Rizla Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Mam uprasanje in sicer. Prodau sem motor kater je se registreran ane in zdej me zanima ce mi res ni potrebno odjavit motorja iz prometa(unict tablce ipd.) da bi js dubu svojo zavarovalno polico nazaj. Kako se to neredi itd...
Brejker Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Bolš bi blo motor za mal dražje prodat, glede na to, da je registreran ŠE.
NejcZ Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Mah ne moreš prenest na novega lastnika.. moraš odjaviti vse, razen če boš pustil da se on z tvojo polico vozi.. jaz nisem :) Pa čeprav je bil motor komaj 2 meseca registriran in jih je še 10 ostalo hehe
frk Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 (popravljeno) Mam uprasanje in sicer. Prodau sem motor kater je se registreran ane in zdej me zanima ce mi res ni potrebno odjavit motorja iz prometa(unict tablce ipd.) da bi js dubu svojo zavarovalno polico nazaj. Kako se to neredi itd... nov lastnik naj sklene novo zavarovanje, tablice lahko po želji tudi obdrži in naj tebi pošlje fotokopijo nove zavarovalne police. s to fotokopijo in tvojo staro polico se ti odpraviš do svoje zavarovalnice in dobiš cash na roko ;) Popravljeno Marec 19, 2009. Popravil frk
_LuX_ Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 A ni tko da če zavaruješ motor s popustom (preneseš bonus iz drugega vozila), ne dobiš nič nazaj?
0b5353n Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 A ni tko da če zavaruješ motor s popustom (preneseš bonus iz drugega vozila), ne dobiš nič nazaj? Pravilno
Jasmin125 Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 maš pa ja še prenosnika :whistle: ? Ma ja sam je zgleda na laptopu tud virus ker mi skoz javlja nekega download trojanca, zbrisat pa ga ne gre.Formatirat pa ga tud nemorm ker je ostav xp cd z sata pa raid driveri v kišti. In tako sm prisiljen dneve po gostilnah prezivljat :D
Rizla Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 (popravljeno) nov lastnik naj sklene novo zavarovanje, tablice lahko po želji tudi obdrži in naj tebi pošlje fotokopijo nove zavarovalne police. s to fotokopijo in tvojo staro polico se ti odpraviš do svoje zavarovalnice in dobiš cash na roko ;) Aham in potem k zavarujem nou motor mam ponovno isto bonifikacijo kokr sm jo meu prej??? Drgac je pa registreran samo do aprila se tko da ni pene un en mesc heh... Aja pa se to ke se dobi zavarovalno polico od prejsnga lastnika motorja???glede na to da je ni blo zravn(al jo je zgubu al kokr kol heh... Popravljeno Marec 19, 2009. Popravil Rizla
sesir Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 več k ti pa brejker skupaj sigurn... uuuuuuuuu izjava stoletja,glede nato kolk si bil ti sposoben pred časom in kolk si do zdaj uspel komu svetovat :whistle: in kaj boš pol naredu? :naughty: :naughty: jaz nič-mogoče kdo drug :whistle: Mam uprasanje in sicer. Prodau sem motor kater je se registreran ane in zdej me zanima ce mi res ni potrebno odjavit motorja iz prometa(unict tablce ipd.) da bi js dubu svojo zavarovalno polico nazaj. Kako se to neredi itd... nov lastnik naj sklene novo zavarovanje, tablice lahko po želji tudi obdrži in naj tebi pošlje fotokopijo nove zavarovalne police. s to fotokopijo in tvojo staro polico se ti odpraviš do svoje zavarovalnice in dobiš cash na roko ;) A ni tko da če zavaruješ motor s popustom (preneseš bonus iz drugega vozila), ne dobiš nič nazaj? tako je v primeru,če nisi vzel dodatnega popusta na NEodjavo! Če pa si vzel popust na neodjavo pa jim moraš samo dostavit fotokopjo police od novega lastnika in ne dobiš nazaj popolnoma nič!
k0ci Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Aham in potem k zavarujem nou motor mam ponovno isto bonifikacijo kokr sm jo meu prej??? ne, saj prej še nisi imel motorja nad 72kW, zato greš od začetka........razen če imate na družinskem avtu že -50% bonifikacije, se lahko to prenese nate oz. na tvoj motor, če tisti, ki si lasti avto, nima motorja
sonda Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 (popravljeno) daj prns ti ga bom js zrihto :trance_33_sleep: ej..zaka si pa comp. na popravilo plo???saj pa ni blo kaj hardversko hin :rolleyes: ali pač? Popravljeno Marec 19, 2009. Popravil sonda
Rizla Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 ne, saj prej še nisi imel motorja nad 72kW, zato greš od začetka........razen če imate na družinskem avtu že -50% bonifikacije, se lahko to prenese nate oz. na tvoj motor, če tisti, ki si lasti avto, nima motorja Js sm ze prenesu bonifikacijo 50% s fotra(ce zdej govorim na konkretnm primeru) na mitota an... in zdej sm ga prodou pac bom js unmu reku da ga gre zdej nase prjaut mislm registrerat mi on da kopijo svojga novga zavarovanja potem grem js na recmo amzs in registreram r1(25kw) nebom meu spet 50% bonifikacije al kako??? js sm bl smotan zatole stvar heh negre mi lih najbl u glavo=)
impulz Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 jasmin pa ti si nenormaln mi nimamo na hmmm... 4ih računalnikih tolko virusov kot maš ti na enem haha :D (na vseh 4 je internet!! :D)
Jasmin125 Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 jasmin pa ti si nenormalnmi nimamo na hmmm... 4ih računalnikih tolko virusov kot maš ti na enem haha :D (na vseh 4 je internet!! :D) Ma enkrat na 5 let se more zgodit kaka pizdarija :D
Brejker Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 @sesir: Dei nehi ga v nič metat. Ker je dost pošraufu. Kle ni kej rečt. Odnos ma res na nizkem nivoju, a kaj češ :unsure: Tud taki morjo bit. skratka: men se neda več tega gledat :alien1:
k0ci Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Js sm ze prenesu bonifikacijo 50% s fotra(ce zdej govorim na konkretnm primeru) na mitota an... in zdej sm ga prodou pac bom js unmu reku da ga gre zdej nase prjaut mislm registrerat mi on da kopijo svojga novga zavarovanja potem grem js na recmo amzs in registreram r1(25kw) nebom meu spet 50% bonifikacije al kako??? js sm bl smotan zatole stvar heh negre mi lih najbl u glavo=) ja enmal kompliciraš, probaj tako kot si napisal, če pa ne bo šlo pač pokliči agenta ki pride na dom pa se boste vse zmenili
Dolenc™ Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 aha!! tnx kwa pa ole kdaj se ga mena pa kašnga priporočš Olje za mešanico boš tko in tko mogu skos tankat, enim zdrži liter na 1000km drugim na 600km, odvisen od motorja. Ne se zanašat sam na opozorilno lučko, kdaj pa kdaj poglej v tank če ga je še dost. Jst priporočam motula 710 za mešanico. Olje v menjalniku se menja na 5k km, priporočam motul transoil 10w30 Drugače pa mito ima svojo temo, če čš kdaj kej videt raje tam piši ker ta tema je za smetenje. Menja se na sezono.Tudi ko bremzaš pred ovinkom, po vsakem šaltanju v nižjo dodaš malo gasa, da se uravna hitrost vrtenja zobnikov. No pri 2t mašini kjer je bremzanje mašine zelo majhno ni potrebno, pa sem šaltov tud že iz 11k obratov v nižjo. Raje se skoncentriraj na gladko vožnjo, pa bo hitrej :)
GoUpC Objavljeno Marec 21, 2009 Opozori Objavljeno Marec 21, 2009 Je kdo že biu, bo šel? Mnenja? http://motorsport-salon.si/
Brejker Objavljeno Marec 21, 2009 Opozori Objavljeno Marec 21, 2009 Ker vem, da mate naskrivaj FAN CLUB Murkota (katerega sem tudi sam član :kva1: ) NOT :P en filmčk...
_LuX_ Objavljeno Marec 21, 2009 Opozori Objavljeno Marec 21, 2009 Je kdo že biu, bo šel? Mnenja? http://motorsport-salon.si/ ja jaz bom verjetno jutri šel
sesir Objavljeno Marec 21, 2009 Opozori Objavljeno Marec 21, 2009 Mene pa zanima kolk manj ima vaš motor končno hitrost manjšo oz. večjo,če tankate 100oktanski na OMV in ali petrol 95? Jz sem prvič zdaj opazil!Ko sem mel 125ccm tega itak ni bilo.na težjem motorju pa se mi glih ni zdela neka razlika.Na skuterju pa se res pozna :whistle:
TADEJ46 Objavljeno Marec 21, 2009 Opozori Objavljeno Marec 21, 2009 Mene pa zanima kolk manj ima vaš motor končno hitrost manjšo oz. večjo,če tankate 100oktanski na OMV in ali petrol 95?Jz sem prvič zdaj opazil!Ko sem mel 125ccm tega itak ni bilo.na težjem motorju pa se mi glih ni zdela neka razlika.Na skuterju pa se res pozna :whistle: to je bla enkrat ena oddaja o teh oktanih. mnda pri 100konjskem avtu ni razlike o moči. pri 200km in več pa se menda že lepo upazi razliko :unsure:
MatexDeLuxe46 Objavljeno Marec 21, 2009 Opozori Objavljeno Marec 21, 2009 Mene pa zanima kolk manj ima vaš motor končno hitrost manjšo oz. večjo,če tankate 100oktanski na OMV in ali petrol 95?Jz sem prvič zdaj opazil!Ko sem mel 125ccm tega itak ni bilo.na težjem motorju pa se mi glih ni zdela neka razlika.Na skuterju pa se res pozna :whistle: Na RS-ki se občutno poznajo oktani, s 100 mi je bistevno bolje vlekla in tudi malenkost več se je zvrtela. Na zdajšnjem mopedu pa pomoje ni takšne razlike, da bi jo opazil (čeprav še nisem 95 tankal).
Brejker Objavljeno Marec 21, 2009 Opozori Objavljeno Marec 21, 2009 Busterja sta dokazala, da lahko povečaš oktane tudi z : Naftalinskimi kroglicami :krneki: Motor se jima je v stangasu tko vrtel da nism mogu vrjet :lol:
sesir Objavljeno Marec 21, 2009 Opozori Objavljeno Marec 21, 2009 suzuki burgman 250 gre z petrolovim 95 125km/h z OMV super 100 pa 130km/h pa tud razlika je kako gre.Res sploh mi ni jasno!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se