k0ci Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 Mah ja zdej sm pa cist ubupu heh... js sm mislu da sam posls unmu imiđ in njihov stroj ti po tem izreze iz folije in vala to je to sam zgleda da sm se mal usteu heeeh=( daj prilimaj sem gor da vidim kaj bi ti sploh rad mel bolje, da ne veš koliko pridejo Movistar :D original seveda tolko ko cel moped :whistle:
MatexDeLuxe46 Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 tolko ko cel moped :whistle: kakšna rabljena 125-ka solidno :D
Rizla Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 (popravljeno) Eo to je to tm k so od cagive logoti so cagiva01 pa cagiva12 Popravljeno Februar 12, 2009. Popravil Rizla
k0ci Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 klikni tisti link ki sem ti ga dal pa imaš skoraj vse gor, usag, brembo, cagiva, agip, edino mito ne najde pa za tiste kitajske črke tut ne vem, mito imam pa še jaz dve doma, jih zamenjam za eno pivo ko se srečamo, lahko ti jih pošljem v kuverti, samo če ju bom našel
MatexDeLuxe46 Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 (popravljeno) Eo to je to tm k so od cagive logoti so cagiva01 pa cagiva12 zakaj pa rabiš "jaz sem gay", "jaz sem ritopik", "daj me v rito" v mandarinščini napisan? :blink: hec hec drugače Popravljeno Februar 12, 2009. Popravil MatexDeLuxe46
Rizla Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 zakaj pa rabiš "jaz sem gay", "jaz sem ritopik", "daj me v rito" v mandarinščini napisan? :blink: hec hec drugače Za na akto pa motor=)
Rizla Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 (popravljeno) klikni tisti link ki sem ti ga dal pa imaš skoraj vse gor, usag, brembo, cagiva, agip, edino mito ne najde pa za tiste kitajske črke tut ne vem, mito imam pa še jaz dve doma, jih zamenjam za eno pivo ko se srečamo, lahko ti jih pošljem v kuverti, samo če ju bom našel Kako pa se to shran dol na komp??? sm ze skontu=) Popravljeno Februar 12, 2009. Popravil Rizla
JMatic Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 http://www.brandsoftheworld.com/categories/moto/131134.html :D hahaha :]
payback Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 ka ze kuk od vas je ze vse ljubljencke pelal vun na sprehod kj :krneki: ????jst cakam na marc tam nek sred...da se ceste pocas enmal scistjo(da nebo tuk peska)k pol se ljubljencek rad vala pa spila hehe :kva1: ...k spomini iz prejsne sezone na zacetku niso glih sijoci pa rajs se zai enmal potrpim :whistle:
payback Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 če si pa šlutl :yes: O:-) lool ka te to pomen šlutl hehe :eek: ...ja no sej usak prav motorist meu kake podvige ze ane...ce se pa najde ker ko se ne pa svaka cast hehe :whistle: :worship:
NejcZ Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 šlutl, šlutast ne veš kaj pomen? slično štorast hehehe oz štor :P jaja sj vem.. nism nobena izjema :D
payback Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 sam najvecja jeba je pa to prejsno celo sezono benz drag ku kafra..pol na zimo ga pocenijo lepo ko ga endrek nucam zej ko bo sezona pa spet drag k pes:/ :headbang: sm ze studiro takrat k se bil bl pocen da bi kak 200l sod nabavo pa me je zgrival hehe zai pa mam :blush:
NejcZ Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 če maš za kasko boš tud za benz mel kolkr je razlike :whistle:
payback Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 hehe kasko je obvezn...drgac ga neb meu bi rajs tist dnar dau za benz :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno Februar 13, 2009 Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 js morm tut kr ene par nalepk nabavt.. sponzorske wannabe :) ala motogp, wsbk.. pač tiste mjhne k jih majo spodej na oklepu :) če kdo ve kje jih dobim nj napiše :D bom dou pa tut ene par svojih delat, to se bom pa mogu še mal pozanimat kermu..
tomazin Objavljeno Februar 13, 2009 Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 šlutl, šlutast ne veš kaj pomen? slično štorast hehehe oz štor :P jaja sj vem.. nism nobena izjema :D to pomoje sam tam v mozirju uporablate :rolleyes:
Noiser69 Objavljeno Februar 13, 2009 Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 js morm tut kr ene par nalepk nabavt.. sponzorske wannabe :) ala motogp, wsbk.. pač tiste mjhne k jih majo spodej na oklepu :) če kdo ve kje jih dobim nj napiše :Dbom dou pa tut ene par svojih delat, to se bom pa mogu še mal pozanimat kermu.. naredi si svoje ala mercator, merkur, kmetijska zadruga .... in podobne, bos najvecji đek :P
JMatic Objavljeno Februar 13, 2009 Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 js morm tut kr ene par nalepk nabavt.. sponzorske wannabe :) ala motogp, wsbk.. pač tiste mjhne k jih majo spodej na oklepu :) če kdo ve kje jih dobim nj napiše :Dbom dou pa tut ene par svojih delat, to se bom pa mogu še mal pozanimat kermu.. u ej.. enkrat se morva zment da mi rentnes pistolo pa to :] da jest mal strihnem :]
juree Objavljeno Februar 13, 2009 Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 fifty, dj k bos zvedel ke boš svoje nalepke naredu, mi povej na ZS al pa MSN :)
JMatic Objavljeno Februar 13, 2009 Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 fantje... zdele je blo na Bledu tako lepo :] sploh ker sm su z motorjam muahahah :]
Schmid87 Objavljeno Februar 13, 2009 Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 u ej.. enkrat se morva zment da mi rentnes pistolo pa to :]da jest mal strihnem :] a kompresor maš?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se