Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

jaooo:headbang: Ko tank dvigneš maš svečko .... no nekje desno od svečke bi mogel bit prostor za špulo ....kako zgleda še sam nevem lahko pa slikam:naughty:

Objavljeno

Mam eno vprašanje, sam prosim nete me takoj napadt! Sicer mal sm gledu gume z amotor in sm zasledil tudi gume 130/60/17 (orginalne so 130/70/17).

Po mojem razmišlanju bi bila guma nižja za 1,3cm(al za 2,6cm, nism čist prepričan če je pol krat 2). No sedaj pa k uprašanju. Ali bi bilo kaj narobe če bi bila guma 130/60/17 ???

Objavljeno

helow, kk se vam kaj zdijo Dunlop Sportmax Qualifier ?

ma kdo te gume, pozna kakega ki jih ma, mnenja?!

Objavljeno

helow, kk se vam kaj zdijo Dunlop Sportmax Qualifier ?

ma kdo te gume, pozna kakega ki jih ma, mnenja?!

Kupi rajsi tanovi Qualifer II.

Objavljeno

Kupi rajsi tanovi Qualifer II.

Aja drugace je guma ODLICNA. Veliko 125tk jih fura. Sicer pa v sekciji GUME imas teste iz prve roke in vse ( jst osebno je nimam na svojem motoru, jo pa ima foter in imam priloznost to vsake toliko sprobat )

PS: ROKY MI JE DAU OPOZORILO! :ninja::yea1::nono::kva2:

Objavljeno

A to da bi garažo posnev?

Dost heca...Zakaj rabiš, enostavno misliš da je kul, pa ni :D Brezveze...itak boš tist filmčk 1x pogledal, pa zbrisal

• Ni mi všeč 1
Objavljeno

Zakaj rabiš, enostavno misliš da je kul, pa ni biggrin.gif Brezveze...itak boš tist filmčk 1x pogledal, pa zbrisal

Rabu bi zato da ko se bi km na izlet odpravu in bi lepo posnev. Zbrisu pa nebi ampak bi dal na usb ključek in imel shranjeno ko si bi pač želel pogledati

Objavljeno

Rabu bi zato da ko se bi km na izlet odpravu in bi lepo posnev. Zbrisu pa nebi ampak bi dal na usb ključek in imel shranjeno ko si bi pač želel pogledati

pa boš snemal 2 ure ko se boš vozil ne ? kartico boš mela pa kok velko 100 gb

Objavljeno

A to da bi garažo posnev?

Dost heca...Zakaj rabiš, enostavno misliš da je kul, pa ni biggrin.gif Brezveze...itak boš tist filmčk 1x pogledal, pa zbrisal

Mal urejanja, mal muske zravn...

Pol pa direkt na TITUBE

Objavljeno

žiujo..neb nove teme odpirou...pa to kar mene zanima nism najdu nkodr...skratka...

zdej mam 4T enduro in jo prodajam...tko da k gre od hiše nameravam kupt kej bl cestnga..naked...eventuelno cestak...rajš nakeda...

no in za 4T nakeda bi edin cometa 125 uzeu...za 2T sm pa gledou tuono 125...zdej pa za cometa me ne skrbi ker je pač 4T in vem da je tko rekoč skor zaston use...sam me pa mika useen tuono ker bi mau bl orng šlu a ne...no sam zdej če je kle kšn lastnik tuona da mau pove kašni so kej problemi z njim pa to...če je kej podobna rs 125 pač k sm slišou da mašini niste dost drgačni...no pa za tuono mam že ponudbo eno l. 03 sz 10000 km 

Objavljeno

ej fantje. A rabš kje če greš u tujino kšn dokument met sabo razn vozniške pa to? ker mislm it zj na Faaker see. :?

Pa še neki. A kdo ve pač za kakšno tako stvar da lažji laufaš pač mislm za šolske teke, zj jst mislm uporablat sam pumpco ventolin da nis tok hitr zadihan, pa ne da bi biu debel sam kondicije nimam prav velik. O:-)

Objavljeno

ej fantje. A rabš kje če greš u tujino kšn dokument met sabo razn vozniške pa to? trance_11_confused.gif

Ammm.....Zeleno karto

Objavljeno

žiujo..neb nove teme odpirou...pa to kar mene zanima nism najdu nkodr...skratka...

zdej mam 4T enduro in jo prodajam...tko da k gre od hiše nameravam kupt kej bl cestnga..naked...eventuelno cestak...rajš nakeda...

no in za 4T nakeda bi edin cometa 125 uzeu...za 2T sm pa gledou tuono 125...zdej pa za cometa me ne skrbi ker je pač 4T in vem da je tko rekoč skor zaston use...sam me pa mika useen tuono ker bi mau bl orng šlu a ne...no sam zdej če je kle kšn lastnik tuona da mau pove kašni so kej problemi z njim pa to...če je kej podobna rs 125 pač k sm slišou da mašini niste dost drgačni...no pa za tuono mam že ponudbo eno l. 03 sz 10000 km

Masini indenticni, spremenjeni prenosi ( zobnik spredaj in zadaj ), nastavitev vzmetenja in seveda plastike. Tuono se v praksi boljse obnese zaradi boljsega dostopa zraka do hladilnika, boljsega polozaja pri sedenju in drzanja rok bolj ravno. ;) Ce ga predelas leti enako kot RS.

Objavljeno

Ammm.....Zeleno karto

ja fajn je če maš... pa osebni dokument :grim

Objavljeno (popravljeno)

ja to sm slišov ja sam kva je to sploh jst sm jo brau pa sm dojeu samo to da je to ko en zavarvanje za tujino? :unsure: :krneki: edit: sm že prebrau in jo grem kupt :P

Popravljeno . Popravil sharka
Objavljeno

Ni glih vse tko sanjsko kot si napisal glede hyosunga....saj vmojem primeru ni blu .... pri hyosungu je tko kakor trofneš jst sm tubiu tazga da sm se 1 mesc vozu pa je crknu pa sm v njega vložu 600 €biu pri vseh mogočnih mehanikih pa noben nič vedu sm pou motorja zamenu pa š useen ni delal..... moj prjatu ma tut hyosunga ma tut skus probleme.....jst sam mam zdej rs-ko .... tko da je isto ko tuono pa sm velik bol zadovoln z njo bi človk reku da ni primerjave je pa res dost dražje....tko d jst ti res priporočam tuona se bo saj užitk vost če bo pa že kej crkl boš pa saj vedu kaj je kr hyosung je le 4 takten in je vse bol zakomplicirano kot pri 2 mašini. Upam da se boš odločil pravilno...( Če boš kupoval tuona ne kupit tizga k j na avtonetu in je iz primorske dol ker sm ga šeu jst gledat pa je v piz**):whistle:

Objavljeno

waa, kak je blo noro na maturantskem na Krfu :D rabi kdo prašičjo gripo? dobi zastojn hehe :P

Objavljeno

Ni glih vse tko sanjsko kot si napisal glede hyosunga....saj vmojem primeru ni blu .... pri hyosungu je tko kakor trofneš jst sm tubiu tazga da sm se 1 mesc vozu pa je crknu pa sm v njega vložu 600 €biu pri vseh mogočnih mehanikih pa noben nič vedu sm pou motorja zamenu pa š useen ni delal..... moj prjatu ma tut hyosunga ma tut skus probleme.....jst sam mam zdej rs-ko .... tko da je isto ko tuono pa sm velik bol zadovoln z njo bi človk reku da ni primerjave je pa res dost dražje....tko d jst ti res priporočam tuona se bo saj užitk vost če bo pa že kej crkl boš pa saj vedu kaj je kr hyosung je le 4 takten in je vse bol zakomplicirano kot pri 2 mašini. Upam da se boš odločil pravilno...( Če boš kupoval tuona ne kupit tizga k j na avtonetu in je iz primorske dol ker sm ga šeu jst gledat pa je v piz**):whistle:

ja veš da sm res tizga gledou...ker model mi je reku da je uštiman pa mi garantira da bo delou ker je kao brat avto serviser in fotr mehanik al nek tazga...sicer ga še nism šu gledat...

Objavljeno

Pošl v epruvetki...Da pršparam za krizne dneve v šoli ^^

hehe :D dans je eno sošolko kr skup vrgl sred pouka.. pa so jo z rešilcem odpelal.. pa so jo testiral pa je mela prašičjo gripo :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!