NejcZ Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Ve kdo koliko časa mi velja listek od zavarovalnice, zapisnik škode (zaradi polnega kaska je prejšnji lastnik dal vse ocenit). Ker bi jaz konec zime komplet avto popravil, vse pikice pa to da bo kot nov Pa me zanima ali res velja to 3 leta ali bom moral na novo k cenilcu? Ni sicer nikakršne škode na avti, le tu pa tam kaka vdrtinica od tega k drugi ne znajo pazit ko odpirajo vrata :headbang: In me pač moti.. LP
impulz Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3358173 opa opa
Jerry_exc Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3358173 opa opa mhm... slovenija je dobila uradnega prodajalca za TM... tko da se zdej da vse modele dobit...
sesir Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 zakaj? misls da je ze zdej cas da se na elektro motor presedem Po večini crkuje,pije olje...mrzlega bog ne daj tiščat...skoz je neki,če se res voziš in ne samo gledaš...ni tolk motorja kot nudijo japonci za takšen denar!Saj vem,da si ga poceni dobu in lepo zrihtal zato pa sem ti svetoval,da hitro prodaj(lepo zasluži)in boš kaj bolj pametnega našel za ta denar. Motor na elektriko še neki časa ne hvala!Avto pa bi takoj imel naprimer FISKER ameriški,ki pride v 2010-2011 ven je zelo lep.Sam cena mi ni Da o FRAZER NASH NAMIR sploh ne govorimo Pa tud "tesla" bi takoj imel
Jerry_exc Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Po večini crkuje,pije olje...mrzlega bog ne daj tiščat...skoz je neki,če se res voziš in ne samo gledaš...ni tolk motorja kot nudijo japonci za takšen denar!Saj vem,da si ga poceni dobu in lepo zrihtal zato pa sem ti svetoval,da hitro prodaj(lepo zasluži)in boš kaj bolj pametnega našel za ta denar. Motor na elektriko še neki časa ne hvala!Avto pa bi takoj imel naprimer FISKER ameriški,ki pride v 2010-2011 ven je zelo lep.Sam cena mi ni Da o FRAZER NASH NAMIR sploh ne govorimo Pa tud "tesla" bi takoj imel tele podatke pa ne vem kje si potegnu ker monster je tank... Lena masina, 2 cilindra, nobene zapletene tehnike, vse je mehansko (rezn i.e.) in razn enkrat na leto olje in filtri ter na 20.000km jermena ni z njim nobenga dela... ne smes varjet vsega kar slisis okrog... ker na isti podlagi bi jest lahko reku da je kawasaki najslabsa znamka na svetu ker je mev kolega od kolega cel sranje in ga je lahko samo se po delih prodav ker je tok komponent slo v k.... tko da v letu 2010 sigurno ne gre v prodajo.
sesir Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 tele podatke pa ne vem kje si potegnu ker monster je tank... tko da v letu 2010 sigurno ne gre v prodajo. No,no ni čisto tako..Nočem sem pisat,ker tle ostane...imaš.pm Po želji-napisal sem zgolj nasvet
Jerry_exc Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 No,no ni čisto tako..Nočem sem pisat,ker tle ostane...imaš.pm Po želji-napisal sem zgolj nasvet imas odgovor
payback Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 a je ze kdo kej kupoval pirotehnike v avstriji..kej ve kako se cene???kobr,megic itd???
Ervin93 Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 a je ze kdo kej kupoval pirotehnike v avstriji..kej ve kako se cene???kobr,megic itd??? piratke vem da so 0.60€ kej več pa zvem ko bom šol v soboto gor tk da pol kej več povem torej 19ga No k smo že pr tej temi nebom mel nč proti če kdo ve za take štacune v Celovcu ter kakšne spletne strani
trebor Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Pri teh zadevah gre pa denar dobesedno v dim . Če že mora iti v dim, je bolje, da gre skozi izpuh . Pa še več užitkov je pri tem . LP Robert sesir 1
Ervin93 Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Pri teh zadevah gre pa denar dobesedno v dim . Če že mora iti v dim, je bolje, da gre skozi izpuh . Pa še več užitkov je pri tem . LP Robert Sej jst ne zapravlam v nedogled. Sam tok da pol za nov let razsvetlim nebo pa strelam signalne knallpatrone
trebor Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Sej jst ne zapravlam v nedogled. Sam tok da pol za nov let razsvetlim nebo pa strelam signalne knallpatrone Vsak € je skoraj liter bencina. Zdaj si pa izračunaj, koliko si dal za pirotehniko, in koliko km bi lahko naredil s tem denarjem. LP Robert sesir 1
Ervin93 Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Vsak € je skoraj liter bencina. Zdaj si pa izračunaj, koliko si dal za pirotehniko, in koliko km bi lahko naredil s tem denarjem. LP Robert Ok bom pol ko bom že nabavu zračunu:D
trebor Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Ok bom pol ko bom že nabavu zračunu:D Da se ne boš potem po glavi tolkel . Saj mora biti tudi tako pokanje, čeprav bi lahko bilo minimalno. Tukaj v LJ je občasno tako, kot da smo v Bejrutu. LP Robert
macak333 Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 a je ze kdo kej kupoval pirotehnike v avstriji..kej ve kako se cene???kobr,megic itd??? Mah, raje špari za sezono, drugače pa če rabiš poznam enega, ki prodaja, baje poceni, tko da če rabiš pošlji PM.
impulz Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 maribor tabolši sejem citiram: "petarde petarde rakete bombe" vse maš ni da ni
Jerry_exc Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 maribor tabolši sejem citiram: "petarde petarde rakete bombe" vse maš ni da ni letos so bombe se posebaj pocen ker so tist skladisce spraznl... tle v nas okolic je ze 2x konkretno počilo... obakrat blo tud na 24 ur
Ervin93 Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Da se ne boš potem po glavi tolkel . Saj mora biti tudi tako pokanje, čeprav bi lahko bilo minimalno. Tukaj v LJ je občasno tako, kot da smo v Bejrutu. LP Robert sej ne grem gor iskat petard ampak sam kšne močnejše rakete pa za signalno
Miha27 Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Jap trebor vse je treba v bencin preračunat hehe
Jerry_exc Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Jap trebor vse je treba v bencin preračunat hehe poj pa zacni pivo v bencin preracunavat pa si predstavlej kako bi te rit bolela od vseh teh kilometrov
Miha27 Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 poj pa zacni pivo v bencin preracunavat pa si predstavlej kako bi te rit bolela od vseh teh kilometrov Rit me že boli :blush:
Noiser69 Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 trebor ... a ti vse kar si hoces kupit, das rajs za bencin ?! "Matr se mi je zlustavo enga pira pa sendvica ...................................... eh, bom rajs tankat sov" drug dan v cajtngah: "Vse dav za bencin, umro od lakote"
Ervin93 Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 "Matr se mi je zlustavo enga pira pa sendvica ...................................... eh, bom rajs tankat sov" drug dan v cajtngah: "Vse dav za bencin, umro od lakote" hahhahaha Ti si car! hahaha
Jerry_exc Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 evo za vikend grejo pa feltne v delo ko bo cajt... nej bi pa tkole zgledal kukr je tle pofotoshopam... rdeča/poliran aluminij kombinacija
janstyle Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 zgleda hudo ,sam a ti mislis loksirat? in ti mislis to sam nardit al...?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se