Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Ker vidim,da ste si očitno prebrali nov zakon,kar se men ne da...no v glavnem!Kak je pa,če si starejši!Recimo 25 ali 45let in še do zdaj nisi imel izpita za A kategorijo a ima ta oseba takoj neomejeno ali je pač spet kaka omejitev :unsure:

Ja če maš 24 let oz. več lahko greš takoj za neomejeno delati.

Objavljeno

Ja če maš 24 let oz. več lahko greš takoj za neomejeno delati.

Aha...hvala...ko smo se v gostilni menli.Jaz nisem vedel,dva pa sta trdia vsak svoje.

Objavljeno

pjebi ve kdo kdaj se kao urando konča motoristična sezona :)

Objavljeno

pjebi ve kdo kdaj se kao urando konča motoristična sezona :)

NIKOLI :evilgrin: ... zame je že končana, drgač pa po mojem konec septembra, pol je zame že preveč mrzlo :krneki:

Objavljeno

NIKOLI evilgrin.gif ... zame je že končana, drgač pa po mojem konec septembra, pol je zame že preveč mrzlo ph34r.gif

pr men se je pa komi začela :D

Objavljeno

NIKOLI :evilgrin: ... zame je že končana, drgač pa po mojem konec septembra, pol je zame že preveč mrzlo :krneki:

Kakšen september. Jaz sem se lani in predlani še oktobra v šolo vozil z motorjem. :naughty:

Objavljeno

Uff jaz ko sem se v soboto furu sem zmrznil, sem takoj šel domov oblekel pod kombinezon dolge gate in malo debelejšo majco :rolleyes: ...ker pussy ane :D

Objavljeno

glede tega iz 125 na 35kw ! do prvega oktobra ti sam potrdi pol bo pa vožnja zravn(al neki tazga).. jst sm šou zadnč kartico delat na kateri bom imel 35kw in ni blo nubenga problema sam je rekla,da po 1.10 bo to bol poustren :D tko da če še kdo odlaša štemplanje ker se mu neda jit ali kaj podobnega nej pohiti do 1.10 :D

Objavljeno

Jest se sam še na šiht furam, sam oktobra grem na primorsk, kjer so tud pozimi dokaj prijazne temperature (vsaj za mal na okol se pelat).

Objavljeno

Uff jaz ko sem se v soboto furu sem zmrznil, sem takoj šel domov oblekel pod kombinezon dolge gate in malo debelejšo majco :rolleyes: ...ker pussy ane :D

Zakaj pusi? zunaj je 15 stopinj če ni sonca. Hladno je že če miruješ, kaj šele če veter vate piha. Sam sem zelo zelo dobro napravlen, pa me briga če sm pusi al ne...Saj ne kašlam potem 1 teden...

Objavljeno

a mi zna kdo povedat kolko približno pride izpit za 125 ? pa kolk ur moraš vozit minimalno?

Objavljeno

js se vozim skos v šolo z njim.. pa mam sam eno čist tanko navadno jakno.. kr nimamo omarc v šoli.. pa se mi nelub jakne okrog nosit potem.. vozim se pa u šolo z njim skor skos.. razn ko je zuni minus pa sneg.. :whistle:

Objavljeno

Rabi kdo ojačevalec za v avto GZ

ker model pa kok dnara še povej

Objavljeno (popravljeno)

ker model pa kok dnara še povej

ground zero gzta 4120 ojačevalec amp (kot nov)

cena 100

Popravljeno . Popravil norc 16
Objavljeno

a mi zna kdo povedat kolko približno pride izpit za 125 ? pa kolk ur moraš vozit minimalno?

jas sen da malo manj kot 600e. moreš pa meti 12 ur min. ena ura je pa 32e.headbang.gifheadbang.gifheadbang.gif vsaj pri nas je tako whistle.gif

Objavljeno

ja... kot čisto vsako drugo mašino.

moj je tako picajzlastno einfaran da sm naslednemu lastniku kr fovš =)

meni v knigi piše 500km mirne vožnje tepa samo gas evilgrin.gif

Objavljeno (popravljeno)

jas sen da malo manj kot 600e. moreš pa meti 12 ur min. ena ura je pa 32e.headbang.gifheadbang.gifheadbang.gif vsaj pri nas je tako whistle.gif

Nevem kako je pri vas, kolega je imel točno eno uro vožnje, potem pa izpit...rolleyes.gif

Sej nee... 3 je imel hehe :) Js sm mel pa 8 če se ne motim takrat...

Koliko je minimalno število ur nevem, vem pa da je za avto 8!

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

:huh:Evo pri nas bla prometna:huh: Udeležen motorist ....Zagorjan če kdo pozna črna cbr-1000 se mi zdi....imena nebom govoru:cry:Kako je prišlo do prometne še nevem vem pa da je motorist umrl :cry:

Sožalje družini pa R.i.p.:cry:

Objavljeno

hm... vsi bivsi in sedanji sršeni....

a bi se mohoce kdaj dobil? pa mal poklepetal pa tk

Objavljeno

kaki pussy-ji so ti britanci :

Objavljeno

glede tega iz 125 na 35kw ! do prvega oktobra ti sam potrdi pol bo pa vožnja zravn(al neki tazga).. jst sm šou zadnč kartico delat na kateri bom imel 35kw in ni blo nubenga problema sam je rekla,da po 1.10 bo to bol poustren :D tko da če še kdo odlaša štemplanje ker se mu neda jit ali kaj podobnega nej pohiti do 1.10 :D

a je ziher to? ker jaz sem izpit za A1 nardil davnega leta 27.9.2005, za a2 pa nisem šel potem dvignit ker sem za B prej nardil in mi ni blo čez 2 meseca it po nov izpit...

zdaj marca bi pa itak dobil novo vozniško ker nebom več voznik začetnik pri B.

Torej če si grem novo vozniško zdaj delat mi bodo poštempljali za 35kw al ne?

LP

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!