Brejker Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 mogoče ima pa variomat :naughty: Ma pa pol valčke neuravnotežene. Pazi sesir, zdei je že prjazn ratu. Kr od enkrat :blink:
JeRn3j Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 vama dvema itak ni pomoči... takih debilov ne pomnem na tem forumu...
AKG Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 Bob Sap & Filipovič in kaj je bilo?Sam še bolj je zaropotalo,ko je padel :lol1: :lol1: :lol1: Ernesto Hoost vs Bob Sapp....ernesto padu k pička ker se ni znou umaknt. Aja, pa Hoost je zbil Filipoviča k pičko ;) Tko da ste se mal zajebal s tem the bigger they are the harder they fall
k0ci Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 no to ti bolj odgovarja :D sej pravm stole delat bo boljš, k neke mehanske risbe, ker o tistem nimaš nič pojma. Kaj sm pa jst naredu vse te pa nič ne briga, sm pa že kar nekaj naredu in sm na to ponosen :) tole bi pa tudi jaz rad videl :whistle:
sonda Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 @k0ci....a jih še malo zravn provociraš? :D tk je že dovol kreganja .)
NejcZ Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 (popravljeno) poseksam vas :wub: :wub: Popravljeno Februar 19, 2009. Popravil NejcZ
sesir Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 Ja sigurno,da ni vseh borb zgubo!Jih je pa veliko več kot zmagal!
impulz Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 ehm se nanaša še na prejšnjo temo: glejte video bob sapp vs. mirko crocop :D
k0ci Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 @k0ci....a jih še malo zravn provociraš? :D tk je že dovol kreganja .) seveda jih lahko, kaj pa misliš da delam :D
JeRn3j Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 tole bi pa tudi jaz rad videl :whistle: tlele gor defenitivno ne bom kazal, ker to nobenga nič ne briga. Jst motosekret uporabljam sam še za teženje folku. Ni to to kar je blo včasih... nova poznanstva, prijateljstva, mito vs. rs, pikniki itd. itd. zato ne mislm nobenih osebnih stvari tukaj gor kazat/govort/slikat... Bil si ti takrat in dobro veš da tisto je bil forum, ne pa ta sekret od sekreta s temi tanovimi butlni. res sm tud jst želel biti admin, vendar če bi takrat to opcijo dobil bi se zdej pogreznu sam vase, ker bi me bilo sram bit moderator takega sekreta.
Stafuc Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 brejker brez zamere ampak tud men greš zelooooooooooooo na kurac prosu bi če umakneš svojo prikazno, ker me provocira...
k0ci Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 no risko in đeri prosim če se malo umirita, to je motosvet forum, ne pa forum jazradtežimfolku ter hočembitiintelektualec, brejker ima mogoče res kdaj kake čudne, vendar so njegovi posti mnogo bližje osrednji tematiki foruma kot vajino blebetanje
Stafuc Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 no risko in đeri prosim če se malo umirita, to je motosvet forum, ne pa forum jazradtežimfolku ter hočembitiintelektualec, brejker ima mogoče res kdaj kake čudne, vendar so njegovi posti mnogo bližje osrednji tematiki foruma kot vajino blebetanje no koci prosim, če si končno_ priznaš da jaz SEM intelektualec :) brejker ima pa zelo čudne_ a NI RES
k0ci Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 jap seveda, ti boš intelektualec ko bodo dve sobote skupaj in nič prej
AKG Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 Auuu, prpravte si kokice....bitka se začenja hahaha
Stafuc Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 jap seveda, ti boš intelektualec ko bodo dve sobote skupaj in nič prej k_0ci prpraw se da četudi se ti na glavo postavš bom jst vsak dan bližje nečemu česar ne ti ne brejker_ ne bosta nikol dosegla :) pa še neki...nimam nč prot teb..prot unmu majmunu pa mam :)
impulz Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 (popravljeno) u vidm da bo noč dolga ja :D jaz sem bog. da bo enkrat za vselej jasno. moj ata je najpametnejši in najmočnejši. imam največjega in najdebelejšega. beeeee Popravljeno Februar 19, 2009. Popravil impulz
sonda Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 :grim hehe,,,prav zanimivo je brat pa se smejat zraven :D bolš kot pa vici :lol1: :lol1: le tako naprej :winkiss:
NejcZ Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 k0ci bo razfuko fsjee :worship:
Stafuc Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 gusteki prosim brez neumesnih pa spat ker je ura že pozna
k0ci Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 k_0ci prpraw se da četudi se ti na glavo postavš bom jst vsak dan bližje nečemu česar ne ti ne brejker_ ne bosta nikol dosegla :) pa še neki...nimam nč prot teb..prot unmu majmunu pa mam :) aham, dobro da boš, in še nisi, torej imam še čas :) nevem nekam zelo visoke cilje imaš, a boš prvi človek ki bo s trepalnicami skakal po luni :hmm: mogoče pa boš izumil školjko ki iz dreka naredi ojre :hmm: nevem kaj s tem misliš, samo pazi da ne boš prenizko padel
sesir Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 a boš prvi človek ki bo s trepalnicami skakal po luni :hmm: mogoče pa boš izumil školjko ki iz dreka naredi ojre Ne vem za vas vendar jz upam,da bo izumil mašino,ki jo bo poganjal zrak namesto bencina,bo pa seveda več kot konkurenčna po moči,velikosti,teži in pa gume,ki se nikoli neobrabijo! :whistle: :whistle: (oboje ker dela in ve za dva) Pa vso srečo!
Stafuc Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 kaj je koci je uni preveč zajeban?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se