<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Ej tejcy ti raj sporoč k še zame zrihtaš karto ;) :P Drgač pa a je kdo za da bi šli v soboto zgodej dopoldne dol v portorož če bo lepo vreme seveda...jst mam sicer namen najkasnej ob kake 2eh pičit nazaj k mam pol zvečer maturantski ples B)
Irencko Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 :OK: elow, pozna kdo simona iz kranja, voz pa modro yamaho?? :hmm:
BaHa Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 :OK: elow, pozna kdo simona iz kranja, voz pa modro yamaho?? :hmm: ne poznam pa francko iz bihaća k se z lesenim kolesom voz ukol .... :naughty: :slap: :slap: Ej tejcy ti raj sporoč k še zame zrihtaš karto ;) :P Drgač pa a je kdo za da bi šli v soboto zgodej dopoldne dol v portorož če bo lepo vreme seveda...jst mam sicer namen najkasnej ob kake 2eh pičit nazaj k mam pol zvečer maturantski ples B) ej yamaha ni panike ..... szi motomatom sva se ze menla da gremo v soboto turo :OK:
Irencko Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 ne poznam pa francko iz bihaća k se z lesenim kolesom voz ukol :OK: Hvala ne rabim nje;) :OK:
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 ej yamaha na kermu sql-u si sploh ti?? GLŠ...Gimnazija Lj-Šiška :) No ql...načeloma,če bo lep vreme,pa če kej druzga vmes ne pride,u soboto ob kake 9ih na prešercu,a bo ql...
BlackDoc Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 zaružil sm republiške :BUA: :BUA: :BUA: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
GrCaR Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 zaružil sm republiške :BUA: :BUA: :BUA: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: ah, v drugo bo bolš ;)
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 zaružil sm republiške :BUA: :BUA: :BUA: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Jah nisi edini :)
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 jebe*** milo mate*** pof**** dež :angry2: :BUA: :BUA: :angry:
reesko Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 verjem da ne.....prasice grde od države...kr ene bedne stvari sm zajebu pol pa tko :angry: :angry: sam zdej sm se že mal pomiril :P
RSmaniac Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Ja tale CPP je kr dobr način s katerim država vleče denar od mladih takih kot smo mi.
AiroH Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 ne samo od mladih .......... če imaš srečo dobiš prava in normalna vprašanja čene naletiš na prav butasta ker je edino za ustrelit govorim za vprašanja na več možnih odg. ! :S Sicer jebiga če znaš 90% da narediš :D
boga Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Jaz sem s prve naredil CPP za motor , a za avto sem enkrat padel zdaj čakam na drugo rundo, zmedla so me samo vprašanja na dva ali več pravilnih odgovorov lp
Stroj Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Kako je že? 4k storitev pa 3k taksa al kako
brzi Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 (popravljeno) Jaz sem s prve naredil CPP za motor , a za avto sem enkrat padel zdaj čakam na drugo rundo, zmedla so me samo vprašanja na dva ali več pravilnih odgovorov lp se te te tud pri izpitu za A najprej sfukajo(ko so lahk vsi prav) :BUA: Popravljeno Maj 9, 2006. Popravil brzi
sava Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 sm iz škofje loke, čez neki mescov bom pa upam, če bo vse po sreči tud js ponosen lastnik aprilie RS125. tko vsaj zdej mislm, planiram kupt nov model 2006, sam sm mal razočaran k majo končno hitrost okol 130km/h a na števcu 200. ki si to vidu.pa bojim se tud stroškov, kt so nove gume pa to, rd bi jo pa tud predelu da mi gre vsaj 160 sam preveč stane, pa kasnejši stroški so prevelki. če ma kdo kkšn koristn nasvet, ga bom vesev. btw prvič pišem, upam da ne pišem zaston :) LP
Grilzz Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Vse ti piše v tisti temi, za katero link je napopal Grčar tam, kjer si pisal par minut nazaj. Preberi tistih 250 strani nabijanja pa boš izvedel tudi kaksno koristno informacijo.
JeRn3j Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 sm iz škofje loke, čez neki mescov bom pa upam, če bo vse po sreči tud js ponosen lastnik aprilie RS125. tko vsaj zdej mislm, planiram kupt nov model 2006, sam sm mal razočaran k majo končno hitrost okol 130km/h a na števcu 200. ki si to vidu.pa bojim se tud stroškov, kt so nove gume pa to, rd bi jo pa tud predelu da mi gre vsaj 160 sam preveč stane, pa kasnejši stroški so prevelki. če ma kdo kkšn koristn nasvet, ga bom vesev. btw prvič pišem, upam da ne pišem zaston :) LP sine, če boš zbrou za ta nov model, mi ni jasn kako te lohka stroški skrbijo :? :hmm: :glare:
Gregc Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 (popravljeno) sine, če boš zbrou za ta nov model, mi ni jasn kako te lohka stroški skrbijo :? :hmm: :glare: Zakaj pa ne? No razen če bo 4T... Popravljeno Maj 9, 2006. Popravil Gregc
GrCaR Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Zakaj pa ne? No razen če bo 4T... a ni tanova RS125 2T? verjetno je mislu, da če ma tok keša da bo čist nov motor kupu, mu verjetno tut za stroške ne bo treba skrbet... (ker naj bi meu dost keša...) ;) pomoje da je on tko mislu :)
JeRn3j Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 2006 je 2T in točn tko sm mislu kt je grčar napisu
tejcy Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 HJuh kaj sm dons zvedla Yamaha, karta je 2200sit :D za vip niti nism sprasvala, no ja bo lubi zrihtu zastojn sam itak najbrz ne bom sla k emm ja no faks :( :cry:
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 HJuh kaj sm dons zvedla Yamaha, karta je 2200sit :D za vip niti nism sprasvala, no ja bo lubi zrihtu zastojn sam itak najbrz ne bom sla k emm ja no faks :( :cry: tejcy daj odjebi ti faks za 1 dan...malo sprostitve ti neo škodlo...pa se boš zato drug dan mal potrudla pa se oš več naučla :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se