Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

kolko ste kaj naredli km med počitnicami?? v petek je moj števec kazal 8100 danes kaže 9400 rolleyes.gif

Objavljeno

u vogel je kr hud že ^^ kolk let bordaš?

4 leta od tega 1 leto freestyle :) letos se morm spraut na tamalga big aira ... :P

Objavljeno

Našu sm enga elanovga ki je dolžine 171 in še wide El Grande http://www.bolha.com/oglas383426092/snowboard-elan-el-grande-09 vozim freeride. Pa me zanima ali se sploh splača kupit 171cm dolg bord ali raje malo krajšega? Ima kdo kakšen dober predlog zame? Kupujem pa seveda Elan, ki je enako kvaliteten kot Burton ampak cenejši (pa še slovenski-včasih biu:glare:).

Objavljeno

freestyle bord ^^ letos bom kupu elan answer-a.

mogoče vozil kdo že inverse in answera pa lahk mau pokomentira kakšna je razlika?

Čist udvisn kakšn stil vožnje maš. Kukr na motorju, vse je odvisn od večjih spremenljivk :)

INFO:

http://www.elansnowboards.com/en/products

Objavljeno

big footke oz 100cm dolge smučke so zakon!!!!!! :D pa Rogla tud :)

Objavljeno

Spomladi april/maj

se bo prodajala ultra jebačka kawasaki ninja zx 6r letnik 04/ srebrna barva z 25kw!

slip on akrapovič (možnost vpisav homo.)/ redni servisi/ rahlo rabljene dunlopke gp racer gume Soft/hard / športni filter K&n/ Pokrov sedeža/ 29.000km / rahlo podrsan vendar po dogovoru vse porihtam/ mogoče pustim še polico (nism se še odloču) cena okol 3800€. Koga zanima?

post-24727-125717923983_thumb.jpg

post-24727-125717936251_thumb.jpg

Objavljeno

aja pa pred 500km nove sprednje zavorne ploščice EBC. grab k matervola. Na 24.000 menjano olje, svečke, bremz olje, oljni filter, spucan zračni filter... uglavnm top motor :)

Objavljeno

Spomladi april/maj

se bo prodajala ultra jebačka kawasaki ninja zx 6r letnik 04/ srebrna barva z 25kw!

slip on akrapovič (možnost vpisav homo.)/ redni servisi/ rahlo rabljene dunlopke gp racer gume Soft/hard / športni filter K&n/ Pokrov sedeža/ 29.000km / rahlo podrsan vendar po dogovoru vse porihtam/ mogoče pustim še polico (nism se še odloču) cena okol 3800€. Koga zanima?

zkj jo pa prodajas? :) mislš prešaltat na zx10r? :wub::D

Objavljeno

FANTJE VOJNA JE TU!!! SLOVENIJA JE KONČNO NAPADLA HRVAŠKO!!! Sicer na zares ampak se to dogaja na erepublik.com :) Če ste vsaj malo slovenca se prijavite in pomagajte Sloveniji na poti do zmage.

link:

http://www.erepublik.com/

Objavljeno

u vogel je kr hud že ^^ kolk let bordaš?

Jst bom 1 tedn na voglu. ;)

Objavljeno

Jst bom 1 tedn na voglu. ;)

od kdaj do kdaj? :) ker sm jst vsak vikend gor :krneki:

Objavljeno

zkj jo pa prodajas? :) mislš prešaltat na zx10r? :wub::D

zx 10r ali R1 ... bom še videl...

Objavljeno

od kdaj do kdaj? :) ker sm jst vsak vikend gor :krneki:

Niti ne sanja se mi ne. V nedeljo je sam mat rekla da gremo :P ti sporočm ;)

Objavljeno

zx 10r ali R1 ... bom še videl...

kaj pa CBRka? :naughty: :D

Objavljeno

ah koorba nebo nč z rogle, vse je pouno ^^

na Roglo morš it med tednom pa bo ok....

Objavljeno

gsx r 120% ne ker mi ni všeč

Cbr ka mi je všeč edino tanove, kere so pa trenutno še predrage :)

Objavljeno

gsx r 120% ne ker mi ni všeč

Cbr ka mi je všeč edino tanove, kere so pa trenutno še predrage :)

ei tud tastara je kr fajn :D jest če bi meu izpit vem da bi uzel cbro... sicer bi verjetn tanovo, ampak stara je tud zakon ;)

Objavljeno

ko ste že pri smučanju. Gre kdo med počitnicami na kope?

Objavljeno

ei tud tastara je kr fajn :D jest če bi meu izpit vem da bi uzel cbro... sicer bi verjetn tanovo, ampak stara je tud zakon ;)

jst gledam še na kaj drugega kot sam na izgled, zato tastare nebi vzel .)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!