Ervin93 Objavljeno Junij 22, 2009 Opozori Objavljeno Junij 22, 2009 kako kej bremzate po mokrem (kakšno razmerje). Jst sm dons na vožnji vozu skos po džju in ceste čist mokre. Pridm do križišča med vilharjevo pa topniško(ki je znana po zlo gladkem asvaltu "drsališče". No začnem bremzat in mi odnese spredno gumo ampak sem takoj popustil da nisem odletel. Pogledam desno in vidim dva avtomobila zmečkana sred križišča. Pridem domov pogledam na internet 24ur in poročajo o novi nesreči na tem istem križišču k je 30letnica podrla semafor .
sesir Objavljeno Junij 22, 2009 Opozori Objavljeno Junij 22, 2009 kako kej bremzate po mokrem (kakšno razmerje). Jst sm dons na vožnji vozu skos po džju in ceste čist mokre. No začnem bremzat in mi odnese spredno gumo ampak sem takoj popustil da nisem odletel. Večino časa bremzam samo na prednjo.Z zadnjo si samo pomagam nastavit motor,pa še to zelo redko.Oz. uporabljam zadnjo zavoro samo,ko se peljem resnično prehitro ali,če se je potrebno kje res naglo ustavit! Tud na suhem zdrsne prednja guma,če preveč stisneš.Vse v življenju je potrebno počet z občutkom!
JeRn3j Objavljeno Junij 22, 2009 Opozori Objavljeno Junij 22, 2009 (popravljeno) kako kej bremzate po mokrem (kakšno razmerje). Jst sm dons na vožnji vozu skos po džju in ceste čist mokre. Pridm do križišča med vilharjevo pa topniško(ki je znana po zlo gladkem asvaltu "drsališče". No začnem bremzat in mi odnese spredno gumo ampak sem takoj popustil da nisem odletel. Pogledam desno in vidim dva avtomobila zmečkana sred križišča. Pridem domov pogledam na internet 24ur in poročajo o novi nesreči na tem istem križišču k je 30letnica podrla semafor . jst sm vedno po občutku, bolj nežno, tudi kot je sesir reku... bolj se preusmeriš na zadnjo bremzo... vendar sm kljub vsemu imel šolo dobra 2 tedna nazaj, da grem po tanove rajš počas, pa tud če sm mokr k ps, kot pa hitro pa pol na koncu na tleh... si isto mokr, pa še poškodovan... drugače pa tiste ceste, sploh vilharjeve se je prekleto za bat že v vročem sončnem vremenu kaj šele v dežju Popravljeno Junij 22, 2009. Popravil JeRn3j
sonda Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 rabi kdo kaj iz te strani? http://www.geiwiz.de ker bom naročil nekaj, pa lahko pol poštnino malo si razdelimo ker je prekleto draga... poštnina ni 100% več kot 25€ razen če boš naročeval res kakšno težko stvar
kukec1 Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 to sem tudi jaz mislil, ampak bat tesnila in semeringi, nanese 40€, sem vprašal za predračun :S..
sonda Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 (popravljeno) tj pa še on zraven zasluži pri poštnini Popravljeno Junij 23, 2009. Popravil sonda
_LuX_ Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 Kupite boljše gume 2x... na 24ur vsak drugi pizdi da se pri 30km/h ne more ustaviti pred semaforjem... jaz vidim problem v gumah, no pa če imaš abs ti tudi dosti pomaga
NejcZ Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 Jaz tudi vidim problem v gumah.. in dejansko je to ker narod kupuje gume za 25€ komad.. Sej nemoreš drugega pričakovat Rs da nebi blo slabo če se cesta zrihta ampak v prvi vrsti pa gume.
tomazin Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 Jaz tudi vidim problem v gumah.. in dejansko je to ker narod kupuje gume za 25€ komad.. Sej nemoreš drugega pričakovat Rs da nebi blo slabo če se cesta zrihta ampak v prvi vrsti pa gume. glavn da maš ti fajn gume
sesir Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 Jaz tudi vidim problem v gumah.. in dejansko je to ker narod kupuje gume za 25€ komad.. Sej nemoreš drugega pričakovat Rs da nebi blo slabo če se cesta zrihta ampak v prvi vrsti pa gume. Saj ne rečem,da ni dost na gumah,cesti,sploh mokri cesti.Vendar ti moraš svoj motor in gume poznat,da veš česa so sposobne tvoje gume! Je dost problem tudi v tem,ker verjetno "nihče" ne sproba kdaj v "varnih" pogojih zabremzat na več načinov in videt kako se motor kdaj obnaša.Tako v mokrem kot v suhem je potrebno sprobat!Vaja dela mojstra!Pa še bolj spoznaš motor,kaj zmore in kako se obnaša v takšnih trenutkih! Ne vem kolk ste brali vendar...jz vedno sprobam z motorjem rahlo pobremzat v ovinku kako se obnaša.Pa ne,ker se firbčen ali ker bi rad padel.Pač pa zato,ker se ti na cesti lahko kaj hitro zgodi kaj nepričakovanega in potem vsaj približno veš kako se bo obnašal motor in se ti lahko posvetiš temu kako boš rešil nastalo situacijo!Namesto,da bi se ukvarjal s tem kaj dela motor!Ni glih fino ko "prinetiš" v ovinek,potem pa kak traktor sredi ovinki,stisneš prvič v življenju nagnjen bremzo in....Ampak kot sem napisal takšne stvari se sprobajo v "varnih" pogojih in z občutkom,ki se potem stopnjuje!
JeRn3j Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 Jaz tudi vidim problem v gumah.. in dejansko je to ker narod kupuje gume za 25€ komad.. Sej nemoreš drugega pričakovat Rs da nebi blo slabo če se cesta zrihta ampak v prvi vrsti pa gume. neumnost na kubik pa moje gume niso ble 25€na komad... nekaj je tud od gum ampak, velik več pa od asfalta...
norc 16 Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 danes končal prvi letnik. Kak pa vam starim sabljam gre faks
Ervin93 Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 danes končal prvi letnik. Kak pa vam starim sabljam gre faks jst pa 1letnik srednje
sonda Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 js sm mel pa zadni del mature zdej pa čakam na rezultate tk da sm konec... zaključen 4.letnik
aleksandergabriel Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 Jest pa sam še čakam da jutri uradno dobimo spričeval da zaključim 3. letnik gimnazije.
Jerry_exc Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 a kdo rab dellorto 28 za kšn moped napilt. 20€
NejcZ Objavljeno Junij 24, 2009 Opozori Objavljeno Junij 24, 2009 neumnost na kubik pa moje gume niso ble 25€na komad... nekaj je tud od gum ampak, velik več pa od asfalta... Za avto sem mislil
Prevtzer Objavljeno Junij 24, 2009 Opozori Objavljeno Junij 24, 2009 js sm mel pa zadni del mature zdej pa čakam na rezultate tk da sm konec... zaključen 4.letnik O ja
soldier456 Objavljeno Junij 24, 2009 Opozori Objavljeno Junij 24, 2009 jst pa 1letnik srednje Tud jst
Brejker Objavljeno Junij 24, 2009 Opozori Objavljeno Junij 24, 2009 (popravljeno) Jest sm pa nov šiht dobu :naughty: Švasam na CO2 :naughty: Plačan sm za to .) Ja moj sanjski JOB za med počitnce !!! Delam to kar me VESELI, pa budale mi še plačajo Nimaš lebšga (edin vreme mal že mury) Popravljeno Junij 24, 2009. Popravil Brejker
soldier456 Objavljeno Junij 24, 2009 Opozori Objavljeno Junij 24, 2009 Jest sm pa nov šiht dobu :naughty: Švasam na CO2 :naughty: Plačan sm za to .) Ja moj sanjski JOB za med počitnce !!! Delam to kar me VESELI, pa budale mi še plačajo Nimaš lebšga (edin vreme mal že mury) Maš pa srečo sej vreme bi mogl že nasledn tedn bit bolš, usaj tak so rekl... (pol pa spet pasja vročina...)
Ervin93 Objavljeno Junij 24, 2009 Opozori Objavljeno Junij 24, 2009 Maš pa srečo sej vreme bi mogl že nasledn tedn bit bolš, usaj tak so rekl... (pol pa spet pasja vročina.. .) kr nej bo vroče. Mi je že dvakrat odpadla vožnja v tem tednu (učer pa dons) . Zdej je pa treba čakat do pondelka.
aleksandergabriel Objavljeno Junij 24, 2009 Opozori Objavljeno Junij 24, 2009 kr nej bo vroče. Mi je že dvakrat odpadla vožnja v tem tednu (učer pa dons) . Zdej je pa treba čakat do pondelka. se nebi mogel bolj strinjat s tabo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se