Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

kaj nej jst nardim s spredno levo pa desno plastiko k sta popraskani pa lahk je že tak slb... Nalepki sta pa še čist lepi. Škoda mi je nalepk pa nimam keš da bi dau barvat plastike + nalepke kupu... Drgač je treba pa prešmerglat plastike pa jih pobarvat al kako?

LP

pa vzameš šmirgl mau podrgneš, sploh naboš opazo da si vsipal

• Ni mi všeč 3
Objavljeno

pa vzameš šmirgl mau podrgneš, sploh naboš opazo da si vsipal

alpa posmirglas do nalepke pa pobarvas sam do nalepke... itak je tm rob ko se nalepka konca in se sploh ne bo poznal da je do tam barvano...

Objavljeno

S čim pa pobarvam? pa kje dobin tak lepilni trak za zaščito da bom lepo lahko tud robove nalepk lepo zaviu? Take k majo tm če gledaš na discoveriju barvajo hotrode :D k pol delajo une flaime:D

Objavljeno

S čim pa pobarvam? pa kje dobin tak lepilni trak za zaščito da bom lepo lahko tud robove nalepk lepo zaviu? Take k majo tm če gledaš na discoveriju barvajo hotrode :D k pol delajo une flaime:D

to sam nalimaš navadn trak pa porobu odrežeš z britvico...

Objavljeno (popravljeno)

reklama za dcshoes starring travis pastrana and...shoes :D

kaj je to za mopeda? :) 250 a ni?

Popravljeno . Popravil impulz
Objavljeno

reklama za dcshoes starring travis pastrana and...shoes :D

kaj je to za mopeda? :) 250 a ni?

nekak mi v oci pade michelin nalepka na sprednjih vilcah :) zadeva je mal odvec glede na gume izbiro gume ;)

Objavljeno

kredibilnost navedenih zmožnosti je tud vprašljiva...

kitajska je stopila stopničko višje; iz malih igračk na velike igračke. ;) (ni mi všeč!) ;)

Objavljeno

''Večjih'' stranskih ogledal pa niso mogli dati... :SS

Evo danes sem se lotil, izdelave zadnjega nosilca za tablico, pa zadka. Ko bo pa padejo slike...da boste mal fouš (ja itak :D)

Objavljeno

Evo danes sem se lotil, izdelave zadnjega nosilca za tablico, pa zadka. Ko bo pa padejo slike...da boste mal fouš (ja itak biggrin.gif)

Slikce v rs temo trance_43_wavetowel2.gif

Objavljeno

mam nagledano manjso sestrico omenjene ;)

Uuuu M1 in R7 sta res lepi in dobri :evilgrin: to bom pa sprobal,če boš dal :whistle:

R7 je res pravi mopi še vedno :evilgrin:

Sam ne bi raje vzel bmw pa maš nov motor :ninja:

Objavljeno

ufff whistle.gif po dolgem času pršu mal na motosvet pogledat pa vse neki novoph34r.gif se skor nč ne znajdmfredyjecar.gif

Objavljeno

ufff whistle.gif po dolgem času pršu mal na motosvet pogledat pa vse neki novoph34r.gif se skor nč ne znajdmfredyjecar.gif

sej šok s časpm mine :) je men isto nardol prejšn tedn :)

Objavljeno

vesel božič fantje!!! ;):OK::yea1:

Tudi tebi in srečno novo leto pa velik varnih kilometrov !! :D and world peace. Aja, ne to morm na lepotnem tekmovanji povedat :winkiss:

Objavljeno

Tudi tebi in srečno novo leto pa velik varnih kilometrov !! :D and world peace. Aja, ne to morm na lepotnem tekmovanji povedat :winkiss:

do tja ti naoš prišo, ti se drži raj foruma :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!