JMatic Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 jap upam da bo nasledn tedn asvalt, ce ne bom bombo fuknla v jark takrat k bodo cefurji notr :D :fredy: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :lol1: poklic me..pridm slikat...ne bombo, ampak to da so dejansko vsi notr (pa delajo) :> :photo: :photo:
garfield Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 :fredy: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :lol1: poklic me..pridm slikat...ne bombo, ampak to da so dejansko vsi notr (pa delajo) :> :photo: :photo: :lol1: :lol1: :lol: :slap:
boga Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 tko informativno nisem vedel v katero temo naj to vprasanje postavim pa sem se kr odlocil da sem. nekaj me zanima kje bi lahko kupil, kako naredil (s katerega materiala ) tole stvar za sprednje kolo. lp .)
BaHa Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 tko informativno nisem vedel v katero temo naj to vprasanje postavim pa sem se kr odlocil da sem. nekaj me zanima kje bi lahko kupil, kako naredil (s katerega materiala ) tole stvar za sprednje kolo. lp .) pleh :? pol pa szi dvokomponentnim lepilom gor prsponas :D ola danes 70km !! :OK:
GrCaR Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 tko informativno nisem vedel v katero temo naj to vprasanje postavim pa sem se kr odlocil da sem. nekaj me zanima kje bi lahko kupil, kako naredil (s katerega materiala ) tole stvar za sprednje kolo. lp .) pomoje da je to aluminij .) pleh :? pol pa szi dvokomponentnim lepilom gor prsponas :D ola danes 70km !! :OK: a si končno dubu tisto aprilijo iz servisa :P
Matex_46 Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 tko informativno nisem vedel v katero temo naj to vprasanje postavim pa sem se kr odlocil da sem. nekaj me zanima kje bi lahko kupil, kako naredil (s katerega materiala ) tole stvar za sprednje kolo. lp .) Oprosti, ampak zakaj pa je to?
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 pleh :? pol pa szi dvokomponentnim lepilom gor prsponas :D ola danes 70km !! :OK: Jao nedaj bože to z dvokomponento limat...ta zadeva je za hlajenje diska in ti bo dvokomponent potrgal pr ene 100km/h .) No vsaj jst nebi tvegu... To zadevo se da zlo lepo narest z izolir trakom oz.mogoče še kakim močnejšim,večjim trakom...to zagotov deluje ker sm že videl na neki dirkalni SM huskvarni :) Pa ne rabiš tega limat po celih špicah ampak samo v velikosti diska,ker je ostalo brez veze...na tej dirkalni so celo mel le malenkost,lih tok da je blo za 2 debelini traku,te "veternice" pa je motor namenjen za hard dirke,tko da za kako turističko vožnjo z SM ne rabiš pretiravat...
boga Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 a to tui kaj pomaga pri hlajenju celindra :?
k0ci Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 :slap: dej mi povej kako naj bi iz tega pihalo v cilinder :? če pogledaš naredijo te lopatice obliko letalskega propelerja pri reaktivnem motorju, in te iz strani zajemajo zrak in ga pošiljajo v disk, da se hladi
boga Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 hvala za informacijo! sem nekaj novega zvedel ,jaz pa bil preprican da to pomaga hladiti celinder :( sej mas prav :) ce me bo se kaj muclo se bom kr na tebe obrnil !
chopper_boy Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Nism vedu na keri temi bi uprašu pa bom kr tle... <_< Kak bi lahk mojga čoperja mal predelu? Ma 10 KM je štir takten(125ccm). Razmišlu sm da bi odpru auspuh, k mi 5 prestava nč ne vleče... Se to sploh splača kej prerihtavat?
GrCaR Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Nism vedu na keri temi bi uprašu pa bom kr tle... <_< Kak bi lahk mojga čoperja mal predelu? Ma 10 KM je štir takten(125ccm). Razmišlu sm da bi odpru auspuh, k mi 5 prestava nč ne vleče... Se to sploh splača kej prerihtavat? Kymko je že tok odprt, da se ne da nč več druzga narest .) kolkr vem maš avspuh čist prazn... tko da ne vem kaj bi ti še predelvov. Čaki pa špari za močnej motor, bo tist več šou :D
lokostrelec Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Nism vedu na keri temi bi uprašu pa bom kr tle... <_< Kak bi lahk mojga čoperja mal predelu? Ma 10 KM je štir takten(125ccm). Razmišlu sm da bi odpru auspuh, k mi 5 prestava nč ne vleče... Se to sploh splača kej prerihtavat? Mislim...??? Kaj, pa bi ti rad od svojega motorja ? Če di bil rad plastk fantastik si kupi kakšn Japonski brivnik, ali pa Italianski ponaredek cestaka ( Aprilia, Cagiva ) sorry k se nism niti potrudu prov napisat.... Če pa hočeš opravičit svoj nick, pa uživej u tistm, kr ti daje tvoj motor ! To mislim resno ! Zato se podpišem ! Jure
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Ja nekak to ni za hlajenje cilindra ampak kar lepo za hlajenje diska...sprednji diske je na SM motorjih med dirko namreč zelo močno obremenjen,saj hitrosti niso blazno visoke,da bi se disk shladil,zaviralna sila pa je na maximumu zato je tale veternica zelo dobrodošla pri dirkačih! Sicer ne poznam tvojga stila vožnje ampak dokler nisi na gokard/SM pisti,kjer si ovinki sledijo na vsake 100m se ne rabiš bat da boš pregrel disk :)
k0ci Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Mislim...??? Kaj, pa bi ti rad od svojega motorja ? Če di bil rad plastk fantastik si kupi kakšn Japonski brivnik, ali pa Italianski ponaredek cestaka ( Aprilia, Cagiva ) sorry k se nism niti potrudu prov napisat.... Če pa hočeš opravičit svoj nick, pa uživej u tistm, kr ti daje tvoj motor ! To mislim resno ! Zato se podpišem ! Jure ja nekje je treba začet, pa tut če je to ponaredek (kopija) ne sej se ti vidi da si noob zato kar ene petkrat preberi cel forum in se potem oglasi, pač nisem ti jaz kriv da maš choopera, in niti nihče drug ker si sam zbiral kaj boš mel, zato ni treba tukaj nič o ponaredkih (primerjaj cene pa boš vidu kaj je ponaredek in kaj ne) ;) Mislim...??? Kaj, pa bi ti rad od svojega motorja ? Če di bil rad plastk fantastik si kupi kakšn Japonski brivnik, ali pa Italianski ponaredek cestaka ( Aprilia, Cagiva ) sorry k se nism niti potrudu prov napisat.... Če pa hočeš opravičit svoj nick, pa uživej u tistm, kr ti daje tvoj motor ! To mislim resno ! Zato se podpišem ! Jure ja nekje je treba začet, pa tut če je to ponaredek (kopija) ne sej se ti vidi da si noob zato kar ene petkrat preberi cel forum in se potem oglasi, pač nisem ti jaz kriv da maš choopera, in niti nihče drug ker si sam zbiral kaj boš mel, zato ni treba tukaj nič o ponaredkih (primerjaj cene pa boš vidu kaj je ponaredek in kaj ne) ;) Mislim...??? Kaj, pa bi ti rad od svojega motorja ? Če di bil rad plastk fantastik si kupi kakšn Japonski brivnik, ali pa Italianski ponaredek cestaka ( Aprilia, Cagiva ) sorry k se nism niti potrudu prov napisat.... Če pa hočeš opravičit svoj nick, pa uživej u tistm, kr ti daje tvoj motor ! To mislim resno ! Zato se podpišem ! Jure ja nekje je treba začet, pa tut če je to ponaredek (kopija) ne sej se ti vidi da si noob zato kar ene petkrat preberi cel forum in se potem oglasi, pač nisem ti jaz kriv da maš choopera, in niti nihče drug ker si sam zbiral kaj boš mel, zato ni treba tukaj nič o ponaredkih (primerjaj cene pa boš vidu kaj je ponaredek in kaj ne) ;) Mislim...??? Kaj, pa bi ti rad od svojega motorja ? Če di bil rad plastk fantastik si kupi kakšn Japonski brivnik, ali pa Italianski ponaredek cestaka ( Aprilia, Cagiva ) sorry k se nism niti potrudu prov napisat.... Če pa hočeš opravičit svoj nick, pa uživej u tistm, kr ti daje tvoj motor ! To mislim resno ! Zato se podpišem ! Jure ja nekje je treba začet, pa tut če je to ponaredek (kopija) ne sej se ti vidi da si noob zato kar ene petkrat preberi cel forum in se potem oglasi, pač nisem ti jaz kriv da maš choopera, in niti nihče drug ker si sam zbiral kaj boš mel, zato ni treba tukaj nič o ponaredkih (primerjaj cene pa boš vidu kaj je ponaredek in kaj ne) ;)
JMatic Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 tis biu pa zivcen ko si to pisu :> lol 4x :> mah a ni BV se s takim dajat....pust ga...ce mu ni vsec coper pa anj si kj druzga kup, ne se ti kle sekirat... u jest mam pa en problem...no frend ga ma....namrec na glavi se mu je zjebu navoj za svecko. a se da to kko popravt al kaj naj nardi ?
BlackDoc Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 a ni mel grcar podobn problem enx? on bo vedu pomoje ;)
Aless Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 tis biu pa zivcen ko si to pisu :> lol 4x :> mah a ni BV se s takim dajat....pust ga...ce mu ni vsec coper pa anj si kj druzga kup, ne se ti kle sekirat... u jest mam pa en problem...no frend ga ma....namrec na glavi se mu je zjebu navoj za svecko. a se da to kko popravt al kaj naj nardi ? POgledas ce se mogoce da navoj nov nardit!Druge ideje jaz nimam kak bi se dalo popravt!
JMatic Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 POgledas ce se mogoce da navoj nov nardit ja, sam kko. al pa kam bi to pelou da bi kdo povedu ? kdo k ve pa bi kej tacga znou popravt? ksn mehanik bi vedu ?
GrCaR Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 tis biu pa zivcen ko si to pisu :> lol 4x :> mah a ni BV se s takim dajat....pust ga...ce mu ni vsec coper pa anj si kj druzga kup, ne se ti kle sekirat... u jest mam pa en problem...no frend ga ma....namrec na glavi se mu je zjebu navoj za svecko. a se da to kko popravt al kaj naj nardi ? naredi se nov navoj (večji) v katerega se vstavi helikol vložek. Če rab, mam jst cifro of enga majstra k nardi to za ene 3k .) Sam glavo dol snameš, peleš do njega pa ti takoj nardi (prbližn 10 minutk) .)
BaHa Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 ola danes naredu skorej 200km :OK: :OK: :OK: smo bli na obali ..... zanima me ce je slucajno bil kdo od nas s kako rdeco in spodej sivo cagivo mito skupi sva pa bla js tpa motomat ... :D (LookPicsOfBics.press) LP
JMatic Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 naredi se nov navoj (večji) v katerega se vstavi helikol vložek. Če rab, mam jst cifro of enga majstra k nardi to za ene 3k .) Sam glavo dol snameš, peleš do njega pa ti takoj nardi (prbližn 10 minutk) .) a lahko na pm telefonsko fuknes? pa iz kje je. hvala
k0ci Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 tis biu pa zivcen ko si to pisu :> lol 4x :> mah a ni BV se s takim dajat....pust ga...ce mu ni vsec coper pa anj si kj druzga kup, ne se ti kle sekirat... u jest mam pa en problem...no frend ga ma....namrec na glavi se mu je zjebu navoj za svecko. a se da to kko popravt al kaj naj nardi ? ma ne veš kaj je blo, net je neki ribu pa ni delalo in sem kar kliku gumb dodaj odgovor in je 4krat vrglo pol ven :blush: drgač pa je meu tak problem jimiboni na mitotu in je zrihtu, njega upraš, mislm d je pa res tko zrihtu ko je grco reku z nekim vložkom
GrCaR Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 a lahko na pm telefonsko fuknes? pa iz kje je. hvala Dej dobiš po SMS-u, ker trenutno nimam mobitela pr seb. Drugač je pa iz Pšate .) (bliz Dragomlja)
reesko Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 pšata je drgač par kilometrov iz domžal....poznam jst te konce...kako se pa piše model??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se