Ervin93 Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Dans bo pa lep dan, sam kaj ko je še mrzlo. Bo treba še ene par urc počakat
Miha27 Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Dans bo pa lep dan, sam kaj ko je še mrzlo. Bo treba še ene par urc počakat To ni ovira
Ervin93 Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Tud če ni ovira pa nastane spet druga ko se sedaj učim
Miha27 Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Sva že dva Pr men je še ena ovira...motor je brez plastik
Ervin93 Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Sva že dva Pr men je še ena ovira...motor je brez plastik Zakaj?
Miha27 Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Zakaj? Naveliču sm se rdeče barve
Ervin93 Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Naveliču sm se rdeče barve Če ni skrivnost povej katera barva bo? Črna?
Miha27 Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Če ni skrivnost povej katera barva bo? Črna? Ne. Rdeča. Ampak brez prask in zlomljene plastike
Ervin93 Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Ne. Rdeča. Ampak brez prask in zlomljene plastike aha. Da bo spet kot nova
juree Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Povej mi poj ceno maske sprednje?
Ervin93 Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Sm mel pa velko srečo na Roški!!! Pač sta dvo pasovnici, in jst iz vogala prletim z hitrostjo nekje med 80 in 90 (omejitev sploh nevem kok je 50 al 60) In naenkrat zagledam policistko kako cila z radarjem ter policaj zraven stoji (skrita pa seveda tko da ju komaj opaziš). Merila je direktno vame in sedaj sploh nevem a me je ujela al ni kr sm pol na povno udaru po bremzi in kokr sm opazu je policaj reku kolegici "pust ga" (no sej nism slišu ampak je tko mahnu z roko) No nato se je pa usredotočla na drugega voznika. Še dobro da sem bil na levem pasu!
Miha27 Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Povej mi poj ceno maske sprednje? Čaki da se poštriha
macak333 Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Sm mel pa velko srečo na Roški!!! Pač sta dvo pasovnici, in jst iz vogala prletim z hitrostjo nekje med 80 in 90 (omejitev sploh nevem kok je 50 al 60) In naenkrat zagledam policistko kako cila z radarjem ter policaj zraven stoji (skrita pa seveda tko da ju komaj opaziš). Merila je direktno vame in sedaj sploh nevem a me je ujela al ni kr sm pol na povno udaru po bremzi in kokr sm opazu je policaj reku kolegici "pust ga" (no sej nism slišu ampak je tko mahnu z roko) No nato se je pa usredotočla na drugega voznika. Še dobro da sem bil na levem pasu! 50 je omejitev . Brez zamere, samo kako lahko tok hitro voziš po mestu, sam se zmeraj držim omejitev (so izjeme: Črna vas, Dolga vas... ). Ampak samo ko vidim tablo konec naselja, huh takrat ga pa odprem :evilgrin: ... mah a veš kako policaji pravijo za motoriste: "Nekoč sem policaja..povprašala,..ko je pridirkal motorist mimo \'\" ka šus \'\"....zakaj se ne zapodijo za njim zakaj na plehu lenobo pase....?? Veste Motoristi so čudoviti fantje..imajo radi Adrenalin..in imajo zelo kratko življensko dobo..so pa tudi čudoviti darovalci organov so mladi in v tej starosti tudi zdravi..in ko slišite, da je nekdo dobil novo ledvico se spomnite, da je morda to bil tisti dirkač in jaz lenuh sem vašemu državljanu, kolegu, prijatelju ali žlahtniku.. ki je dobil njegovo ledbvico z tem ko tukaj dremam pardom na plehu lenobo pasem.. nehote pomagal...?? Malo za hec, malo za res RRaydeRR: Lepo te je bilo spoznati , če pa bo kej narobe, pa le povej, bom upošteval reklamacijo
RRyDeRR Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 50 je omejitev . Brez zamere, samo kako lahko tok hitro voziš po mestu, sam se zmeraj držim omejitev (so izjeme: Črna vas, Dolga vas... ). Ampak samo ko vidim tablo konec naselja, huh takrat ga pa odprem :evilgrin: ... mah a veš kako policaji pravijo za motoriste: Malo za hec, malo za res RRaydeRR: Lepo te je bilo spoznati , če pa bo kej narobe, pa le povej, bom upošteval reklamacijo macak333...tebe tudi :Dupam da nbo nc narobe..heh. drgac pa dej mi lahko posljes tist naslov da zrihtam te ploscice se ta tedn
Racemaniak Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 50 je omejitev . Brez zamere, samo kako lahko tok hitro voziš po mestu, sam se zmeraj držim omejitev (so izjeme: Črna vas, Dolga vas... ). Ampak samo ko vidim tablo konec naselja, huh takrat ga pa odprem :evilgrin: in gre po luftu pa po ušesih a :naughty:
juree Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 macak...brez zamere...Je veliko mest kjer se da bolj varno peljat hitreje kot Črna vas pa je tudi omejitev 50...Drgač pa, sej vsak s časom tut nekak dojame point omejitev v naseljih...Sem tudi jaz takoj ko sem dobil izpit norel ko zmešan, sej sedaj tut - nerečem nič, so pa mesta kjer poznam nevarno situacijo, in zmanjšam hitrost, pa ni nujno da je ravno 50km/h...
RRyDeRR Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 Živjo! :naughty: a mogoce kdo ve,,ce tist radar na dunajski..una rumena stanga ze obratuje ZARES? :closedeyes: :closedeyes: al je se vedno poskusno? k dans sm naletu s prekoraceno hitrostjo .) cist sm pozabu na ta radar :xx: pol k sm sou cez to krizisce sm se spomnu..da je radar... že za mano .) Brejker 1
Brejker Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 Živjo! :naughty: pol k sm sou cez to krizisce sm se spomnu..da je radar... že za mano .) Ja cel si hud. Tvoji smajkoti so še najjači :unsure: Glih ni dobr občutk ko se zaveš prepozno, da si letel mimo radarja! Trzin, 140Km/h...cel teden sem se tresu in čakal na položnico... p.s. Ko sem zvedel, da ko letiš mimo užge močan fleš svetlobe tako, da točno veš kdaj in koliko si vozil, kje. Še kar čakamo slike.... :BUA: :BUA:
impulz Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 najboljš mi je blo včeraj ko sm gledal 24ur in je oni tip ko štuple zbira za protezo izjavu da to ni red da more nonstop pazit kje bo vido kakšn radar da bo pohodo bremzo... namesto tega bi se mogo posvetit prometu in dogajanju okol njega glih o tem sem zadnjič premišlevau heh
Brejker Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 A si gledu dons SVET na A kanalu? K Policaji štrajkajo! Osnovna plača za začetnika policaja je 650€ ! In tko dva policaja ustavlata folk, zravn pa novinar snema... Ustavlal so folk: Brez luči, brez prve pomoči,... ena luč pokvarjena, neprivezan,.... Uglavnm, v enem dnevu so zračunal da naj bi po kriterijih mogl državi izplačat okol 5k€ ! A ker je štrajka so vse spustili mimo le z "opozorilom" Fajn štrajka, kaj naj rečem
Racemaniak Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 5k€= 5000€ državo so "oškodovali" za 500k € -> 500.000€ v enem dnevu to da ti cifre ne gredo sm pa že itak opazil .P
Racemaniak Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 Živjo! :naughty: a mogoce kdo ve,,ce tist radar na dunajski..una rumena stanga ze obratuje ZARES? :closedeyes: :closedeyes: al je se vedno poskusno? k dans sm naletu s prekoraceno hitrostjo .) cist sm pozabu na ta radar :xx: pol k sm sou cez to krizisce sm se spomnu..da je radar... že za mano .) deluje poskusno še zaenkrat. Upam da ga bo kmal en dol sklatu
Racemaniak Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 Ja cel si hud. Tvoji smajkoti so še najjači :unsure: Glih ni dobr občutk ko se zaveš prepozno, da si letel mimo radarja! Trzin, 140Km/h...cel teden sem se tresu in čakal na položnico... p.s. Ko sem zvedel, da ko letiš mimo užge močan fleš svetlobe tako, da točno veš kdaj in koliko si vozil, kje. Še kar čakamo slike.... :BUA: :BUA: pa jih tudi ne bo. razn če maš tablco spredaj
budacki Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 pa jih tudi ne bo. razn če maš tablco spredaj Kamera je pri semaforju in snema od zadaj Kokr jst vem
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se