Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

jst gledam še na kaj drugega kot sam na izgled, zato tastare nebi vzel .)

Naprimer na kaj drugega?

Objavljeno

jst gledam še na kaj drugega kot sam na izgled, zato tastare nebi vzel .)

haha jest tud vrjem da gledam še na kaj drugega kot izgled :D no na izgled dam še najmanj :D men je motor ušeč če dela tko k treba pa da gre dobr :D

Objavljeno

Naprimer na kaj drugega?

zdrsljiva sklopka, sicer je ninja nima kukr vem jo pa ima r1 potem, potem na r1ki so mi všeč 3batne bremze, ki so jih tudi lastniki zelo pohvalili, mal me zanima še lega teh motorjev, potem na r1ki so zelo pohvalili tist fly by wire sistem al kako je že... pač R1 ka je sigurno eden najbolj naprednih v mojem izboru pa še kaj bi se našlo...

Objavljeno

haha jest tud vrjem da gledam še na kaj drugega kot izgled :D no na izgled dam še najmanj :D men je motor ušeč če dela tko k treba pa da gre dobr :D

tud izgled je pomemben, če mi že sam dizajn ni niti malo všeč me ostalo sploh ne zanima

Objavljeno

zdrsljiva sklopka, sicer je ninja nima kukr vem jo pa ima r1 potem, potem na r1ki so mi všeč 3batne bremze, ki so jih tudi lastniki zelo pohvalili, mal me zanima še lega teh motorjev, potem na r1ki so zelo pohvalili tist fly by wire sistem al kako je že... pač R1 ka je sigurno eden najbolj naprednih v mojem izboru pa še kaj bi se našlo...

Ninja jo ima že pri 04.R1 od 07,cbr pa mislim,da od 08.CBR 06-07 ne vem nisem sledil!Bremz ti sigurno ne boš potreboval boljših kot jih im katerikoli model.Sem pa tud jz za R1 :yea1:

@fruc na motorju se moraš tudi domače počutit.

Objavljeno

Ninja jo ima že pri 04.R1 od 07,cbr pa mislim,da od 08.CBR 06-07 ne vem nisem sledil!Bremz ti sigurno ne boš potreboval boljših kot jih im katerikoli model.Sem pa tud jz za R1 :yea1:

aha ninja ma torej že od 04 zdrsno sklopko :OK: hvala to nism vedu... za R1 pa CBR sm pa vedu :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

honda je moj doma :P:worship::OK:

Objavljeno

aha ninja ma torej že od 04 zdrsno sklopko :OK: hvala to nism vedu... za R1 pa CBR sm pa vedu :)

rr model, navadna ne..

Objavljeno

rr model, navadna ne..

frk govorimo o zx 10r ne 6tki :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

gsx r 120% ne ker mi ni všeč

Cbr ka mi je všeč edino tanove, kere so pa trenutno še predrage :)

sj ta nova je isto huda kokr uni starejsi modeli..sm k je ta nova oblika bl tko okrogla :):D

Objavljeno

Če ti pa to tolk velik pomen da ma 3 batne zavore in fly-by-wire pol pa kar kupi R1 ;)

Objavljeno

Če ti pa to tolk velik pomen da ma 3 batne zavore in fly-by-wire pol pa kar kupi R1 ;)

:worship: super post :worship:

Objavljeno

al pa GSX-R ? :worship:

Zakaj sploh vprašaj na koncu, tukaj sploh ne bi smelo biti dileme..hec hec, vsake oči majo svojga malarja :yea1:

Objavljeno

Moje mnenje po letniku :xx:

02-R1

03-K3

04-R1

05-K5

06-ninja

07-R1,K7

08-cbr

09-RSV4fac,R1

Tak bi jz izbral,če bi vsi modeli enak letnik imeli "enako" ceno

Objavljeno

Moje mnenje po letniku :xx:

02-R1

03-K3

04-R1

05-K5

06-ninja

07-R1,K7

08-cbr

09-RSV4fac,R1

Tak bi jz izbral,če bi vsi modeli enak letnik imeli "enako" ceno

super napisano

jaz izbiram med

06 ninja

07 R1

08 cbr

:blush:

Objavljeno

od kdaj do kdaj? :) ker sm jst vsak vikend gor :krneki:

24,25,26 december bom prvič gor.

Objavljeno

super napisano

jaz izbiram med

06 ninja

07 R1

08 cbr

:blush:

08 cbr :OK::worship:

Objavljeno

08 cbr :OK::worship:

Saj pa je od tega najnovejša!Sam cena :xx:

Objavljeno

frk govorimo o zx 10r ne 6tki :)

ups, napol prebral post.. :rolleyes:

Objavljeno

Huh tole, Spain's N1 je pa huda!!!

Pa kaj je to neka fora ali je to čisto zares? Sam je pa nenormalno lepa B)

Objavljeno

Mah to je neka finta, sam poglejte opis

Aprilia Rs 250 - Lorenzo Replica Spain´s

JollyMoto Racing Twin Exhauts Sistem

Športna elektronika

ÖHLINS vzmetenje

Nove pnevmatike Dunlop

Xenonski žarometi

300ccm- 89KM pri 10000 obr/min

Šp. sklopka

Mašina max. predelana

Šp. gredi. ojnici. svečki...

Sport racing veriga D.I.D

Alu platišča

Končna hitrost 270-280 km/h

Tankano olje Motul 800 Factory Racing

Več inf. mobi

A ni to malo preveč, sem gledal na youtube, pa gredo malo več 200km/h, aja pa še pogooglal sem malo, pa tudi nič nisem dobil.

Aja nisem mogel zgornjega sporočila urediti, tko da no offense :)

Objavljeno

A ni to malo preveč, sem gledal na youtube, pa gredo malo več 200km/h, aja pa še pogooglal sem malo, pa tudi nič nisem dobil.

Važn da jo Lorenzo prodaja :D

Objavljeno

to ti je rska250 od let. 99-05 sodeč po feltnah..tanku, zadnem in sprednem disku, zadnji nihajki,. :OK: to so sm plastike od rske 125 06+,,se sedez ni na svojm mestu :D ta motor je biu zihr narjen oz. predelan za pisto..glede da mu je dv Športno elektroniko, ÖHLINS vzmetenje, masina predelana, drug auspuh ... :) ni kej model se je potrudu :D:OK: zdj vemo da plastike od rske 06+ paše tud na starejse letnike :naughty: :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!