sonda Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 @Brejker ... ka ti si že dobo motor iz servisa???
and051602 Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 mene pa zanima zakaj mi zadnje bremze na xt ju škriplejo k hudič, pa sm že pobrusiv disk ploščice ene 3x k so ble zažgane pa šekr škriplje
JMatic Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 kup uno hm...mast bakreno al kaj je ze. al pa zamenej ploscice, ce niso lih svinsko drage
Brejker Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 @Brejker ... ka ti si že dobo motor iz servisa??? :grrr Še vsaj en mesc bom ITQ mogu delat za nove gume Potem pa še ene 2.5 krat toliko, za eno solidno opremo :yawn: :doze: Kdor čaka dočaka :doze:
Rizla Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Ej bojsi se tuki kdo spozna na poliestr??? Kok to kej stane kako se dela z njem ipd =)
Brejker Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Kot zanimivost: Prodaja se mito! (s5 mi je dougčas na šihtu... ) A mogoče opaz kdo kakšen podatek ki ZELO izstopa od karakteristik motorja? :worship: http://www.avtonet/_MOTO/ad.asp?ID=2761614
Gasperr Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 prevoženih 999999km 102 koja 75kW OOOdlično...bo nategnu enga
Gasperr Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 In kk je lahka letnik 2009 in 7-speed? @LuX ja nwm no js ne verjamem da je to res..ziher pa se bo najdu kdo ki bo verjel :unsure:
Brejker Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 OOOdlično...bo nategnu enga Če kupš Mitota za slabih 1000€ si naredu dobr dil. Kukr kol je prodajalc zabit
Gasperr Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Če kupš Mitota za slabih 1000€ si naredu dobr dil. Kukr kol je prodajalc zabit Aia cene pa nism pogledu.... :unsure:
impulz Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Če kupš Mitota za slabih 1000€ si naredu dobr dil. Kukr kol je prodajalc zabit aja???? seveda si naredu dober dil, saj je samo 1000€... dober dil je za tistega ki si bo ga dal na steno in ga gledal. če bo ga hotel vozit bo mogel kar krepko €€€ vržt noter po mojem kmečkem mnenju.
Brejker Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 seveda si naredu dober dil, saj je samo 1000€... če bo ga hotel vozit bo mogel kar krepko €€€ vržt noter. To pa itq. Sam morš bit prpravln na stroške obnove. Če pa daš 1000€ in pričakujš, da se boš lahko celo sezono furou... Si šelebajsk
Brejker Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 Kje ste borderji?? Jutri je na Krvavcu Contest! Vabljeni... http://dobr.si/
sharka Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 sm mislu it pa nisem najdu nobenega da bi šu z mano ker mi je bedn sam tm furat sam more bit kr nora stvar ^_^
Brejker Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 sm mislu it pa nisem najdu nobenega da bi šu z mano ker mi je bedn sam tm furat sam more bit kr nora stvar ^_^ Se ga tm vidva! Jest bom mel črno full face čelado Pa turkizno majco + kratke kopalne hlače xD
sharka Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 nenene sj ne grem! :krneki: bi šu pa ni blo nobenga kandidata za zraven...
0b5353n Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 sonce,sonce,sonce je že kar mal prelepo da bi bl res ane :naughty:
Gasperr Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 sonce,sonce,sonce je že kar mal prelepo da bi bl res ane :naughty: uuu fajn je
norc 16 Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 aja????seveda si naredu dober dil, saj je samo 1000€... dober dil je za tistega ki si bo ga dal na steno in ga gledal. če bo ga hotel vozit bo mogel kar krepko €€€ vržt noter po mojem kmečkem mnenju. bo pa v ceni prišparal vsaj pol generalke.
sesir Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 Ti bom tle odg.da ne bova tam Ga ima foter in ni da ni. Malo pretezko ima sicer balanco ampak je Ok. V cetrtek ali petek sem v Metliki videl B-Kinga. Zdaj nisem 100% ampak mislim, da je bila KK registracija. Kdo iz tega foruma? Direkten konkurent mu je Fz6 in hornet!In obadva od teh dveh bolj gresta,sta lažja za vozit in imata boljše bremze!Govorim pa za vse modele do l.2005.Novejših nisem vozil! Sploh pa se mi je bandit in star in novejši zdel zelo kritičen na meji-oz mi ni vlival pravega zaupanja,da bi ga peljal.... Drugače pa odličen kruzer-sploh ker je cenejši od konkurence!Te razlike,ki sem jih napisal v "normalni" vožnji niti niso tako zelo opazne!
budacki Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 Ti bom tle odg.da ne bova tam Direkten konkurent mu je Fz6 in hornet!In obadva od teh dveh bolj gresta,sta lažja za vozit in imata boljše bremze!Govorim pa za vse modele do l.2005.Novejših nisem vozil! Sploh pa se mi je bandit in star in novejši zdel zelo kritičen na meji-oz mi ni vlival pravega zaupanja,da bi ga peljal.... Drugače pa odličen kruzer-sploh ker je cenejši od konkurence!Te razlike,ki sem jih napisal v "normalni" vožnji niti niso tako zelo opazne! Imas popolnoma prav. Je najtezji in najslabsi med temi konkurenti ampak vseeno ni kar tako. Sam nemorem nic rect preko ostalih dveh ker nisem niti enega vozil. Za na morje je to odlicen motor. Majhna poraba, nobenih stroskov pri vzdrzevanju pa se z dodatnim poloklepom je tudi udoben.
Gasperr Objavljeno April 13, 2009 Opozori Objavljeno April 13, 2009 ewo vlka noč je mim..neki gnarja se je dalo na kup za 125cc
aleksandergabriel Objavljeno April 13, 2009 Opozori Objavljeno April 13, 2009 Ka mogoče kateri ve če obstaja kakšen sprej ali kaj podobnega kar bi lahko uporabil za barvanje tkanine. Če sem natančen na motorističnih hlačah si bi prebarval en odsek ki je rdeče barve na črno, tako da bi bile cele hlače črne barve.
JeRn3j Objavljeno April 13, 2009 Opozori Objavljeno April 13, 2009 Ka mogoče kateri ve če obstaja kakšen sprej ali kaj podobnega kar bi lahko uporabil za barvanje tkanine. Če sem natančen na motorističnih hlačah si bi prebarval en odsek ki je rdeče barve na črno, tako da bi bile cele hlače črne barve. to sm tud jst enkrat sprašvou pa smo ugotovl da je to bolj težko...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se