budacki Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 Jaz sem se zanimal za ta motor okoli 2 meseca nazaj ko sem kupoval motor. Je rekel da se z monotrjem skoraj nič ne vozi ter da je bila pred kratkim generalka + nove gume za 300€. No takrat je bil še za 100€ dražji tako da mi je kar precej denarja manjkalo in sem se odločil za nakup cenejšega motorja (Yamaha DT125). LP P.S. Kam se kaj nameravate zapeljat čez vikend? Jst bi rad izkoristil še tele zadnje jesenske dni. Upam da bo lepo vreme. Sem iz okolice Lj... Prej so bile gor Pirelli Dragon ( Supercorsa ) zdj pa so hm ... Dunlop Mutant. verjetno so bile prejšnje hin
_luke_ Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Ah basanje. Tok ur je meu ko sm ga jst pred 9 mesci prodal. Mogoče še celo kakšno več. ( seveda sem jst naredu celotno generalno motorja razen ojnice ) Pa vso opremo sem jst gor spravil. Ni vreden tok denarja. Od mene je šel za približno 3000€. Pa kot vidm še zdej visijo kabli od zadnjih žmigavcev, tak da vprašanje kok je vlagano v ta motor. Ne ne, sej js sm mislu da ga ti prodajaš =) No sej to ni nič nouga da mulci nabijajo...
impulz Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=57632 odbita nadaljevanka je najbolša spiiipan tip adiijo lega bajkr88 1
budacki Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Hju pod nujno bi rabil BMW 320 bencinar, 1992-1994 ( mogoče še kakšno leto +/- ), obvezno vijolićne/rdeče barve. bajkr88 1
impulz Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 glej ti jaz prodam opel kadeta gsi nikoli ukraden, rumeno modre barve dela ko švicarska ura.
sesir Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 K..ko se ni noben javo...sem si mogu po polni ceni flis kupit-no saj še dobro,ker sem pol drugega,ki mi je lepši vzel... @prevtzer,da te mal podražim :evilgrin:
Prevtzer Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 K..ko se ni noben javo...sem si mogu po polni ceni flis kupit-no saj še dobro,ker sem pol drugega,ki mi je lepši vzel... @prevtzer,da te mal podražim :evilgrin: Uuuu, lepa je. Bi takoj mel za naokol pozerat po Portorožu
janstyle Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 najbrs se una hondica s kopra skrije pred tem KTM-jem http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3267460
impulz Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 mal mu ketna visi fmf fatty krivina *šljuk šljuk*
budacki Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 najbrs se una hondica s kopra skrije pred tem KTM-jem http://www.avto.net/....asp?ID=3267460 Adej dej. Ti že veš, ko si oba vozil.(če se ne motim nisi niti enega ) Sicer je na temu KTMu kar veliko dodatne opreme ( karbon mislm d so nalepke, ampak pokrov od sklopke mi deluje kar pravi karbon ) pa tut sportn izpuh, feltne, zobniško razmerje, ena brzina več ... vendar pa ... vzmetenje je tukaj minus. Pa tudi poraba verjemi Če bi toliko denarja vložil v Hondo, kot je prejšnji lastnik v Italiji v tega KTMa potem bi bila Honda 2× boljša SRS kit, sport izpuh, v menjalnik dodat še eno brzino ( preverjeno se da, oz. honda ponuja kar njihovo rešitev in to za "SAMO" 200€ ) pa je že Honda daleć pred KTMom
Brejker Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Danes smo imeli DRIFT meet ! Video:
sesir Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Danes smo imeli DRIFT meet ! Video: Ful dobro!Sem jih glih včeri gledal v trgovini od 184eu.In ker je tvoj?
janstyle Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 (popravljeno) Adej dej. Ti že veš, ko si oba vozil.(če se ne motim nisi niti enega ) Sicer je na temu KTMu kar veliko dodatne opreme ( karbon mislm d so nalepke, ampak pokrov od sklopke mi deluje kar pravi karbon ) pa tut sportn izpuh, feltne, zobniško razmerje, ena brzina več ... vendar pa ... vzmetenje je tukaj minus. Pa tudi poraba verjemi Če bi toliko denarja vložil v Hondo, kot je prejšnji lastnik v Italiji v tega KTMa potem bi bila Honda 2× boljša SRS kit, sport izpuh, v menjalnik dodat še eno brzino ( preverjeno se da, oz. honda ponuja kar njihovo rešitev in to za "SAMO" 200€ ) pa je že Honda daleć pred KTMom hm...ja vozil sm hondo,večkrat. KTM-ja res ne, verjamem pa da bolj leti pa še lepši je. Popravljeno November 29, 2009. Popravil janstyle
impulz Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 hm...ja vozil sm hondo,večkrat. KTM-ja res ne, verjamem pa da bolj leti pa še lepši je. ktm stane nov kolko? (7?) kolko pa honda? (10?) z vsemi predelavami
Brejker Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 In ker je tvoj? Mojega ŠE NI v filmčku Bo mel pa ziher "neonke" in čist sick paint job
janstyle Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 ktm stane nov kolko? (7?) kolko pa honda? (10?) z vsemi predelavami za hondo nevem za tega ktm-ja pa naj bi bila cena 9500 usaj tko je reku...,tuki pa še en drug ktm z mal manj opreme in manj kilometri z isto ceno: http://www.moto.it/moto-usate/ktm/egs-exc-125/supermono-650/index.html?msg=2193507
Ervin93 Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 A pozna kdo koga k prodaja izpuh za R125. Rabljen!
budacki Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 za hondo nevem za tega ktm-ja pa naj bi bila cena 9500 usaj tko je reku...,tuki pa še en drug ktm z mal manj opreme in manj kilometri z isto ceno: http://www.moto.it/m...tml?msg=2193507 Ti maš ZS.
lulik Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Danes smo imeli DRIFT meet ! Video: Kir komad se vrti odzadi? Filmček pa .
Ervin93 Objavljeno December 4, 2009 Opozori Objavljeno December 4, 2009 Kdo kej ve o gumah ki imajo nek gel noter ter ti je nemore predreti ali pa če obstaja kak sprej ki pač naneseš v gumo in je to to? Primer: RHINOTIRE
impulz Objavljeno December 4, 2009 Opozori Objavljeno December 4, 2009 še vedno nimaš mira... :blink: čisto vsako gumo se da predret, to je samo vprašanje motivacije. dost sreče
Ervin93 Objavljeno December 4, 2009 Opozori Objavljeno December 4, 2009 še vedno nimaš mira... čisto vsako gumo se da predret, to je samo vprašanje motivacije. dost sreče miru nebom mel dokler nam zvedu kdo je bil. Sicer sem sedaj dobil nazaj popravljen alarm in zatuli že ko ga samo "uščipneš" Tuki na tej strani je neki http://www.rhinotire.com/ Zgleda kul! Pa poglej video dokonca kr nakoncu nabije dolge šravfe not
impulz Objavljeno December 4, 2009 Opozori Objavljeno December 4, 2009 "RhinoTire is a breakthrough technology that consists of applying of a unique RhinoPlex polymer to the interior area of the tire that will instantly seal any punctures or cuts up to 1/4 of an inch." 1 inch= 2.5cm .) vprašanje kalibra torej. 2.5cm/4 +profil gume= zaščita pred cvekčičem, kake ureznine recimo, razbito steklo in podobne malenkosti. probaš lahko (:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se