Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Sej šraufalo se bo doma (je že razstavljen), sam rabim dele, pa ne vem kje se jih da dobit. Sm klical Živca (ker je menda edini serviser v LJ za Kymcote) pa že tri tedne čakam, da bo "dobil dele". Človk je totalno nesposoben.

Zato še enkrat vprašam, če kdo ve, kje bi lahko dobil dele za Kymcota MXer 150 (štirikolesnik)? unsure.gif

Imaš v KR Nahtigal

Objavljeno

666 ne zamerim...Ampak CBR vseeno ne zgleda motor...Kaj mi bojo dobre original gume, če po ravnem lupim rob?

yourfriend...če boš kdaj feltno menjal da bo samo popraskana..takoj kontaktiraj! :)

mihec se je enkrat fajn zlozu na ridah ja...in to pred mano....Je bla okusna tista stena ? :) Še kr mam prizor, kako si se nalepil na steno.....

• Všeč mi je 2
Objavljeno

666 ne zamerim...Ampak CBR vseeno ne zgleda motor...Kaj mi bojo dobre original gume, če po ravnem lupim rob?

yourfriend...če boš kdaj feltno menjal da bo samo popraskana..takoj kontaktiraj! smile.gif

mihec se je enkrat fajn zlozu na ridah ja...in to pred mano....Je bla okusna tista stena ? smile.gif Še kr mam prizor, kako si se nalepil na steno.....

1. hahahha

2. Pa pr kašni hitrosti si se ti razletu pa kam si zletu to na črnm kalu da si ga tok pospravu

3. Auč. Je to tista stena pr ovinku predn se pride do počivališča?

Objavljeno (popravljeno)

2. Fajn je takt letel...Nikol nism tok hitr po črnem kalu fural, mičo je prvič za mano ostajal :) če bi biv travnik bi bla sam plastika popočena, tko je pa v ograjo prletu pa se not zagozdu...3je smo ga komej vn dobil

3. Je ja :D

Popravljeno . Popravil juree
Objavljeno

Je bla okusna tista stena ja :blink:

@yourfriend11 vidš jure rabi pa feltno :) Začni po delih prodajat :D haha

Objavljeno (popravljeno)

Je bla okusna tista stena ja blink.gif

@yourfriend11 vidš jure rabi pa feltno smile.gif Začni po delih prodajat biggrin.gif haha

najbolš da postavm stojnico na ridah z rezervnimi deli za r125

Še vedno me pa zanima če bi mi stale hlače od kombinezona kr jih nemorm prpet na tekstilno jakno.

Popravljeno . Popravil yourfriend11
Objavljeno

Je meu kdo kakšno nesrečo pa da je z glavo udaru v tla pa ga je začela glava po dolgem času bolet?

Pr men je zdj kr frka, sm že na nalgesin 550 prešaltau iz navadnih lekadolov pa še razna vnetja fasam ipd :S

Klinc je s tem.

Objavljeno

pobi,iz kakšne disk ploščice oz iz kakšnega materiala naj vzamem,da mi nebo tok nucalo diska,ker je že kr požrt.

lp,dejan

Objavljeno

Jez sm jo mel...samo me nič ne boli.... Nevem kako veš da je od udarca? Te boli na tistem mestu?

Svetujem ti da letiš k zdravniku..Vse kar je glede glave se ni za zajebavati....

Objavljeno

Jez sm jo mel...samo me nič ne boli.... Nevem kako veš da je od udarca? Te boli na tistem mestu?

Svetujem ti da letiš k zdravniku..Vse kar je glede glave se ni za zajebavati....

Jah jst nism meu čelade gor, kr sm lih ob progi počivau ko me je koleg pobrau in potem mi je par dni v glavi razbijal po udarcu srca sam to je minilo, 2 mesca kasneje sm dobu prvo vnetje (MENDA, vendar nism meu niti izpiranja niti ničesar ) in zdj je že tretje vnetje pa še vedno ni nič sluzi ko je normalna pri vnetju zdravnica me pa ne pošlje na kakšno slikanje ker je kao navadno vnetje. ( vendar vsakič na drugem mestu )

No nič do ponedeljka počakam, ker imam še en pregled potem pa naprej.

Objavljeno

Hm...jez bi paničaru da me dajo na nujno...Glava je vseeno glava....

Objavljeno

juhu uspeu sm naštelat wifi na šoli :D

nič več tečnih ur haha

Objavljeno

najbolš da postavm stojnico na ridah z rezervnimi deli za r125

Še vedno me pa zanima če bi mi stale hlače od kombinezona kr jih nemorm prpet na tekstilno jakno.

Stale bojo, sam kaj če padeš??

Objavljeno

že pogrešate kaj motorčke? :)

Objavljeno

juhu uspeu sm naštelat wifi na šoli :D

nič več tečnih ur haha

Mi imamo EDUROAM :D Sam user name pa pass si poštimaš pa maš :P

Objavljeno

sej, banda, sam d smo mi šli z šole ste dubl wifi, neke nove touchscreen table, lepo pobeljene hodnike in označene učilnce po celi šoli :angry: ....so vam pa kadilco zaprl :P

Objavljeno

sej, banda, sam d smo mi šli z šole ste dubl wifi, neke nove touchscreen table, lepo pobeljene hodnike in označene učilnce po celi šoli :angry: ....so vam pa kadilco zaprl :P

Ehm te table so pa bolj kot ne lari fari saj praktično samo pri 2-3 predmetih so dejansko v uporabi ( beri angleščina ( Gorenc ) pa nemščina ( Retljeva ) ).

Wifi pa je tut šele letos uletu :D učilnco sm pa morau jst eno pucat in belt ker smo se malo s flomastrih poigral xD

Objavljeno

Stale bojo, sam kaj če padeš??

sm pogledu pa mam na jakni za prpet tk da si grem en dan pogledat ene hlače k so mi všeč sam upam da je cifra in kupm

Objavljeno

Samo probi isto firmo, ker ne vrjamem, da imajo različne firmo isto zadrgo.

Zakaj pa nisi že v začetku kupil dvodelca ali pa narediš kot jaz, eno tekstil jakno za do štacune, leder za noret :D

Objavljeno

Samo probi isto firmo, ker ne vrjamem, da imajo različne firmo isto zadrgo.

Zakaj pa nisi že v začetku kupil dvodelca ali pa narediš kot jaz, eno tekstil jakno za do štacune, leder za noret :D

tud če ne paše skupej se da zadrgo zamenjat in se pripne...

Objavljeno

tud če ne paše skupej se da zadrgo zamenjat in se pripne...

To je res, samo nebo nikoli tako kot je bilo tovarniško namenjeno.

No, sicer pa edino on ve kaj hoče, jaz sem samo predlagal kaj bi jaz kupil B)

Objavljeno

To je res, samo nebo nikoli tako kot je bilo tovarniško namenjeno.

No, sicer pa edino on ve kaj hoče, jaz sem samo predlagal kaj bi jaz kupil cool.gif

bo bo od iste firme. IXS

Objavljeno

bo bo od iste firme. IXS

Dvodelno je bedno :D

• Všeč mi je 1
Objavljeno

tako tudi je.

na ktm power parts vidim samo dušilec za kupit.

itak zgleda da majo samo dusilec brez krivin... dusilec pa lahko vzames tud za kak drug motor in mal predelas da pase...

Uglavnem, če koga zanima. ''Dušilec Akrapovič exc 125 = 469,00€, krivina Akrapovič exc 125 =239,00€

Paše na letnike od 2005 do 2010''. Tole so mi poslali nazaj, ko sem pisal na TSC Laba, ki je zastopnik za Akrapovič. Draga stvar ko hudič... 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!