Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

pošteno, sam da je ne boš v skale metov :P

eh veš, ko se navadiš ti tudi tole ne bo zadost :P

kaj bi jst dau za enga RC8 al pa 1098R :$

Objavljeno

kaj bi jst dau za enga RC8 al pa 1098R :$

ma dobr rc8 spet ni nek preklet hud stroj, 1098R je pa že drugo. Samo osebno so mi velik bolj všeč inlinerji... R1 ali ZX 10R :)

Objavljeno

glih zanč se je en iz naših koncou ubil z njim http://24ur.com/novi...in-voznica.html baje je bil edini bel RC8 v Sloveniji.

Vido sm jst enega v Novemu mestu prejsn tedn v cetrtk, samo je bila nemska tablica. Za njemu pa priblizno 15 policijskih motoristov ( niso ga lovil, ampak so se verjetno policaji skupaj peljali -- pa umes je blo pol kilometra )

Objavljeno

:alien1:

baje je bil edini bel RC8 v Sloveniji. 

Sigurno ne,ker eden tak lep jajc se še prodaja cel na avtonet

Objavljeno

vooooooooooom :worship:

Objavljeno (popravljeno)

Zanima me razlika med 11 konjim in 15, kulk se približn pozna? Naprimer kak tomos 125 proti yamahi wr 125?fejst zaostane?

Popravljeno . Popravil soldier456
Objavljeno

Se pozna zelo ja.... Čeprov za zalagat je pa Tomos po mojih skromnih izkušnjah z Yamaho precej boljši :P

Objavljeno

Se pozna zelo ja.... Čeprov za zalagat je pa Tomos po mojih skromnih izkušnjah z Yamaho precej boljši :P

Aja? zanimivo... ka je bol mehek al kaj?

Objavljeno

-klikni me-

In pol na koncu ''better dead than caught'' :krneki:

To je samo G od Ghost Riderja hehehe

Taki samo slabo luč mečejo na nas. Če bo še naprej take delal bo res dead na koncu :)

Danes pa pogledat Cagivo :kva2::kva2:. Sicer smo se zmenili, da štartamo ob 8ih vendar je možakar klical, da lahko pridemo šele po 3 popoldne :). NVM komaj čakam :kva2::kva2:

Objavljeno

Sicer smo se zmenili, da štartamo ob 8ih vendar je možakar klical, da lahko pridemo šele po 3 popoldne :). NVM komaj čakam :kva2::kva2:

Mal sumljivo :hmm: Dobro jo preglej in ne bit preveč navdušen in jo hotet po vsej sili imet.Motor res dobro preglej-celega in se odloči za nakup samo,če bo točno takšen kot hočeš,da je!Drugače pojdi še kakšnega gledat!Se ti ne splača neki zaletet,ker je itak konec sezone :hmm:

Pa vso srečo pri nakupu!

Objavljeno

To je res mal sumljivo, verjetno mora še kaj popravit/skrit kakšno napako ali kaj podobnega. Tako kot so rekl, pregledat motor v nulo!

Objavljeno

Mal sumljivo :hmm: Dobro jo preglej in ne bit preveč navdušen in jo hotet po vsej sili imet.Motor res dobro preglej-celega in se odloči za nakup samo,če bo točno takšen kot hočeš,da je!Drugače pojdi še kakšnega gledat!Se ti ne splača neki zaletet,ker je itak konec sezone :hmm:

Pa vso srečo pri nakupu!

Vem vem... dobro bom pregledal. Trdi, da je naredil generalko zato bom povprašal/zahteval po računih. Sicer pa vzamem s seboj še družinskega prijatelja ki živi za motorje in je sam tudi mehanik :)

Objavljeno

Ah če ne bom danes popizdil, ne bom nikoli. Sredi poti proti cilju, kjer bi si ogledal cagivo me kliče možakar, da motor ne vžge!!! Dio porko vsak pofukan dan sem ga klical in ga spraševal če dela, če ima računa itd... in vedno je odgovarjal pritrdilno. Sedaj me pa prokleti kurac kliče in reče, da vse dela samo motor ne vžge. Kako lahko vse dela če motor ne vžge?!?!?! Mater mu ***em proklet AAAAAa.... :headbang::headbang::headbang::headbang:. Eh ko ga šljivi zgleda, da bo treba kakšno drugo cagivo kupit.

Objavljeno

Tako kot smo rekl.. sumljivo pa to :)

Objavljeno

Tako kot smo rekl.. sumljivo pa to :)

Sam kaj ima folk od tega? Da oglas na avto.net ti reče, da dela in tik pred zdajci spremeni svoje mnenje?

Objavljeno

Sam kaj ima folk od tega? Da oglas na avto.net ti reče, da dela in tik pred zdajci spremeni svoje mnenje?

Ah, eni hočjo na vso silo prodt... :S

Kai pa kšna rs ? :D

Objavljeno (popravljeno)

neki me zanima glede radarjov, uni ko je v avto (bel opel, ko strela zada skos šipo), pred 10 min sm v naseljo pelo 60, sam se ni kaj zabliskalo, a me je sliko? :)

(aja, z avtom sm biv)

Popravljeno . Popravil Hozi
Objavljeno

če si se peljal 60 po števcu v tvojem avtu verjetno nisi prekoračil hitrosti, saj ima števec dosti odstopanja, pa še oni imajo potem 5km/h tolerance + to, da se ti radarji ne prožijo točno na omejitev ampak so nastavljeni na malo večjo hitrost, recimo 55-60km/h

Objavljeno

če si se peljal 60 po števcu v tvojem avtu verjetno nisi prekoračil hitrosti, saj ima števec dosti odstopanja, pa še oni imajo potem 5km/h tolerance + to, da se ti radarji ne prožijo točno na omejitev ampak so nastavljeni na malo večjo hitrost, recimo 55-60km/h

Baje da so v naseljih nastavljeni na 63 km/h, zaradi odstopanj in razlik hitrosti po števcih, pa še 10% toleranca.

Objavljeno

ok, kul ... ker sm glih 14 dni nazai naleto neki na radar, pa sm dobo 3 KT + 250 € (sm placo takoj 125)

mam pa ze od motorja izpred 2 let 3 KT ... torej je zej skupno 6 (7 pa gre izpit ne?), a se KT seštevajo avto+motor?

Objavljeno

nekaj takega bo ja, pa toleranca ni 10% ampak do 100km/h ti odbijejo 5km/h, nad 100 pa 7, nad 200 pa 11 če se prav spomnim

Objavljeno

Pomoje so pa procenti...Ker pogreški merilnih instrumentov se merijo v procentih...

Objavljeno

ok, kul ... ker sm glih 14 dni nazai naleto neki na radar, pa sm dobo 3 KT + 250 € (sm placo takoj 125)

mam pa ze od motorja izpred 2 let 3 KT ... torej je zej skupno 6 (7 pa gre izpit ne?), a se KT seštevajo avto+motor?

se ne sešteva. Kar maš pr avtu maš pr avtu kar maš pa pr motorju maš pa pr motorju

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!