Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

ei fantje kolk km nardite u enem letu približno ? jest mam zdej mojo lubico točno 1 let in 1 dan pa mam 15 970km...(daril ji morm še kupt smile.gif)

lani je blo okrok 24 000 letos pa je trenutno 15 000 in še raste whistle.gif do novega leta sta še 2 mesca takda se še bo nabralo verjetno trance_25_naughty.gif

Objavljeno

Pol pa najd kakšno rs-ko 10 let staro ko ma več kot 25.000 km. Zdej pa rečte da se usi tolk mal vozjo.

Objavljeno

mene pa sam bol dirkanje zanima, tk da sm na tomoso naredo v 2 letih sam 9000 km...

zej na hodni pa nc kaj vlko ...

vozim bol ko ne na hoferjevem parkplaco, pa na golici :P

Objavljeno

jutri(četertek) na ridah ob 12.00 ali kakšno minuto čez..ČE bo še kdo za, pičimo na obalo ;)

Glede km...Lanskoleto pospravil na 9.000, letos števc na 30.000 poleg tega je bil 1,5mesca na servisu, pa še kakšnih 2-3 pade:)

Objavljeno

jutri(četertek) na ridah ob 12.00 ali kakšno minuto čez..ČE bo še kdo za, pičimo na obalo trance_44_wink5.gif

Glede km...Lanskoleto pospravil na 9.000, letos števc na 30.000 poleg tega je bil 1,5mesca na servisu, pa še kakšnih 2-3 pade:)

Mogoče uletim. nism pa siguren!

Portorož?

Objavljeno

Se bom potrudu da nardim use do takrat. Mogoče pridm ampak malo vrjetno :cry:

juree za vikend lahko ponovimo? :naughty:

Objavljeno

kaj kaj mogoče, prokleti pusiji :) Kva jez vem, kam...sej je vseen :) Če kdo gre, okol 12 bomo na ridah, pa gremo....al pa kasnej pridte dol, pa nas najdte po obali :)

Objavljeno

včerej sm v portorožu vidu 2 yamahi ena rdeča in druga črna skupaj sta se vozili kdo od vas ?

Objavljeno

jap....

jez pa mic0

bom ob 12ih na planini! Da se bomo lazje spoznal mi je ime Ervin pa moj razpoznavni znak na motorju na sipci je "the doctor"

Objavljeno

bom ob 12ih na planini! Da se bomo lazje spoznal mi je ime Ervin pa moj razpoznavni znak na motorju na sipci je "the doctor"

no bom še jest gor :D mene pa ni težko zgrešit :D črna varaderca, leovnice, črna oprema ;)

Objavljeno

jutri(četertek) na ridah ob 12.00 ali kakšno minuto čez..ČE bo še kdo za, pičimo na obalo ;)

:worship: glede kilometrine :worship: jst šibam le z avtom čez dans :blush:

Objavljeno

Pol pa najd kakšno rs-ko 10 let staro ko ma več kot 25.000 km. Zdej pa rečte da se usi tolk mal vozjo.

sj tud ful zanimiva je ta tema tam kjer tole pišejo "odrasli"

tud vsi delajo po 10.000km + letno "kao" pol pa odpreš avtonet pa vidiš da noben motor nima čez 30.000km ... ali je letnik 1990 al pa 2008

Objavljeno

tud vsi delajo po 10.000km + letno "kao" pol pa odpreš avtonet pa vidiš da noben motor nima čez 30.000km ... ali je letnik 1990 al pa 2008

Ni res. Moja 06 ima 13k moja 08 ima 4.5k ;)

Objavljeno

nisi pomislil na to da se dajo km tudi gonit?? kupiš motor 10 let star na števcu ma 20 000km realnih pa 40 000 whistle.gif

Objavljeno

nisi pomislil na to da se dajo km tudi gonit?? kupiš motor 10 let star na števcu ma 20 000km realnih pa 40 000 whistle.gif

ne na to pa nism pomislu

:wacko:

glih to sm nekako poskušal dopovedat z prejšnim postom ampak nekako nisi dojel

Ni res. Moja 06 ima 13k moja 08 ima 4.5k ;)

se opravičujem so izjeme... jao

Objavljeno

:stupid:

Objavljeno

fruc..zakaj si obrnil :) Mislm...sj jz sm itak sam do črnega kala pršu :O

Objavljeno

ej vi mal me zanima a se da s 125 kej delat tm u crnem kalu na unih ovinkih al se zmer premau moci

Objavljeno

fruc..zakaj si obrnil :) Mislm...sj jz sm itak sam do črnega kala pršu :O

ei tolk vole sm zgubu k sta mi še vidva zbežala da je kr vesele :D sei pol sm _Mihaa_ (al neki tazga nick) sreču pa sva šla do kočevja oz. zlo bliz pol pa nazaj :D tko da nism biu tolk prkrajšan :D

Objavljeno

Sej bi reku, pa nebi poj letela tok :D

mah jebeš... naslednič si bom kei močnejšga raj sposodu pa gremo mal izivat usodo :P:D

Objavljeno

Naslednjič bo to drugo leto začetk avgusta vrjetno...Nevem če se mi ga splača popraulat, 30 julija pa dobim nov izpit drug let...

Objavljeno

Naslednjič bo to drugo leto začetk avgusta vrjetno...Nevem če se mi ga splača popraulat, 30 julija pa dobim nov izpit drug let...

jah s čim se boš pa do takrt vozu xD sei nauš zdržu vrjem :D

Objavljeno

zdej bo itak konc...drug let pa magari avto poj za tiste par mescou...nemislim pa nevem kok keša stran zmetat za tistga k mu ga bom prodaju :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!