NejcZ Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 (popravljeno) ko bom še tebe boš pa meu :D če neoš za vikend se prikazo na kakem bowlingu al pa kje :D bomo se ga nasekal haha :D Popravljeno Februar 9, 2009. Popravil NejcZ
k0ci Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Mah tak ko sm reko.. js se za sebe brigam, bmk kaj dela folk :) Samo da mi pa takle pride pički težit, to ga pa lahko samo ubijem... :trance_33_sleep: Lejga strojan, gremo enkrat enmau reda nardit po tisti vaši lubi LJ :D a pička si ? :whistle:
NejcZ Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 jebo tebe pa tvoja slovnica :D ja včasih ko z lubijem vloge menjava sm tud pička jaaa :wub: :lol1:
k0ci Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 hahaha :worship: ...no ti računalničar, daj mi probaj nekje najt logo monster energy v vektorski obliki (eps), sem pregledal brandsoftheworld.com pa nima nič
sonda Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 :OK: ni da ni...samo da lahko on napake popravla :yea1:
impulz Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 no zaj vem te ka morem rečt če me keri zagnjavi spizdi čene nejca alpa strojča na vas spustim neko fakersko ime si še zmisl da bom bol zajeban ko bom govoro B) B) piki in pluto :?
Brejker Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 no zaj vem te ka morem rečt če me keri zagnjavispizdi čene nejca alpa strojča na vas spustim neko fakersko ime si še zmisl da bom bol zajeban ko bom govoro B) B) piki in pluto :? Pat & Mat (una dva iz češke risanke:A je to) :rolleyes: :lol:
sesir Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Pat & Mat (una dva iz češke risanke:A je to) :rolleyes: :lol: V nulo!Dober si da veš kak jim je ime! Kaj naslov maš v upanju,da te obišče kera bejba? :lol1:
SuiGeneris636 Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 sej ne morn verjet kere debate...tekmujejo med sabo, keri je večji pretepač, pa v kerem mestu koga bolj natepejo pa kaj si nor hahah....pizda kaj ste res vsi tak grdi pa nesposobni, da namesto da bi punce osvajali zunaj se raje tepete z delikventi iz dna družbene lestvice- no sej mogoče ste pa to tudi sami....revčki revni:)
Dolenc™ Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 Čak da pade debata o dolžini tiča!
JMatic Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 mito vs rs (vids kko sm dau mitoa na prvo mesto) :]
sesir Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 Čak da pade debata o dolžini tiča! Evo mene z mojim!Zdaj pa tekmujte naprej! :lol1:
JMatic Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 a vids... mene se drevea komej posnemajo hahah http://i175.photobucket.com/albums/w131/Jiga69/penis.jpg
Dolenc™ Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 (popravljeno) Jst sicer dejanske slike zadeve nimam, ker ima moj fotoaparat premajhen objektiv da bi vse zajev, mam pa eno slikco ko sem odpiral kondom, tolk za predstavo. Popravljeno Februar 10, 2009. Popravil Dolenc™
JMatic Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 :slap: :slap: :slap: hahahhahahhha
NejcZ Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 sej ne morn verjet kere debate...tekmujejo med sabo, keri je večji pretepač, pa v kerem mestu koga bolj natepejo pa kaj si nor hahah....pizda kaj ste res vsi tak grdi pa nesposobni, da namesto da bi punce osvajali zunaj se raje tepete z delikventi iz dna družbene lestvice- no sej mogoče ste pa to tudi sami....revčki revni:) pa to sm glih razlago.. greš z punco vn.. pa pridejo frajerji težit punci.. in kaj bi ti naredu? :)
MatexDeLuxe46 Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 Kdo uporablja google latitude?
sesir Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 Kdo uporablja google latitude? kaj si probal?a deluje?Kako,ko neki piše,da ti more dovolit?
MatexDeLuxe46 Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 kaj si probal?a deluje?Kako,ko neki piše,da ti more dovolit? Meni deluje perfektno. Samo, če sem doma in me preko anten išče, na najde lokacije, zaradi slabih simobilovih anten (bi moral GPS vklopiti). Drugače pa toplo priporočam :) (luškana zadevca)
sesir Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 kaj pol pa od kogar koli vpišeš gsm številko in vidiš kje se nahaja in on to ne ve?
MatexDeLuxe46 Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 kaj pol pa od kogar koli vpišeš gsm številko in vidiš kje se nahaja in on to ne ve? Naložiš si google maps potem te pa vpraša za g-mail račun. Se vpišeš in voilá to je to. Drugače ne deluje tako, da bi kar od nekoga vpisal fon številko in bi ga tako poiskal. Kolega dodaš tako, da vpišeš njegov e-naslov. Drugače je pa uporaben tudi za tiste fone, ki nimajo GPS vmesnika, in sicer ker koordinate nahajanja poišče pravzaprav s triangulacijo anten :) drugač je pa zelo zanimiva skripta za refreshanje napisana, če ima kdo kaj več informacija na tej skripti refreshanja naj prosim objavi :)
Prevtzer Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 Meni deluje perfektno. Samo, če sem doma in me preko anten išče, na najde lokacije, zaradi slabih simobilovih anten (bi moral GPS vklopiti). Drugače pa toplo priporočam :) (luškana zadevca) To je fajn če enduro vozš pa se ornk razbijš te loh pol najdejo, če seveda to tok natančno kaže (ne poznam te zadeve).
MatexDeLuxe46 Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 To je fajn če enduro vozš pa se ornk razbijš te loh pol najdejo, če seveda to tok natančno kaže (ne poznam te zadeve). Tudi lahko ja, če je postavitev anten dobra, je lahko tudi brez gps vmesnika natančnost med cca. 50-100m.
sesir Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 (popravljeno) ja pa kake veze ma email z gsm?recimo,da hočeš vedet kje je zdaj moj mobitel,kaj ti pomaga moj mail?To je neka fora,da lahko policija še lažje nadzoruje ljudi Popravljeno Februar 10, 2009. Popravil sesir
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se