AiC Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 Jst ju3 verjetno skočim do planine pogledat :) Itak se ustavim na tavelkmu ovinku če kašnga motorista zagledam...sm na črni DTjki... O lepa vsaj eden da bo,jst bom tam kot rečeno okol 15h tam.Mam dolgo pod to tja.Če kdo vidi kakšno modro-črno Yamaho DT125X in motorista z modro čelado,rokavicami in modro jakno--->its me...naj maha na vveliko :P Yamaha...kdaj boš ti gor?Upam de nebo kašnih ploh :cry:
Aless Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 Se gre kdo dans iz okolice krskega kam vozit:?
GrCaR Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 dons ob 3h popoudan na Ridah :OK: Prideva jst pa MI, tko da upam da se bomo kej gor vidl :D
<=YaMaHa=> Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 yamaha kdaj boš sendal nalepko jao :D A jooooo...pošlem še ta tedn :whistle: Aja pa še 2 nalepge Giannelli sm najdu tko da še 2 se naj hit javta zanju :naughty: Pa men na žalost dans ni znesl na ride prit... .)
AiC Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 (popravljeno) Ola pršu živ in zdrav nazaj. Ride so res ql! :worship: Motoristov je blo velik (na cesti).Jah tokrat ni šlo brez kepsu....na srečo pred ridami,tko da sm se veselo spustu 2x gor ma dol.Nabralo pa se je celih 205km. Grcar...pol smo se za las zgrešil,jst sm biv gor ob 15.20 Bo treba ponovit! Popravljeno April 22, 2006. Popravil The_AiC
AiC Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 Ahhh...lažem......ob 14.20 sm biv gor!
JMatic Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 jest pa nikamor ne morem....morm dat generalko narest...pomoje mi je ribnu.....skoda...k je res lepa zdj k jo gledam u garazi.....pomoje bom dau 165 polinija notr al pa 160 :>
Aless Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 Dans naredo skor 200km :D pelo sem se pa kam se mi je dalo zavit :) tak da sem na koncu prisel v novem mestu ven:D...zdaj pa tisti ki ste tam blizu doma....se kdo vozi po delu ceste ko gres na semaforju v novem mestu levo,ko se gre desno za center ravno pa proti revozu,in se peljes levo proti sentjerneju,ko je v gozdu del ceste,na novo asfaltiran(no kako leto ziher) pa ovinki so ful lepo spelani, se je kdo ze vozo tam :?,bi se lahk kdaj dobli,sicer mam 50km do tam sam vseeno,sem zadno gumo ko mam zdaj novo pa je za okol 0,5cm sirja od d208 zvozo skor do roba v levo smer,vglavnem ful dober del ceste :OK: :OK:
Dolenc™ Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 Če to misleš ene 3-4km iz tega križišča naprej. K je tko sama cesta, ravnina, pa v hrib je, kakšen kilometer. Pol se pa začne ta hostica, pa je skor do šenterneja ovinkov :), edin pregledni niso tko, drgač so pa fajn.
mi Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 z Grčarjem bla na ridah ob 15.30(mal sva zamudila ja) in naju je za nazaj tko lepo dež napral da sm biu jst(beri:brez usnjene opreme) čist moker :BUA: sej pol sva šla v logatcu na kavo kjer je siu sonček da sm se lepo posušu :OK: lepa furca bla....sam na ridah ni blo pa nbenga na ovinku
GrCaR Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 Ola pršu živ in zdrav nazaj. Ride so res ql! :worship: Motoristov je blo velik (na cesti).Jah tokrat ni šlo brez kepsu....na srečo pred ridami,tko da sm se veselo spustu 2x gor ma dol.Nabralo pa se je celih 205km. Grcar...pol smo se za las zgrešil,jst sm biv gor ob 15.20 Bo treba ponovit! Ja midva sla bla 15:30 gor, tko da smo se že 1 urco zgrešil. Se bo treba drugič prej zment, pa se bomo vidl. Drugač pa... fura do rid (naju je pralo) pol uideva dežju in ga počakava na ridah :slap: pol pa spet gasa v smeri proti domu do Logatca. Tm parkerala motorje in šla na kavo, čez neki cajta sonce :OK: pol Mi se je posušu, moja nova oprema pa držala tko kot more (nč mokr) :OK: Pol je še Mte uletu (dau za kavo :D )in pol smo šli proti vrhniki, kjer je Mte obrnu in šou nazaj domov, midva z Mi-jom pa do Drenovga Griča pol sva šla še do Reeskota (ki ga ni blo doma), pol sva letela še mal naprej in tm nekje obrnila pol pa do MI-ja domov (na sok) pol sm pa jst domov letu. Furca je bla zakon, sam dž je mal zamoriu :BUA:
AiC Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 (popravljeno) Da še mal nabijem! Današnja pot:Most na Soči-Nova Gorica-Vipava-Postojna-Planina-Godovič-Idrija-Trebuša Tut mene je 3x opralo dons,sam sm biv prehitr za vreme...ni nikoli padalo več kot 1 min. pa še to je čist u easy,tko da sm se posušu preden bi šu kje na kašno pjačo. Kdo ve kdaj se ponavadi odpre prelaz Vršič?Tam gor so tud lepi ovinki....treba testirat. Popravljeno April 22, 2006. Popravil The_AiC
reesko Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 A jooooo...pošlem še ta tedn :whistle: Aja pa še 2 nalepge Giannelli sm najdu tko da še 2 se naj hit javta zanju :naughty: Pa men na žalost dans ni znesl na ride prit... .) ej yamajha a bi pliiiiz men poslou...ker jst bi rabu take mejhne...ker ene so prevelke <_< pliiizzzz :D
k0ci Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 Dans naredo skor 200km :D pelo sem se pa kam se mi je dalo zavit :) tak da sem na koncu prisel v novem mestu ven:D...zdaj pa tisti ki ste tam blizu doma....se kdo vozi po delu ceste ko gres na semaforju v novem mestu levo,ko se gre desno za center ravno pa proti revozu,in se peljes levo proti sentjerneju,ko je v gozdu del ceste,na novo asfaltiran(no kako leto ziher) pa ovinki so ful lepo spelani, se je kdo ze vozo tam :?,bi se lahk kdaj dobli,sicer mam 50km do tam sam vseeno,sem zadno gumo ko mam zdaj novo pa je za okol 0,5cm sirja od d208 zvozo skor do roba v levo smer,vglavnem ful dober del ceste :OK: :OK: o ja to so zerjavinski ovinki, poznam dobr, spodaj prideš pa do kremena (kupi peska), lih ene dva tedna nazaj se je kolega na zadnem ovinku (najjačem) z aeroxom razkopu in letu dol v hosto :D dej drugič me poklič pa gremo nekam na pivo (nikamor daleč k nimam še registrirano), si se mogu skor mimo mene pelat :D
Aless Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 Če to misleš ene 3-4km iz tega križišča naprej. K je tko sama cesta, ravnina, pa v hrib je, kakšen kilometer. Pol se pa začne ta hostica, pa je skor do šenterneja ovinkov :), edin pregledni niso tko, drgač so pa fajn. Ja to je nekaj takega od krizisca,vglavnem ovinki so ful dobro spelani,pa se skoraj cist nov asfalt je :OK: sam skoda da so sam cca 3km al neke takiga.ma sej se pac drzis na svojem pasu pa gre glih tak skozi:D o ja to so zerjavinski ovinki, poznam dobr, spodaj prideš pa do kremena (kupi peska), lih ene dva tedna nazaj se je kolega na zadnem ovinku (najjačem) z aeroxom razkopu in letu dol v hosto :D dej drugič me poklič pa gremo nekam na pivo (nikamor daleč k nimam še registrirano), si se mogu skor mimo mene pelat :D Kerem to zadnem ovinku mislis,ker jst mislim sam tisti del ko je nov asfalt ko je pol iz smeri novo mesto na koncu desni ovinek na levi pa ograja pa neka firma al kaj pac je tam,ker pol naprej vec ni tak dober asfalt...Vglavnem zadno gumo sem na levi kr dosti dlje polozo kot pa prej,pa predno tud :OK: za drugic ko bom mel namen tam it se lahk slismo,ker je le 50km,sicer ko se bom so vozit bom tak naredo okol 200km na dan :D
k0ci Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 ne čist zadnji, en pred tem ko si ga ti omenu, se pravi zadnji levi ovinek, ko je brez ograje pa hosta dol, drgač pa ja se lahk enkat dobimo pa gremo na furo, pa še dolenca povabmo :D
Aless Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 ne čist zadnji, en pred tem ko si ga ti omenu, se pravi zadnji levi ovinek, ko je brez ograje pa hosta dol, drgač pa ja se lahk enkat dobimo pa gremo na furo, pa še dolenca povabmo :D Se bomo enkrat zmenli ni blema :D men so vglavnem tam vsi dobri,edin skoda da jih je tak malo,ker tle bliz mene so bli lani se kr dobri ovinki pa jih je ta zima letos cist unicla,ker ko sem so v celje na motoboom sem so tam skozi,pa skoz same lukne :(
<=YaMaHa=> Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 Da še mal nabijem!Današnja pot:Most na Soči-Nova Gorica-Vipava-Postojna-Planina-Godovič-Idrija-Trebuša Tut mene je 3x opralo dons,sam sm biv prehitr za vreme...ni nikoli padalo več kot 1 min. pa še to je čist u easy,tko da sm se posušu preden bi šu kje na kašno pjačo. Kdo ve kdaj se ponavadi odpre prelaz Vršič?Tam gor so tud lepi ovinki....treba testirat. Men se zdi da je odprt sam vreme gor je še bolj januarsko .) ej yamajha a bi pliiiiz men poslou...ker jst bi rabu take mejhne...ker ene so prevelke <_< pliiizzzz :D A kr obdve??Ma lahk ti sam naslov pošl na PM :)
Stric Burek Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 U petk sm naredu izpit za 25KW... Da se mal pohvalim, seveda v prvo, kukr vse izpite do zdej :D
Stric Burek Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 naredu? ka pa je treba delat ? Vožnjo, to je tist k se vozš po mestu in izven mesta, zadi pa vozi inštruktor v avtu in ti govori kaj in kam.... Pol, na koncu maš pa glavno in dobiš izpit :OK: Če ne, bi čaku še enlo leto .)
JMatic Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 aja ti se nisi meu dve let za 11kW pol pa razumm :>
AiroH Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 Burek me too ! :D enako naredu kto ti se mi ni dalo čakat 2 leti pa sem šu delat aja za info tisti k ste stari 18+ lahko idete delat k jst & burek pa dobite za 25KW ! :D
D_u_H_e_C Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 Burek me too ! :D enako naredu kto ti se mi ni dalo čakat 2 leti pa sem šu delat aja za info tisti k ste stari 18+ lahko idete delat k jst & burek pa dobite za 25KW ! :D kolk pa je za plačat ? sicer pa js itq dobim letos sebtembra za 25 kw :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se