k0ci Objavljeno Maj 20, 2009 Opozori Objavljeno Maj 20, 2009 se je dalo ja, en dan poliester partya pa še pol en teden brušenja pa kitanja pa je tako kot je
impulz Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 V prometni nesreči na Bledu je umrla 83-letna peška. Vanjo se je z motornim kolesom zaletel komaj 17-letni fant, ki se je v nepreglednem ovinku odločil za prehitevanje. včerajšnja novica :wacko: nebi si želu bit kdaj v njegovi koži
JeRn3j Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 sej je mladoleten še :evilgrin: pa če ga bo kdo civilno tožu bo itak manj plačov kot če bi tastaro v bolnco spravu :evilgrin:
JMatic Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 (popravljeno) V prometni nesreči na Bledu je umrla 83-letna peška. Vanjo se je z motornim kolesom zaletel komaj 17-letni fant, ki se je v nepreglednem ovinku odločil za prehitevanje. včerajšnja novica :wacko: nebi si želu bit kdaj v njegovi koži a ni blo to danes zjutraj ? EDIT: my bad...vcerj je blo.. Popravljeno Maj 21, 2009. Popravil JMatic
SuiGeneris636 Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 sej je mladoleten še :evilgrin: pa če ga bo kdo civilno tožu bo itak manj plačov kot če bi tastaro v bolnco spravu :evilgrin: sej stara je že tak nadure živela, ji je skrajšo muke hehe
_LuX_ Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 a ni blo to danes zjutraj ? EDIT: my bad...vcerj je blo.. ja na 24ur je napisan kot da je blo dons
impulz Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 tvoj kolega m-te bi se tud strinjal z tem kar si napisal kr zamisl si... za kolko kg bo svet lažji ogljikovega dioksida na njegov račun
Schmid87 Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 zrihtana, sam še nove ročke čakam (trenutno uporabljam bratovo s suzike ) pa opletene lajtnge nice! sej stara je že tak nadure živela, ji je skrajšo muke hehe sicer je pa vrjetn rabla ene 45min čez cesto.. tko da ni vrag da jo kdo neb nalimov.
k0ci Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 a kdo ve kje bi lahko dobil paket različnih pisav za Corel Draw 12 ???
norc 16 Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 sej je mladoleten še :evilgrin: pa če ga bo kdo civilno tožu bo itak manj plačov kot če bi tastaro v bolnco spravu :evilgrin: bo za kako leto šau v zapor.
Brejker Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 (popravljeno) sej stara je že tak nadure živela, ji je skrajšo muke hehe Če vzameš nekomu življenje, te to preganja celo življenje. Če koga ubiješ v nesreči in si bil pod vplivom alkohola, je še toliko huje. Naj počiva v miru :surrender: @k0ci: Kaj se je zgodilo z zeleno barvo? Maš črno sam za na pisto al si komplet v črno prebarval? Popravljeno Maj 21, 2009. Popravil Brejker
k0ci Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 heh, je bla zelena prej ja, sam je šla v kose, zdaj sem popravu pa v mat črno prepipsal, originali so še vedno celi in kot novi, zeleni seveda, tole črno so poliestri
Brejker Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 zeleni seveda, tole črno so poliestri Če bi pa zeleno v nič vrgu bi bil že kriminal.
Brejker Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 (popravljeno) Kdo od vas ki "težkače" vozte (in imate izkušnje... ) Kdo mi lahko pove zakaj je tale padu: padec: 5:55 A je pobremzu da mu je gumo vrgl al...??? kakšn je biu vzrok? Prav da je prepozn šu v notranjo linijo. Kaj je pa povzročil da je padu? Popravljeno Maj 21, 2009. Popravil Brejker
Dolenc™ Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 Men zgleda kot da je robnik zapel, sicer pa kaj ma veze, glej da ti ne boš na svojem wannabe japoncu
Brejker Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 (popravljeno) se bom potrudu Čist sm že žiučn :S Popravljeno Maj 21, 2009. Popravil Brejker
impulz Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 Kdo od vas ki "težkače" vozte (in imate izkušnje... ) Kdo mi lahko pove zakaj je tale padu: padec: 5:55 A je pobremzu da mu je gumo vrgl al...??? kakšn je biu vzrok? Prav da je prepozn šu v notranjo linijo. Kaj je pa povzročil da je padu? zadetek ej piše ti That guy on the R1 and I collided. All is well though. Thanks
Dolenc™ Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 E no to sem tud jst najprej mislu, sam sem reku če bi blo to kje omenjen zdej brejker ne bi spraševal
JeRn3j Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 sej stara je že tak nadure živela, ji je skrajšo muke hehe ena penzija manj na mesec bo mogoče za kako delavsko plačo več sicer je pa vrjetn rabla ene 45min čez cesto.. tko da ni vrag da jo kdo neb nalimov. dobra fift
JeRn3j Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 (popravljeno) bo za kako leto šau v zapor. nč ne bo šau ker je mladoleten konc koncev se je pa zihr tko čez spravlala kot je fift napisu. Lohk da sploh ni šla čez prehod za pešče glede na to da je šla v nepreglednem ovinku čez cesto, bo najbrž to držal, ker tam ponavadi ni prehodov za pešce .) Popravljeno Maj 21, 2009. Popravil JeRn3j
Brejker Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 zadetek ej piše ti PREcenjuješ me haha :lol: Zdei sm si doma bilke omislu. Tko,da dokler nebodo zrele za "košnjo" nebom kaj veliko kadil. (zresnu se, pa te scene) .)
impulz Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 ka pa maš za sorte? jz mam lsd od barneys pa big bang od ghs tak za rekreacijo samo hehe : ))
Brejker Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 ka pa maš za sorte? jz mam lsd od barneys pa big bang od ghs tak za rekreacijo samo hehe : )) Ma to je sama kemija (kemijsko so pršli do velikih količn THCja) in to mi ni ql. Ei nimam pojma kva mam. CANABIS SATIVA je ziher Kupu sm pek domače. Bil mi je zakon. Pobral sem ven semena. in zdei posadu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se