Brejker Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 haha pa še od kolega izpuh na gsxr bi moral videt :lol1: lonec je vzel stran pa gor nabil od skuterja resonančno komoro, kaj se je to drlo :eek: HAHA. Kakšna slika?
sesir Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 A si pri akrapoviču kupo tisto koleno kjer je katalizator? Da si slišal kaj se je drlo L.95 ali 96...smo se vozili po Koroški z Suzuki RF600 kr brez izpuha :whistle: oz. demferja. Zanimivo,da ko se pelješ imaš občutek,da motor bolj gre.Verjetno ker se dere res ko tele!Na ravnini kjer pa si se drugače peljal okoli 230 pa se ni nihče od nas uspel peljati več kot 200 ali 210 tu nekje
k0ci Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 pa sej brez katalizatorja se ne dere dost bolj kot se je prej, mogoče eno malenkost, tisto sem govoril za kolegovega gsxr-a, pri meni pa je razlika z ali brez kat. le ta, da poka ko šaltam dol in bolj linearno vleče ...in ne, iz original kolektorja sem vzel ven
k0ci Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 HAHA. Kakšna slika? evo slika, policajka na križišču je kar mal nazaj stopila od ceste :lol1:
Noiser69 Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 A si pri akrapoviču kupo tisto koleno kjer je katalizator?Da si slišal kaj se je drlo L.95 ali 96...smo se vozili po Koroški z Suzuki RF600 kr brez izpuha :whistle: oz. demferja. Zanimivo,da ko se pelješ imaš občutek,da motor bolj gre.Verjetno ker se dere res ko tele!Na ravnini kjer pa si se drugače peljal okoli 230 pa se ni nihče od nas uspel peljati več kot 200 ali 210 tu nekje iz kot tocno si ti, sma se z kda srečava ? :hmm:
sesir Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 (popravljeno) Nisem mislil,da je tvoj tolk glasnejši... Kaj je blo komplicirano?Ker jz sem za R1 kupil kr akrapovičevo(samo tisti del) in je bil 35000sit-mislim.Sam mi je en na licenco vzel in je blo manj.Men se je zdelo,da se pozna,čeprav vprašanje kolk sem to opazil.Je pa že to zanimivo,ko se pelješ na višjih vrtljajih ko poka zadaj.Na 600ccm pa verjamem,da občutiš razliko.Na moji ninji je bil cel akrapovič tako,da ne vem! Hozi ne vem!Iz Sg v Ravne pa sem v Šolu hodu.Rf pa ni bil moj ampak od enega iz Šentjana.Tud mimo železarne se je letelo brez izpuha Popravljeno Februar 25, 2009. Popravil sesir
Noiser69 Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 Nisem mislil,da je tvoj tolk glasnejši...Kaj je blo komplicirano?Ker jz sem za R1 kupil kr akrapovičevo(samo tisti del) in je bil 35000sit-mislim.Sam mi je en na licenco vzel in je blo manj.Men se je zdelo,da se pozna,čeprav vprašanje kolk sem to opazil.Je pa že to zanimivo,ko se pelješ na višjih vrtljajih ko poka zadaj.Na 600ccm pa verjamem,da občutiš razliko.Na moji ninji je bil cel akrapovič tako,da ne vem! Hozi ne vem!Iz Sg v Ravne pa sem v Šolu hodu.Rf pa ni bil moj ampak od enega iz Šentjana.Tud mimo železarne se je letelo brez izpuha aja, hodiš na golico kaj? :P
Jasmin125 Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 (popravljeno) aja, hodiš na golico kaj? :P Hozi letos upam da neke resne ture padejo... Da neboš pičko stisno :D @sesir...dej povej s kod si točno :D Ni vrag da te nebi vsaj enkrat srečo kje :D Popravljeno Februar 25, 2009. Popravil Jasmin125
Noiser69 Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 Hozi letos upam da neke resne ture padejo... Da neboš pičko stisno :D @sesir...dej povej s kod si točno :D Ni vrag da te nebi vsaj enkrat srečo kje :D kake resne ture :D js skos delam ture ... Ravne - Črna - Sleme (to so najbols ride, pa fini asfalt) - Uršla - Sg - Ravne ..... če pa to ne, pa obdelujem teto Golico :P
sesir Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 aja, hodiš na golico kaj? :P Lani malo,prej pa sem se vsaj polovico časa vozil po Avstriji...Drugače pa sem zelo malo zadnji 2leti v SG
Noiser69 Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 Lani malo,prej pa sem se vsaj polovico časa vozil po Avstriji...Drugače pa sem zelo malo zadnji 2leti v SG v sg so sami problemi ;)
Jasmin125 Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 kake resne ture :D js skos delam ture ... Ravne - Črna - Sleme (to so najbols ride, pa fini asfalt) - Uršla - Sg - Ravne ..... če pa to ne, pa obdelujem teto Golico :P Nehi ti :D Mislo sm bol slo obala pa to :D Vsaj to mama z sondano v planu :D @sesir si slučajno iz trbuj ? :D
JeRn3j Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 koci a rabš še krivino od akraplna da boš meu ornk? ti jo napol zastonj dam :)
k0ci Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 koci a rabš še krivino od akraplna da boš meu ornk? ti jo napol zastonj dam :) hja glede tvojih krivin, saj bi jih vzel sam kaj ko ne pašejo.........mi pa res ni jasno kako to da jih še nisi prodal, glede na to da jih daješ pod 200€ :eek: kaj folk res ne ve koliko je to vredno
sesir Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 @sesir si slučajno iz trbuj ? :D A na Trbujah mate todi motoriste :krneki: V Trbuje sem prodal prejšnjo ninjo,ne to ko sem zdaj mel ampak 05 letnik,katero je un pol kr hitro razbil :whistle: Kaj ti ni jasno,ko sem napisal SG??Zadnji 2leti pa sem več časa na drugem koncu slovenije,kot mam napisano-kjer je toplej :whistle:
Jasmin125 Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 A na Trbujah mate todi motoriste :krneki: V Trbuje sem prodal prejšnjo ninjo,ne to ko sem zdaj mel ampak 05 letnik,katero je un pol kr hitro razbil :whistle: Kaj ti ni jasno,ko sem napisal SG??Zadnji 2leti pa sem več časa na drugem koncu slovenije,kot mam napisano-kjer je toplej :whistle: Prebrav sem samo da si se vozil po sgju..sm pa že kaj zajebo...Toplo je lahko veliko kje :D Ma malo sm razmišljal ko poznam enga ko je mev prej r1-ko in po tem kawasakija...pa sm mal prehitro sklepo :D
JeRn3j Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 (popravljeno) hja glede tvojih krivin, saj bi jih vzel sam kaj ko ne pašejo.........mi pa res ni jasno kako to da jih še nisi prodal, glede na to da jih daješ pod 200€ :eek: kaj folk res ne ve koliko je to vredno dou bi ti pa tam za ene 160€ k si glih ti :) a maš ti pod zicom ror al ob strani? kokr sm razumeu si ti nekega novga akrapota kupu? ali pač ne?! Popravljeno Februar 25, 2009. Popravil JeRn3j
k0ci Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 dou bi ti pa tam za ene 160€ k si glih ti :) a maš ti pod zicom ror al ob strani? kokr sm razumeu si ti nekega novga akrapota kupu? ali pač ne?! jaz mam pod zicom, in nisem nobenega akrapota kupil, ker je bil že gor, slip-on, zdaj sem pa še katalizator vzel ven iz original kolektorja............verjemi da bi tiste tvoje krivine bile že kdaj pri meni če bi pasale gor :D
Brejker Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 evo slika, policajka na križišču je kar mal nazaj stopila od ceste :lol1: :blink: Tžkoooo :OK:
Noiser69 Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 @ Jasmin ... zdej tk mam zadno sezono motor, pa se nem kam preveč davč vozo (kilometrina pa to :P), bom kr tule okolrajš "proge" vozo ... pol pa tk prodam ttga, pa grem za en cajt na krosa, koroška nam ponuja še pa še užitkov za motocross, pol ko bo pa kda dnar za kak orng SM pa bom kupo ;) za tomosa bom pa probo 2000 € dobit ;) (nova, športna balanca, ščitniki za roke, ...) bom že nekot :P za majn ga ne prodam
0b5353n Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 @ Jasmin ... zdej tk mam zadno sezono motor, pa se nem kam preveč davč vozo (kilometrina pa to :P ), bom kr tule okolrajš "proge" vozo ... pol pa tk prodam ttga, pa grem za en cajt na krosa, koroška nam ponuja še pa še užitkov za motocross, pol ko bo pa kda dnar za kak orng SM pa bom kupo ;) za tomosa bom pa probo 2000 € dobit ;) (nova, športna balanca, ščitniki za roke, .. .) bom že nekot :P za majn ga ne prodam Pomoje neboš dobil 2000€ ... kolk je nov ? Pa kok maš km nrjenih ?
Noiser69 Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 Pomoje neboš dobil 2000€ ... kolk je nov ? Pa kok maš km nrjenih ? nov je zej z akrapoto 2700 konc sezone bo pa pomoje ene 11.000 km sam js mam novo športno balanco, ščitnik rok, nove gume ...
impulz Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 sj veš, nejc tud prodou mastno mnde. če zdej začneš pokat oglase gor zka pa nebi mogo prodat... na EZ .)
0b5353n Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 nov je zej z akrapoto 2700 konc sezone bo pa pomoje ene 11.000 km sam js mam novo športno balanco, ščitnik rok, nove gume ... No ja sam nevem...kak začetnik ku mu bojo starši motorja kupl pa se nebojo glih spznal bojo prej novga kupl.
0b5353n Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 sj veš, nejc tud prodou mastno mnde.če zdej začneš pokat oglase gor zka pa nebi mogo prodat... na EZ .) Sej ne da ga nebi mogu sam za 2000 nevem.... drugače ti pa prvoščm pa vso srečo pri prodaji ! Pa pol sporoč ... ku boš prodau :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se