Ervin93 Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 No to je ta radar sem ga našel na internetu. Vsaj mislim da je ta nism 100%. No zdej res nimam pojma. Jaz sem prletu za hrbtom radarja ki je na desni strani v smeri vožnje. Ali me je slikal v rit ali slika samo nasproti vozeče
_LuX_ Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Ja dobiš sodnika, če te je slikal, če te ni pa tolk bolš.
impulz Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 ti pa si smeško sej sploh ni 100% da je radar notr. eni so prazni ;)kaj si mislo da te bojo šopali v ritko da si žašvicu ful?? cup cup cup
Ervin93 Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 ti pa si smeško sej sploh ni 100% da je radar notr. eni so prazni ;)kaj si mislo da te bojo šopali v ritko da si žašvicu ful?? cup cup cup ja sam kaj če je notr. Jst mislm da je not kr ta radar sika še za rdečo luč. Ja sm zašvicu pol ko sm se vraču in ga zagledu in se spomnu da sm tm mim prpiču. Torej k ste rekl sodnika. Kaj mi bo povedu, a bo dl samo opozorilo. Se prvič srečujem stem. Kok časa se čaka na poziv
Miha27 Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Kolk boš pol šele zašvicu ko boš kazn dubu
Jernej125ccm Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Vozte po pravilih pa ne boste švicali fuŁ Znoret pa se na kakšnih gorskih praznih cestah in dirkališču
sesir Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 ja sam kaj če je notr. Jst mislm da je not kr ta radar sika še za rdečo luč. Ja sm zašvicu pol ko sm se vraču in ga zagledu in se spomnu da sm tm mim prpiču. Zakaj pa nisi obstal in pogledal,če je radar not Jz bi šel vsaj jutri pogledat :naughty: ,da se ne bi obremenjeval po nepotrebnem
macak333 Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Vozte po pravilih pa ne boste švicali fuŁ Znoret pa se na kakšnih gorskih praznih cestah in dirkališču Pod to se pa podpišem. yourfriend11 ne se sekirat, raje se pojdi prepričat, kot je sesir rekel. Aja a ni tko, če si mladoleten da dobiš samo sodnika za prekrške, brez denarne kazni? Mogoče malo čudno vprašanje, samo še nisem imel opravka s policijo, tko da ne vem
impulz Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 ja če ti izpit vzamejo te stane 700€ nov... tk da vbistvu je fajni udarec po žepu
macak333 Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 (popravljeno) ja če ti izpit vzamejo te stane 700€ nov... tk da vbistvu je fajni udarec po žepu Huh, to pa je velik. Koliko časa pa moraš čakati, da ti odobrijo, da greš zopet delati izpit in če rabiš spet delati praktične vožnje ali ša kaj več oz. manj, pač da narediš samo glavno? Popravljeno Oktober 25, 2009. Popravil macak333
Ervin93 Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Zakaj pa nisi obstal in pogledal,če je radar not Jz bi šel vsaj jutri pogledat ,da se ne bi obremenjeval po nepotrebnem kako zgleda če je noter? Sta dva okrogla okenca na škatli. Se bom šol jutri prepričat ker moram na zavarovalnico
Ervin93 Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 a mora biti spodnji okenček rdeč zaradi radarja kot je na tej sliki
Prevtzer Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Če so te dubl boš plaču 1000€ + zgubu izpit.
sesir Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 kako zgleda če je noter? Sta dva okrogla okenca na škatli. Se bom šol jutri prepričat ker moram na zavarovalnico Ja obstat moraš in skozi okence not pogledat,če je not "kamera" kako točno na tem zgledu ne vem.Na tistem na avtocesti se lepo vidi.Sem enkrat pozabil nanj in priletel mimo konkretno no,da ne bomo zdaj...potem a sem šel nazaj gledat in je not bil samo kovinski nosilec kamor pride pritrjena kamera.
Ervin93 Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Če so te dubl boš plaču 1000€ + zgubu izpit. a je še polovička?
Prevtzer Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 a je še polovička? Je, ampak izpit izgubiš v celoti
Prevtzer Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Drgač se pa ne sekeri preveč, baje je treba kr čakat predn dobiš položnco. Aja, čez mesto se ne nori
Ervin93 Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Drgač se pa ne sekeri preveč, baje je treba kr čakat predn dobiš položnco. Aja, čez mesto se ne nori kako nej se ne sekiram. Sm bankrot tko da v primeru da bi dobil kazen kako nej položnico pokažem staršem. Se rajše pogreznem v zemljo. Bom jutri pogledal v kamero
impulz Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 pol denarne kazni 98% neboš dobu =) je keri starejši mladoletnik na forumu k so mu odredili denarno kazen za kakšen prekršek?
sesir Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 kako nej se ne sekiram. Sm bankrot tko da v primeru da bi dobil kazen kako nej položnico pokažem staršem. Se rajše pogreznem v zemljo. Bom jutri pogledal v kamero Če si brezposeln,dijak,študent se lahko pri sodniku dogovoriš,da kazen plačaš na 10 obrokov brez obresti.In pač dobiš 10položnic,ki jih hodiš vsak mesec plačevati. Imaš pa tudi opcijo,da "plačaš"kazen z družbeno koristnimi deli.To mu omeniš že v postopku oz.če dobiš kazen mu to omeniš in ti že on pove.V bistvu pa ko dobiš domov položnice greš z vsemi papirji k sodniku,ki te je imel in potem se gre dogovorit za to!Delo?Lahko pometanje,pobiranje papirčkov v parku,lahko pomoč v domu starostnikov,gasilskem domu itd...ne vem pa od koga je odvisno to kar moraš počet,ker za to opcijo se nikoli nisem odločil Mislim,da 182ur je 500eu
Jernej125ccm Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Če si brezposeln,dijak,študent se lahko pri sodniku dogovoriš,da kazen plačaš na 10 obrokov brez obresti.In pač dobiš 10položnic,ki jih hodiš vsak mesec plačevati. Imaš pa tudi opcijo,da "plačaš"kazen z družbeno koristnimi deli.To mu omeniš že v postopku oz.če dobiš kazen mu to omeniš in ti že on pove.V bistvu pa ko dobiš domov položnice greš z vsemi papirji k sodniku,ki te je imel in potem se gre dogovorit za to!Delo?Lahko pometanje,pobiranje papirčkov v parku,lahko pomoč v domu starostnikov,gasilskem domu itd...ne vem pa od koga je odvisno to kar moraš počet,ker za to opcijo se nikoli nisem odločil Mislim,da 182ur je 500eu Koliko krat pa so te dobili? Sicer pa, nisem sledil temi... koliko si šel in koliko je bila omejitev?
sesir Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 (popravljeno) Koliko krat pa so te dobili? Sicer pa, nisem sledil temi... koliko si šel in koliko je bila omejitev? V temi se nismo o meni menli Kolk sem pa položnic dobu v življenju? Ojoj veliko veliko preveč,da bi sploh lahko vedel-štel Popravljeno Oktober 25, 2009. Popravil sesir
trebor Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 V katero smer si se pa peljal? Ta radar stoji pri Vodovodni in meri proti centru mesta. Ne vem točno, mislim pa, da je naštiman tako, da slika tiste, ki gredo v rdečo, obenem jim pa še hitrost izmeri. LP Robert sesir 1
Ervin93 Objavljeno Oktober 26, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2009 V temi se nismo o meni menli Kolk sem pa položnic dobu v življenju? Ojoj veliko veliko preveč,da bi sploh lahko vedel-štel v smeri proti zavarovalnici triglav. A torej zmeri hitrost samo če si šel čez rdečo ali tudi tako normalno? @jernej: to je prvič (sicer upam da me sploh ni, se grem danes prepričat in to čim prej) Omejitev je 50, jaz sem šel pa okoli 90-100. Sicer upam da me je kej umes zmotilo da se pribremzal tako da sploh nevem točno koliko sem tam prišibal ker sem radarček zagledal šele ko sem se vračal in se nato celo pot domov vozil točno po omejitvah oz. manje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se