Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

mi nič pomaga ker takle ko se vozim, ma vsaka mašina ziher več kot 25kw.. tako da :D

furi supermoto.. tisti majo pa vsi manj ko 35kw :P

Objavljeno

Izpit za 25kw mamo mi veš srči... :whistle:

Objavljeno

Izpit za 25kw mamo mi veš srči... :whistle:

25kw sploh nemorš dobit..ker je na karticah zdej sam 35kw :whistle:

Objavljeno

furi supermoto.. tisti majo pa vsi manj ko 35kw :P

Ja dej naštej kakšnega, KTM LC4 ima 36kw. Še kakšen? XTX660 ima ravno 35kw, samo to zame ni pravi supermoto

Objavljeno

Ja dej naštej kakšnega, KTM LC4 ima 36kw. Še kakšen? XTX660 ima ravno 35kw, samo to zame ni pravi supermoto

sxv4.5 al pa sxv5.5 bo dost brutaln suprmoto zate? :D pa še v prometnih majo mn

Objavljeno

Ja bo dost brutaln, samo za to pa nimam denarja. Kateri supermoti imajo potem manj kot 35kw?

KTM 625, 660

Yamaha XT660X

Honda FMX

Aprilia SXV

Husquarna, Vor, Suzuki?

Objavljeno

Ja bo dost brutaln, samo za to pa nimam denarja. Kateri supermoti imajo potem manj kot 35kw?

KTM 625, 660

Yamaha XT660X

Honda FMX

Aprilia SXV

Husquarna, Vor, Suzuki?

Husqvarne itq vse pridejo v postev. Ce ne drugace, bos dal blokado noter na 25kW. Drugace pa SXV je tako tako ... prebrutalna za motocross ali enduro, delana po vzoru 2 taktnih motorjev ( na obratih ta motor EKSPLODIRA!!!! ), s tem pa potegne tudi zelo lepo porabo in se lepse stroske vzdrzevanja.

Objavljeno

Husqvarne itq vse pridejo v postev. Ce ne drugace, bos dal blokado noter na 25kW. Drugace pa SXV je tako tako ... prebrutalna za motocross ali enduro, delana po vzoru 2 taktnih motorjev ( na obratih ta motor EKSPLODIRA!!!! ), s tem pa potegne tudi zelo lepo porabo in se lepse stroske vzdrzevanja.

Od pravih SM pridejo v poštev: Aprilia SXV, Husqvarna SMR in Husaberg FSe.

Moj nasvet: teh motorjev ne kupuj ker boš meu preveč stroškov pa še jest ti bom ful fouš :P

Objavljeno

Ma nč bat, za tele 2 leti bom pomojem kar XT660X kupil, kasneje pa kaj konkretnejšega

Objavljeno

Od pravih SM pridejo v poštev: Aprilia SXV, Husqvarna SMR in Husaberg FSe.

Moj nasvet: teh motorjev ne kupuj ker boš meu preveč stroškov pa še jest ti bom ful fouš :P

Husqvarna SMR je najbolj enostavna od teh in za svoj denar ponuja veliko. :) Ce primerjas ceno/kaj dobis po mojem za nekoga enostavnega cisto prevec.

Objavljeno

Js sm kupo Hondo fmx 06 letnik 10.000 prevozenih ... ma 28 kw ... zej za 2 al 3 lete bo dojst, pol pa ž kaj drugega ;)

Objavljeno

Ma nč bat, za tele 2 leti bom pomojem kar XT660X kupil, kasneje pa kaj konkretnejšega

kaj pa dorsoduro?

Objavljeno

Prodaja se yamha yzfr 125

Prodaja se za 3200

Motor je malo vožen ker ima lastnik doma še cel vozni park :D

Ima tudi drug nosilec za tablico

Sredinska črta na tanku ni siva ampak bela.

http://www.avto-net/_MOTO/ad.asp?ID=3067932

MOTOR NI MOJ ZATO PONUDBE NA 031 480 991 ALI PM

Objavljeno

kaj pa dorsoduro?

Tastar ni 35kW blokade....drgač bi pršla v poštev ker ma glih 70kW :) Pa še hud motor je :OK:

Objavljeno

Tastar ni 35kW blokade....drgač bi pršla v poštev ker ma glih 70kW smile.gif Pa še hud motor je trance_40_thumbup.gif

ja sm vertn mu ne bo všeč ker ni čisti SM

Objavljeno

Mi je ušeč, samo nimam jest tolk denarja, sem še študent, tako da bom še videl kako in kaj.

Objavljeno

yourfriend...kdaj poj kej na ride uletiš??? rolleyes.gif

bom če bo lepo vreme! Za nasledn tedn zlo slabo kaže. Sam se še ne vozm kr se mi jutr tastari vrnejo dam. Sam pa nemorm dt motorja vn. Zdej je tok lepo vreme da bi ga najraj šol sam sprobat vn dt sam najbrž nebo šlo. Kr pol nevem kako bi ga nazaj dol spustu.

Objavljeno

Dons ga spravi ven pa gasa...pa ga magari pred blokom 1 noč pustiš...Al pa pokličeš nekoga da ti pomaga...Se pa res neznaš znajdt:)

Objavljeno

bom že potrpu do jutr. Kako gre teb motor?

Objavljeno

Hm fajn haha... 27taužnt:P

27000km A ti to resno?

Objavljeno

A je bi kdo na ritmu mladosti v ljubjani ??? Blo QL:worship::worship: No sprašujem zato ker sem vidu enga z aprilo rs pa z yamaho yzf 125 s mi zdi sta bla skupi pa sm jih vidu v krožnem pri koloseju. A je biu kdo od kle ??

Objavljeno

A je bi kdo na ritmu mladosti v ljubjani ??? Blo QL:worship::worship: No sprašujem zato ker sem vidu enga z aprilo rs pa z yamaho yzf 125 s mi zdi sta bla skupi pa sm jih vidu v krožnem pri koloseju. A je biu kdo od kle ??

Js sm biu, sam ne z motojem (logično).

Vidu sm Stražo pa še enga iz motosveta :lol:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!