Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

geografija;) letos mi gre tak doro kot se nikoli

bundesoberstufenrealgymnasium 3. Letnik

Objavljeno

k sm se jest na gimnazijo hodu so ble 3 konference... NMS se ni obstajov :) pa hladn obrok si si mogu sam kupt :P

razvajajo vas fantje... ;)

Objavljeno

k sm se jest na gimnazijo hodu so ble 3 konference... NMS se ni obstajov :) pa hladn obrok si si mogu sam kupt :P

razvajajo vas fantje... ;)

tr00 tr00

to ni več šola, to je zabavišče :)

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

mel 4nmsje! Enga popravu takoj na začetku, 3 pa zadna dva tedna konference! Letos sm se zlo poslabšu glede na prejšno leto.

Aja šola je pa Srednaj poklicna in strokovna šola bežigrad, Logistični tehnik 2.letnik

Objavljeno

mel enga pr matematki, dans popravu, grem brez skrbi v novo obdobje :D

gim 1. letnik.

Objavljeno (popravljeno)

kaki nms-ji ki si pa še slišo za to. Jest nisem meu nikol nobenga in nobenga tut ne bom nikol meu :whistle:

Aja šola je pa splošna gimnazija, 4. letnik

Popravljeno . Popravil aleksandergabriel
Objavljeno

splošna gimnazija v Lj, 3. letnik, brez nms-jev :D Čeprou mam pa ocene slabše kot v 1. in 2. letniku:glare:

Objavljeno

kaki nms-ji ki si pa še slišo za to. Jest nisem meu nikol nobenga in nobenga tut ne bom nikol meu :whistle:

Aja šola je pa splošna gimnazija, 4. letnik

Ti greš u novo mesto u gim?

Jst mam sam enega :D ( matematika ), Splošna gimnazija.

Objavljeno

Ti greš u novo mesto u gim?

Jst mam sam enega :D ( matematika ), Splošna gimnazija.

ne jest hodim v brežice

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

ne dela.

edini izpuh k ga ma za 2t je lih za ktm exc 2010 sixdays.

Objavljeno

ne dela.

edini izpuh k ga ma za 2t je lih za ktm exc 2010 sixdays.

aha... k se mi je zdel malo čudno vse skupaj:D

Objavljeno

sej ne veš več kater auspuh majo gor ku dajajo kr nalepke gor že na video je pa že tuk mn za videt kašen auspuh je sm tu je pa res kr neki ku dajajo na original auspuh akrapovič nalepko

Objavljeno

sej ne veš več kater auspuh majo gor ku dajajo kr nalepke gor že na video je pa že tuk mn za videt kašen auspuh je sm tu je pa res kr neki ku dajajo na original auspuh akrapovič nalepko

Original Akrapoviča ni problem prepoznat, takoj vidiš, ali je tapravi ali ni. Sploh novejši Akrapoviči in izpuhi za kros, Hard enduro, SM ... 

Objavljeno

Original Akrapoviča ni problem prepoznat, takoj vidiš, ali je tapravi ali ni. Sploh novejši Akrapoviči in izpuhi za kros, Hard enduro, SM ...

no ja za cestaka, nekede vem kašni pridejo za krose pa supermoto endure pa prbližnu ku se tut ne zanimam tuk vem sm da akrapovič ne dela kej dost auspuhu za 2t motorje

drgač pa tut piše na auspuhu gor ma not ograviran napis recimo akrapovič leovince itd...

sm nekateri pa res dajo dušilce vn pa nalepko gor

Objavljeno

evo za vse ki ste gledal avatar :)

20963_1299547283272_1068094382_961055_2161751_n.jpg

Objavljeno

no ja za cestaka, nekede vem kašni pridejo za krose pa supermoto endure pa prbližnu ku se tut ne zanimam tuk vem sm da akrapovič ne dela kej dost auspuhu za 2t motorje

drgač pa tut piše na auspuhu gor ma not ograviran napis recimo akrapovič leovince itd...

sm nekateri pa res dajo dušilce vn pa nalepko gor

ne da jih ne dela kj dost za 2t... sploh jih ne dela (pika).!

Objavljeno (popravljeno)

AJA?

http://www.ktm.com/i...92113&isotype=0

Kaj to pa je gumijasta račka? :D

kukr sm jst slišov je akrapovič reku da za 2t ne bo nikoli izdeloval izpuhov... povedal mi je pa kolega kateri je zelo blizu g. Igorju osebno , v živo pa še 2t akrapoviča nism vidu...... razn seveda kakšnga lonca na kakšni rs ki, ki pač vemo da ne spada tja gor. res pa je da se je mogoče premislu...

Popravljeno . Popravil Racemaniak
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

kukr sm jst slišov je akrapovič reku da za 2t ne bo nikoli izdeloval izpuhov... povedal mi je pa kolega kateri je zelo blizu g. Igorju osebno , v živo pa še 2t akrapoviča nism vidu...... razn seveda kakšnga lonca na kakšni rs ki, ki pač vemo da ne spada tja gor. res pa je da se je mogoče premislu...

kuker jst vem dela akrapovič za enga 2t ktma za tu vem za druge pa nep vedu ku me tut cross pa enduro ne zanimajo .) neki posebnu mam raj cestake :OK:

Objavljeno

kuker jst vem dela akrapovič za enga 2t ktma za tu vem za druge pa nep vedu ku me tut cross pa enduro ne zanimajo .) neki posebnu mam raj cestake :OK:

CBR 125 je enduro ker ma ogledala na balanci ;)

...hec... ;)

Objavljeno

CBR 125 je enduro ker ma ogledala na balanci ;)

...hec... ;)

to je frči kakšn enduro :D

Objavljeno

Pa obstaja še za kak drug 2takt motor, kot KTM??

itak zgleda da majo samo dusilec brez krivin... dusilec pa lahko vzames tud za kak drug motor in mal predelas da pase...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!