folk :) Samo da mi pa takle pride pički težit, to ga pa lahko samo ubijem... :trance_33_sleep: Lejga strojan, gremo enkrat enmau reda nardit po tisti vaši lubi LJ :D Hah, tuki prow lepo funkcionera vse. Hierarhija je jasna :D Ja, pridte men za spremstvo boste ćefurje mal nabutal zame :winkiss: Da ne bo tebe kdo nabutal no :D
NejcZ Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 (popravljeno) jaja haha :D dej se bom prpelooo, zategno bom ročnooo, odneslo me bo bočnooo, zibl jih bom ko keglee :D Popravljeno Februar 9, 2009. Popravil NejcZ
sesir Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 (popravljeno) Čudno,da ste na forumih Ljubljančani tolk močni!A v realnosti jih je glih 6 blo tepenih v Sg od treh!V Mb pa ste jih tud zadnjič(nekaj mesecev) pred tekmo v piceriji dobili ko... Same mišice so vas :lol1: pravi "zmaji" teptajo pa vas "vijolice" :lol1: Popravljeno Februar 9, 2009. Popravil sesir
AKG Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Same mišice so vas :lol1: Hvala kurcu, končno nekdo opazu :naughty:
impulz Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Same mišice so vas :lol1: pravi "zmaji" teptajo pa vas "vijolice" :lol1: ni se treba močnega bat. bat se morš fukjenega :worship:
NejcZ Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 ne.. bojte se mene ;) pa stoj je tui opasan :D
tomazin Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 nejca pa se res noben ne boji :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se