sonda Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 @k0ci... vredo spletno stran mate...smo malo bi jo mogli bol s podatki nafilat :OK:
k0ci Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 čakaj, stran je v obratovanju šele kak teden, to se nadgrajuje skos
sonda Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 čakaj, stran je v obratovanju šele kak teden, to se nadgrajuje skos no tj pa zasnova pa oblika je zanimiva :D .)
sesir Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 pri kremenu so fino ovinki ja :kva2: , samo več bi jih moralo biti Jz sem reku moji,da bom mogu letos enkrat se spustit tud od Krške vasi do brusnic,s kamero gor,da bo potem smeha :whistle: .Prvo ful,ful ravnine pol pa tistih par res lepih-se bo pač treba večkrat obrnit.Sam po moje gre kr lepo čohat tam mimo une firme :naughty: Pa tist desni ovinek konec krške vasi oziroma že bolj pred kostanjevico,na koncu ravnine.Tam sem z R1 skoraj....Sem bil že na levem robu ceste!Pijan pa ko.... :whistle:
juree Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 ne vem kako ti rata zadnje ploščice prej uničit kot prve prve so bile že menjane :)
k0ci Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 Jz sem reku moji,da bom mogu letos enkrat se spustit tud od Krške vasi do brusnic,s kamero gor,da bo potem smeha :whistle: .Prvo ful,ful ravnine pol pa tistih par res lepih-se bo pač treba večkrat obrnit.Sam po moje gre kr lepo čohat tam mimo une firme :naughty: Pa tist desni ovinek konec krške vasi oziroma že bolj pred kostanjevico,na koncu ravnine.Tam sem z R1 skoraj....Sem bil že na levem robu ceste!Pijan pa ko.... :whistle: :lol1: :worship: sej so dobri tisti ovinki ampak jih je premal, še minuto ne traja pa si čez........bolj mi je všeč Škocjan-Bučka-Boštanj-Mokronog, to pa je poezija, sm bil lih dans tam, od škocjana do boštanja zaprti in pregledni, počasni ovinki, od boštanja do mokronoga pa zelo hitri, povprečna hitrost na tem odseku za šalo preko 100km/h, tudi v ovinkih :worship:
sesir Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 Nisem se tam kaj vozil.Takrat smo bili v Malencih in smo pili celi dan okrog po kostanjevici...In seveda brez veze probavlali kolk gre,tako,da nažalost naslednje jutro nismo bili več vsi....! :krneki: Sej sva se z Aless menla,da bova letos naredila ker krog tu okoli,da malo vidim,kaj je kje pametnega!
Schmid87 Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 fift superca :D še mal pa se začne... komi čakam... :P eh, se je že začel :D Nokia ti je pravi telefon :D In to dokazuje da je kos vsemu :D Ne pa da je krafl :D :OK:
SuiGeneris636 Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Lep je ja, Hannspree ji res paše. Moja Ninja se pa zdej blokira :glare: moje sožalje... moja ninja pa bo zaj v kratkem naredila en krog v naked izvedbi:))
Stafuc Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 moje sožalje... moja ninja pa bo zaj v kratkem naredila en krog v naked izvedbi:)) da ne bo šiba pela :P
Brejker Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 moja ninja pa bo zaj v kratkem naredila en krog v naked izvedbi:)) :photo: BTK @k0ci: A luči pa nerabš ti? :blink: Noč vedno prehitiš al kko :P
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 :photo: BTK@k0ci: A luči pa nerabš ti? :blink: Noč vedno prehitiš al kko :P sj ma luči :) bl natančn poglej, take majhne :P
Brejker Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 O ti matr pa res. Prej nism biu prijavljen pa nism mogu slike povečat. Pa tud svoje kište nimam ker na druggmu kompu en Film montiram (učer do 2h zju3 :headbang: ) A se da to kej homologirat. Al je sam zato, da ti policaj nemore rečt, da nimaš luči?
JMatic Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 sj ni treba nic homologirat ..sj vse ma
k0ci Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 sej majo luči oznako Epašeneki, to so mišljene kot aftermarket meglenke, pa se jih tudi tu lahko uporabi..........no vsega res nimam, špegli pa žmigovci prednji mi še manjkajo, pa itak bom zdaj dal originale nazaj, do grobnika
Brejker Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 meglenke že prodajajo. Sam ne kakor stacijonarni žaromet :hmm: Važn, da zgleda huda Ninja. Kaj pa zadek? Je original, al pod dodatno opremo, al si sam delal?
k0ci Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 nisem sam delal, kupil sem poliestre, samo prvi blatnik je še original, pokrov za tank morm pa še dokončat
Noiser69 Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 nisem sam delal, kupil sem poliestre, samo prvi blatnik je še original, pokrov za tank morm pa še dokončat ke si pa dobo monster nalepke? btw, lpo porihtana ninđa ;)
0b5353n Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 ke si pa dobo monster nalepke? mene tud zanima
JeRn3j Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 ke si pa dobo monster nalepke? btw, lpo porihtana ninđa ;) no ja ne pretiravite... men zgleda slabš kot original... tko zmaličena mi deluje :glare:
NejcZ Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Stvar okusa ;) Meni recimo je svetovna :worship:
JeRn3j Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Stvar okusa ;) Meni recimo je svetovna :worship: sej razumm, sam men je original boljš... tole je že tko načičkan, da sploh ne zgleda več race mašina...
k0ci Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 ke si pa dobo monster nalepke? btw, lpo porihtana ninđa ;) na netu dubu file v vektorski obliki, nato sem dal delat majstru ki se ukvarja z reklamnimi napisi, če rabiš file ti lahko pošljem, ker dvomim da boš našel, se zelo težko dobi
Prevtzer Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 moje sožalje... moja ninja pa bo zaj v kratkem naredila en krog v naked izvedbi:)) Hvala, sej blokada bo glih do tehničnga pol pa gre to sranje vn.
Noiser69 Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 na netu dubu file v vektorski obliki, nato sem dal delat majstru ki se ukvarja z reklamnimi napisi, če rabiš file ti lahko pošljem, ker dvomim da boš našel, se zelo težko dobi pm
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se