radirka Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Ja idi na Vombergerja pa jih lepo prosi če ti dajo cifro
Roky994 Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Ja idi na Vombergerja pa jih lepo prosi če ti dajo cifro am, zamnu je pa je nimajo, sm poklicu..
Nero56 Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Imam eno majhno vprašanje in vem da ne spada pod to temo verjetno bolj pod " izpiti " ali pa kaj, samo tu bom dobil verjetno prej odgovor ... Jaz zdaj delam izpit A1 (125ccm), ko bom 18 let star bom lahko pisal test za A2 (250ccm), pri 24 letih pa komaj neomejeno ali bom lahko ko bom imel 2 leti izpit A2 že naredil za neomejeno ? Prosim če mi lahko kdo te zakone razloži ?
impulz Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 kaj ste vsi tak leni pizdo mater..... gre kdo na morje v portorož za 2-3 dni?? samo naj bo blizi da se nebom fural pol poti sam...
Ervin93 Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Imam eno majhno vprašanje in vem da ne spada pod to temo verjetno bolj pod " izpiti " ali pa kaj, samo tu bom dobil verjetno prej odgovor ... Jaz zdaj delam izpit A1 (125ccm), ko bom 18 let star bom lahko pisal test za A2 (250ccm), pri 24 letih pa komaj neomejeno ali bom lahko ko bom imel 2 leti izpit A2 že naredil za neomejeno ? Prosim če mi lahko kdo te zakone razloži ? pejt si prebrt v temo izpit. a2 kot 250ccm že lep cajt ne obstaja. pr 18ih greš pač spet narest izpit tko k za a1 in dobiš 35kw pol greš pa lahko spet pr 20ih delat za neomejeno. pr 24ih bi mogu it delat če nebi mel 2leti a2 (35kw)
Ervin93 Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 kaj ste vsi tak leni pizdo mater..... gre kdo na morje v portorož za 2-3 dni?? samo naj bo blizi da se nebom fural pol poti sam... jst sm mislu it z obifixom 29ga v Umag, sam nism naredu izpita tko da odpade. Se pa priporočam da če bo pač kdo šol septembra grem zraven seveda če bom mel sploh izpit žeeeeeeeeeeeeeeee septembra!!!!!!
radirka Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 seveda če bom mel sploh izpit žeeeeeeeeeeeeeeee septembra!!!!!! Neboš.
impulz Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Neboš. tok si zlobn da je smešno kaj se vi2 ne marata lih preveč al kaj?
budacki Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Hvala za spodbudo Ti gres po mojem prevec zivcen na voznjo. Pa tudi ce kiknes odvozi naprej, tako, kot se spodobi. In o CEMU TI RAZMISLJAS MED IZPITNO VOZNJO!?!??! O izpitu, o temu ali bos naredil ali ne, ali ti se bojo smejali, o forumu, motorju...? Cemu.? Edina stvar o kateri imas ti tisti trenutek pravico razmisljat je to kar je PRED teboj in okoli tebe. Govori si RAZMISLJAJ, RAZMISLJAJ, TABLE, PESCI, AVTI! PREHOD ZA PESCE! NA SEMAFORU NAPREJ!
Ervin93 Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Ti gres po mojem prevec zivcen na voznjo. Pa tudi ce kiknes odvozi naprej, tako, kot se spodobi. In o CEMU TI RAZMISLJAS MED IZPITNO VOZNJO!?!??! O izpitu, o temu ali bos naredil ali ne, ali ti se bojo smejali, o forumu, motorju...? Cemu.? Edina stvar o kateri imas ti tisti trenutek pravico razmisljat je to kar je PRED teboj in okoli tebe. Govori si RAZMISLJAJ, RAZMISLJAJ, TABLE, PESCI, AVTI! PREHOD ZA PESCE! NA SEMAFORU NAPREJ! pozabu si dopisat kolesarje ki letijo čez rdečo. To je blo prvo kar me je zajebal na drugi izpitni vožnji. Un je bil pa itak slep je mel deoptrijo širšo od kšne gume in on prav da ni vidu rdeče. ma nej se goni nekam. Sm se mogu zard unih dveh pizdunov na kolesih ustavt pred prehodom tk da sm kao zapru pot unim k so mi nasprot prhajal čeprov ni blo nobenga Za unga krajcerja pa nevem kaj mu je. Zaenkrat nism mel nč z njim tk da nevem zakaj je takšn.
radirka Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 tok si zlobn da je smešno kaj se vi2 ne marata lih preveč al kaj? Ma ne, malo ga zezam ker že pol leta izpit dela. Nimam nič proti njemu drugač
Ervin93 Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Ma ne, malo ga zezam ker že pol leta izpit dela. Nimam nič proti njemu drugač ni pov leta ampak je 3mesce. No da še mal razložim zdej ko sm že začel. Med počitnicami nism vozu mal več kt en mesc. DOPUSTI!!!! Pol še pred tem je bil inštruktor bolan nism furu 14dni. pa na začetku sm vozu tko 1urco na tedn pa še to sm več k pol ur prevozu po džju
radirka Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Ja okej no. Sej te ne bom več podj****al. Takrat mi je blo pač smešno
Ervin93 Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Ja okej no. Sej te ne bom več podj****al. Takrat mi je blo pač smešno joj ko bi ti vedu kako se jst počutm ko gledam motor ugasnjen v kleti. Rd se bi vozu sam mi doma ne dovolija. Brez njihovga dovolenja pa nemislm ga vn vzemat kr pol bi blo lahko še hujš. Mislm da bi kr brez motorja ostl. No dejmo mene pa moje probleme pustit pr miru kr mislm da smo o men že več kt 100 postov napisal . Lahko noč vsem!
juree Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 kaj ste vsi tak leni pizdo mater..... gre kdo na morje v portorož za 2-3 dni?? samo naj bo blizi da se nebom fural pol poti sam... U zadnjo (1 teden) nazaj ko sem bil v portorožu je bila tok svinjska voda, pfuj...raj se grem v koper namakat:) Lohk gremo, sam jez če grem grem za 1 dan
impulz Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 (popravljeno) eh... kje pa naj najdem primorko za en dan... zakaj 1 dan??? prpa a? in ja... v kopru je bla zihr bol čista voda Popravljeno Avgust 24, 2009. Popravil impulz
juree Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 eh... kje pa naj najdem primorko za en dan... zakaj 1 dan??? prpa a? in ja... v kopru je bla zihr bol čista voda Oh, ni problem Treba zutri pridt, pa se nekam na plažo uštulit:D Zakaj prpa? Resno je bla...
impulz Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 eh kaj bom te za 1 dan hodo xD jaz sem mau bol dauč doma kt ti jaz grem minimum 2 dni. zjutraj tja, drug dan večer nazaj alpa čez 2 dni zjutraj. bajkr88 1
juree Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 eh kaj bom te za 1 dan hodo xD jaz sem mau bol dauč doma kt ti jaz grem minimum 2 dni. zjutraj tja, drug dan večer nazaj alpa čez 2 dni zjutraj. ok k bos pa dol pa povej, se mogoce za ksno kavo lohk zmeno :fredy: Pa se ksno primorko zame že opecej k boš na vsezgodi tm :naughty: _LuX_ 1
budacki Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 eh sam se mi neda it tko daleč ej teb se nit ne sanja, kok ti mene velik× nasmejes haha
impulz Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 ti si pa čist zahinavu zaj ja jaz z huso ti pa boš sesau zravn mene neeeeeenenene nabavi nekaj čimprej da se spustimo na nek žur čimmmprej k mi je doma že vse monotono :zzz: ..... samo blokade treba najprej zrihtat.. zjutri že kličem hehe : )))
budacki Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 ti si pa čist zahinavu zaj ja jaz z huso ti pa boš sesau zravn mene neeeeeenenene nabavi nekaj čimprej da se spustimo na nek žur čimmmprej k mi je doma že vse monotono :zzz: ..... samo blokade treba najprej zrihtat.. zjutri že kličem hehe : ))) Poklic, da spoznas pravo Husqvarno
0b5353n Objavljeno Avgust 25, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2009 Evo nredu servis na aprili .....olje,filter,disk ploščice,ketna zobniki , nova prednja pa zadnja guma Zdej pa v akcijo :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se