Ervin93 Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Obvladajo :) ps.:vsakič ko preberem tvoj podpis se nasmejm
sky125 Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Obvladajo ps.:vsakič ko preberem tvoj podpis se nasmejm Prov maš :lol:
juree Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Fuck....V naselju me pojebe radar 85km/h...mi da za pihat seveda 0.0 ... Mi nekaj tam govori, pa mi prepise podatke iz vozniske, prasa kako je tastarim doma ime, pa eno telefonsko stevilko. Prav da mi kazni nemore dat ker sem mladoleten, tko da vrjetno dobim sodnika za prekrske kjer baje sledi opomin?....In to se ni vse... Se peljem kaksnih 20km, vidm srno ob cesti, zbremzam kolikor se je dalo, bum srna v masko, srna mislim da je preživela...No ni je bilo na cesti, eni so se zraven ustavili pa rekl da se je odplazla nekam v travnik....Moram to kaj prijavit? Sam sem na sreco obstal na motorju, oz...sploh ni bilo ničesar za čutit, samo počlo je. Oh ja...
Ervin93 Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Fuck....V naselju me pojebe radar 85km/h...mi da za pihat seveda 0.0 ... Mi nekaj tam govori, pa mi prepise podatke iz vozniske, prasa kako je tastarim doma ime, pa eno telefonsko stevilko. Prav da mi kazni nemore dat ker sem mladoleten, tko da vrjetno dobim sodnika za prekrske kjer baje sledi opomin?....In to se ni vse... Se peljem kaksnih 20km, vidm srno ob cesti, zbremzam kolikor se je dalo, bum srna v masko, srna mislim da je preživela...No ni je bilo na cesti, eni so se zraven ustavili pa rekl da se je odplazla nekam v travnik....Moram to kaj prijavit? Sam sem na sreco obstal na motorju, oz...sploh ni bilo ničesar za čutit, samo počlo je. Oh ja... jah upimo da je sam opomin če ne kej hujžga. Če se ne motm da če bi šol še 5km/h več bi se lahko z vozniško rit obrisu
juree Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Reku je kao da bi blo 500€ kazni? :unsure:
TADEJ46 Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 jah upimo da je sam opomin če ne kej hujžga. Če se ne motm da če bi šol še 5km/h več bi se lahko z vozniško rit obrisu težko k bi mu jo vzel
Ervin93 Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Reku je kao da bi blo 500€ kazni? :unsure: plus to da bi vozniška letela. A tega ni nč omenu? Glede une srne bi blo pa dobr poklicat policijo da nrdi zapisnik seveda če maš zavarovanga kasko?
juree Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 (popravljeno) Nč ni reku...Reku je če vem kok je kazn, sm reku ne...Pa prau 500€...Mau sm se bogega delu, uf to je pa veliko blabla...Čudi me da je napisal v eno svojo beležko, da ni nobenega zapisnika dal za podpisat, niti za pihat ni dal za podpisat...nič Ni kasko, ni...Mi je žal..Nasleden motor 100% kasko Popravljeno Avgust 12, 2009. Popravil juree
juree Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Ja ampak...če gledam tam kjer je kazen za 500€ je 5 kazenskih točk, seprav še ne gre vozniška?
tomazin Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 da ti vzamejo vozniško moreš prekoračiti omejitev za 100%
juree Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Mlademu vozniku naj bi šla vozniška če ma več kot 6 kazenskih pik.... Za prekoračitev nad 30km/h 1000€ ter 9 kazenskih... mal zaskrbljujoče
tomazin Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 kakšno srečo sm meu učiri.. se pelem z avtom ene 100km/h.. omejitev je bla pa 50km/h.. policaje sm pa vidu pa šele ko sm se mim pelu.. so bli trije v avtu pa so vsi neki dol gledal :lol:
NejcZ Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 ti bojo mami avto zaplenl boš pa mel
tomazin Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 pa če nemorm tak počas vozit no
LooLekSLO Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Nč ni reku...Reku je če vem kok je kazn, sm reku ne...Pa prau 500€...Mau sm se bogega delu, uf to je pa veliko blabla...Čudi me da je napisal v eno svojo beležko, da ni nobenega zapisnika dal za podpisat, niti za pihat ni dal za podpisat...nič Ni kasko, ni...Mi je žal..Nasleden motor 100% kasko Pri meni je bilo enako. Sicer brez izpita. Javiti se boš moral pri sodniku, kjer boš najbrž rešen, če nimaš kakšnih starih grehov
46simon Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 kdo v sloveniji je zastopnik za OXTAR, TCX ali pa kakšna spletna stran bi tud prav prišla
tomazin Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 kdo v sloveniji je zastopnik za OXTAR, TCX ali pa kakšna spletna stran bi tud prav prišla http://www.tc-motoshop.si/si/
Racemaniak Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 (popravljeno) Da se z motorjam prej ustavt, sam je lažje v avtu. Samo bremzo tišiš, itak ma vsak avto že abs, pa sam pritisneš in to je to. Da se na motorju hitreje ustaviš, morš pomoje fajn že obvladat bremzanje. Je pa res, odvisno kaj primerjaš med sabo... junci nimate pojma motor ma krajšo zavorno pot od avtomobila... Seveda govorimo o popolni podlagi, in dajmo stran exotične avtomobile. Res pa je da te tanovi avtomobili ki imajo ESP, napredni ABS itd, so že zelo blizu motorjem. Pa ni nobena umetnost fejst pobremzat, res pa je, da je v avtu lažje... Ko boste mel močnejše motorje z dvema diskoma boste vidl, s temi prdalcami pa res ne vem če se da prej ustavt Popravljeno Avgust 13, 2009. Popravil Racemaniak
_LuX_ Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Ja ESP ti res ful pomaga pri zaviranju
Racemaniak Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 (popravljeno) Ja ESP ti res ful pomaga pri zaviranju brez skrbi Popravljeno Avgust 13, 2009. Popravil Racemaniak
Ervin93 Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 brez skrbi smotan je pa kr se ga pr nekaterih neda povsem izklopt recimo takrt ko si na dirkališču in se hočš mal pozabavat :naughty:
k0ci Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Tut ABS se pri nobenem avtu ne da ugasnit, ampak še vedno neha delat če mu varovalko spizdiš
_LuX_ Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Ma jest si bom ABS na stikalo naštimov, ker na makedamu se z ABS kar pelješ.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se