Noiser69 Objavljeno Februar 27, 2009 Opozori Objavljeno Februar 27, 2009 I'm high likee mama :D :D :D
Schmid87 Objavljeno Februar 28, 2009 Opozori Objavljeno Februar 28, 2009 svaka čast :kva2: lep je... SREČNO vožnjo!!! :OK: hvala :) wooooo, zakon :worship: tega pa le bolj pazi :D hehe, sj js vse motorje merkam :) uuuuuuuu :kva2: :kva2: Čestitke :kva2: Suprca je !!!! :kva1: Srečno vožnjo :worship: hvala :D Fifty čestitke pa srečno vožnjo z njim...res je lep :worship: hvala ^^ FiFtY srečno vožnjo :OK: hvala :)
Schmid87 Objavljeno Februar 28, 2009 Opozori Objavljeno Februar 28, 2009 se pozna da je lepo vreme ni nobenga na motosvetu :headbang: js sm jih dons fajn naredu 170km.. ju3 pa na morje. U majka fifty, svaka ti čast :D P.S.: A se nista s tako une 2 albanca sesula? hvala:) yap, s takmu. Arton (on je furou) je biu moj kolega.. ubila sta se na 1.april... se zgodi, kva morš. fifty čestitam :) hvala ^^ čestitke pa varno vožnjo, ful je lepa.. samo jaz bi se vseeno za ar six odločil :D hvala. js sm tut hotu drgač R6, ampak tista nima stabilizatorja. ta ga pa ima, in zato sm vzel hannspree :P Drgač fifty srečno vožno :D hvala:) Lep je ja, Hannspree ji res paše. yap:) :OK: :OK: :OK: fifty lep je ful :) čestitke :P ampak jst bi se usen za R6 odloču :P hehe, hvala. nima stabilizatorja :P
and051602 Objavljeno Februar 28, 2009 Opozori Objavljeno Februar 28, 2009 a gre kdo ju3 z motorjam na bled al pa na kšno turco po gorenski
0b5353n Objavljeno Februar 28, 2009 Opozori Objavljeno Februar 28, 2009 (popravljeno) Dons sm biu v lousiu v Villachu pa morm priznat da sem kar malo razočaran :glare: Oglavnem sm gledu v katalofu 3 čelade pa niso nebeno od tistih 3 mel ... Tko da sm kr eno vzel.... .) and051602 rade volje sam motor še ne dela tko k bi mogu :trance_33_sleep: Popravljeno Februar 28, 2009. Popravil 0b5353n
JeRn3j Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 fift superca :D še mal pa se začne... komi čakam... @kukec... dej zakur že tista jajca enkrat no... tisto čagivo tvojo :D
impulz Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 "Poslovnež, ki je na plaži izgubil svojo Nokio 1600, je bil upravičeno presenečen, ko so njegov (delujoči) mobilnik odkrili v trebuhu ribe." zanimivo hahaa :yea1: še en primer k dokazuje da so nokije sam za v morje fuknt :P :P
juree Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 LP :) Danes sem malo gledal meso oz zavorne ploščice...In gledam, ok sprednja ima se kak milimeter tiste zareze, čene še manj, zadnja pa gledam, nikjer ne vidim nobene zareze samo nekaj sivega. Ko se kolo vrti se pa sliši kot da se nekaj drgne ob disk. So zadnje ploščiče fuč? Lahko kaj uničim disk če se peljem pa ne zaviram na zadnjo zavoro? Hvala:)
JMatic Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 lahko unicis disk..zamenjej takoj niso drage
juree Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 (popravljeno) Morm do servisa pridt :rolleyes: No sej se mi je zdel, bom menjal :) Pa vrjetno kar že spredne, ker ne mislim cez 1 mesec spet menjat nekaj... Popravljeno Marec 1, 2009. Popravil juree
Jasmin125 Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 "Poslovnež, ki je na plaži izgubil svojo Nokio 1600, je bil upravičeno presenečen, ko so njegov (delujoči) mobilnik odkrili v trebuhu ribe." zanimivo hahaa :yea1: še en primer k dokazuje da so nokije sam za v morje fuknt :P :P Nokia ti je pravi telefon :D In to dokazuje da je kos vsemu :D Ne pa da je krafl :D
Rizla Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 Oooo fantje dons naredu cca. 100km mal z mitotom 82 pa z yamahco jaaa too je nesmisu res zmeri sprot me preseneca moc bremze useee je tooop ane...saj z mojih vidikov=)
impulz Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 jaz ostajam na SE zarad walkman modelov in enostavnejšega menija (od nokije mišljeno). morm pa rečt da me je E95 prej zlo mikala, sam sem se pol vseen odloču za W850 :) nek nov model pride še letos od nokije -zlo geekovsko po mojm mnenju- sam jaz vse1 čakam še na tist "popolni walkman+dlančnik+simpl telefon čital sem pred enim cajtom, da bojo vsi foni meli enak polnilc pa me zanima če se obeta inputu za slušalke isto? torej 3.6mm jack, kt na "navadnih" slušalkah (za pc pa to). evo in ta stvar je še en velik + pri izbiri novega mobilnika, ki ga bom po vseh pričakovanjih kupo poleti!
Jasmin125 Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 jaz ostajam na SE zarad walkman modelov in enostavnejšega menija (od nokije mišljeno).morm pa rečt da me je E95 prej zlo mikala, sam sem se pol vseen odloču za W850 :) nek nov model pride še letos od nokije -zlo geekovsko po mojm mnenju- sam jaz vse1 čakam še na tist "popolni walkman+dlančnik+simpl telefon čital sem pred enim cajtom, da bojo vsi foni meli enak polnilc pa me zanima če se obeta inputu za slušalke isto? torej 3.6mm jack, kt na "navadnih" slušalkah (za pc pa to). evo in ta stvar je še en velik + pri izbiri novega mobilnika, ki ga bom po vseh pričakovanjih kupo poleti! Mni se zej dopade tta nokija ko pride počasi vn... N97...Tko kot en dlančnik je....32 giga internega spomina in tko ... :D
k0ci Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 LP :) Danes sem malo gledal meso oz zavorne ploščice...In gledam, ok sprednja ima se kak milimeter tiste zareze, čene še manj, zadnja pa gledam, nikjer ne vidim nobene zareze samo nekaj sivega. Ko se kolo vrti se pa sliši kot da se nekaj drgne ob disk. So zadnje ploščiče fuč? Lahko kaj uničim disk če se peljem pa ne zaviram na zadnjo zavoro? Hvala:) ne vem kako ti rata zadnje ploščice prej uničit kot prve
impulz Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 auu lih tega sm se bau da bo kdo to reko, kr mi je n97 zlo všeč drgač!! vse podobne sm že gledal (iphone nep, google android nep, samsung omnia nep, sonny ericson X1 no ja...) in jo bom kupu... samo POD POGOJEM da SE ne izda kj kar mi bo bol pr srcu :P se bom pač sprijaznil z dejstvom da mi bo nekega dne mogoče pihnilo stran jajca hihi :P do takrt pa w850i z 2gb :worship:
sesir Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 Koci menda sem te včeri vidu v podgurju pri pokopališču si se mim pelu.Lepo zgleda mopi!Ne rečt,da si šel na Fašjenk?
k0ci Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 včeraj...... bil sem na relaciji NM-Metlika-Črnomelj-Bar Bučko-Črnomelj-Metlika-NM, če si me kje tu videl potem možno, drugače pa podgurje je veliko, kje točno?........aja, kaj je to Fašjenk?
sesir Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 Na pogrebu sem bil mislim velike brusnice.pripelju si se mimo cerkve si še dal malo gasa potem pa si vidu ljudi pred pokopališčem in prešaltal eno ali dve brzini in čisto počasi mimo peljal.Dve mali lučki maš,pa po večini črn odspredi.Ti pa si cel črn.Sem že prvo mislu na daleč,da je 10 ninja. Fašjenk je pustovanje v Dobovi
k0ci Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 u ja pa sem bil res jst, sem iz velikih brusnic, sem lih šel na furco, in spomnim se ljudi pri britofu ja videl si pa tole potemtakem:
0b5353n Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 u ja pa sem bil res jst, sem iz velikih brusnic, sem lih šel na furco, in spomnim se ljudi pri britofu ja videl si pa tole potemtakem: :worship: :worship: lep motor k0ci :worship: :worship:
sesir Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 Ja,čeprav mislim,da imaš na zadku(obstrani-spodaj) zdaj še neki napisano.Nisem mogel ful neki gledat,ko.... V cervi pa adijo-ko v hladilniku :whistle: Župnik vaš je pa po moje bil pijan ko opica!Je kr ime pokojnega trikrat zamešal(Jože,Franc),pa še enkrat se je zmotu pri govoru... Tam je pa par lepih ovinkov mimo tiste firme "kremen"mislim?! Sem mislil,da boš vsaj pol dal gasa,da se bo malo zadrlo po dolini-pa ni bilo kaj slišat!
k0ci Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 aaaa, saj res, tisto je že mal stara slika :whistle: mah nočem tam pritiskat če je kak pogreb, ker kaj veš kaj si ljudje potem mislijo :D ...župnika ne poznam, edino na videz ko se peljem mimo z mopedom vedno žuga ker se njegov pes splaši kot srna ob cesti, pa ga potem lovi ko zmešan :lol1: pri kremenu so fino ovinki ja :kva2: , samo več bi jih moralo biti
46simon Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 aaaa, saj res, tisto je že mal stara slika :whistle: mah nočem tam pritiskat če je kak pogreb, ker kaj veš kaj si ljudje potem mislijo :D ...župnika ne poznam, edino na videz ko se peljem mimo z mopedom vedno žuga ker se njegov pes splaši kot srna ob cesti, pa ga potem lovi ko zmešan :lol1: pri kremenu so fino ovinki ja :kva2: , samo več bi jih moralo biti k si iz podgurja :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se