Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Šel sem 165 in pe je vleklo ampak na žalost je zmanjkalo ravnine :)

Objavljeno

Rabil bi nov športni filter za motor, notranji premer cca. 35mm, mogoče malo manj. Mogoče pozna kdo kakšno trgovino v okolici ljubljane, kjer bi se dalo to dobit?

LP

Objavljeno

Po zakonu se motor lahko popravlja pod garancijo maximalno 45 dni. Pooblaščeni serviser je že predvidel, da bo popravilo trajalo več kot dva tedna.

Mi mora pooblaščeni serviser tačas zagotoviti kakšno prevozno sredstvo?

gre se za 125 kubični motor, zdaj na popravilu pod garancijo.

zanimajo me dejstva, ne mnenja hvala

Objavljeno (popravljeno)

Kokr jst vem je rok 45 dni ali pa ti da novo stvar (pri drugih stvareh) tako da najbrž da ti mora do takrat ali zagotovit drugo motorno kolo ali pa pač novega dat. Kolikor je meni znano, sicer te pa čisto nič ne košta če pokličeš na zvezo za zaščito potrošnikov, pa ti bojo sigurno vse povedali :)

Popravljeno . Popravil pumpahhh
Objavljeno

praviloma bi mogel serviser zagotovit podoben nadomestni "izdelek" v času popravila, če pa le tega ne uredi, pa imaš pravico do odškodnine oz. povračila škode ki je nastala zaradi neuporabe tega izdelka, v tvojem primeru motorja..

Objavljeno

hahaha :) moja yamaha se spet prodaja :) kva mij noro najdt svoje bivse motorje na avto.net :) samo mal boga zgleda...

avtonet...

ena slika iz bolsih casov :)

post-1586-126987452013_thumb.jpg

Objavljeno

Kaj mogoče kdo ve kolko € je za prehitevanje čez polno črto ter koliko KT če jih dobiš sploh?

Za vse prekrške ki so me zanimali sem dobil podatke razen za to polno črto ne.

Objavljeno

Kaj mogoče kdo ve kolko € je za prehitevanje čez polno črto ter koliko KT če jih dobiš sploh?

Za vse prekrške ki so me zanimali sem dobil podatke razen za to polno črto ne.

A ni nekdo enkrat napisau, da je 250€ pa 3 kazenske? zdj je mogoče celo kei več :D ( je pa fora, da je različno če zapelješ skozi neprekinjeno črto pa če prehitevaš skozi neprekinjeno črto ). Za prevoženo neprekinjeno črto mislm d je 80€.

Objavljeno

Dejte mi pomagat :) Gre se za netbooka asus eee pc ter 24mescou brezplačen net 10gb na mesec od orto.si

Tisti ki je na facebooku, bi ga lepo prosu če lahko polajka "všeč mi je" tole sliko:

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/photo.php?pid=31132957&o=all&op=1&view=all&subj=70186628445&aid=-1&id=1126884170

Hvala :)

:))) tip se je še na forumu buriu :P

Objavljeno

smile.gif)) tip se je še na forumu buriu tongue.gif

Sej zej more dat pa za pjačo usem k smo mu lajkal tongue.gifbiggrin.gif

Objavljeno

Samo še za prevzem se zmenim :)

GoUpC...itak :D Me bi draži pjače pršle kokr nov netbook :) :)

Objavljeno

http://www.avto.net/....asp?ID=3660149

Pozna kdo? Za ksneaga mulca bi znalo bit zanimivo :D

Ta motor je pa sfukan do amena :) Kašnih par mescou nazaj se je prodajau za 3500€, ker je KAO prebila dihtunga na cilindru. Je kr vrjetno vtrgala mašina ;) Prodan je bil s 7900km ( to je blo kakšno leto in pol do dve leti nazaj ), ni vozen z A1 ( ker za A1 mora imet motor manj kot 125 cicimici :D ), na tleh je biu pa tut ena par× že. Je tok× morau padet da se je odloču da bo zamenju zadnjo gumo :worship:

Jst takega motorja nebi pipal. Kako je pa s tem, da je generalno obnovljen pa nimam pojma.

Objavljeno

Yamaha supermoto :* :)Yamaha

Hehe, važn je agregat :P

Objavljeno (popravljeno)

yourfriend as zrihu pol gume?? kere si nabavu? :)B)

Popravljeno . Popravil RRyDeRR
Objavljeno

yourfriend as zrihu pol gume?? kere si nabavu? smile.gifcool.gif

nisem še nč nabavu. Najbrž bom dunlop arrowmax d103 sam se morm še mal naokrog pozanimat. Jutr mam itk servis pr primcu pa se bom pozanimu za točne cene pa če nav dežja se bom zapelu še do špana da vidm kakšna je ponudba. Od enga iz foruma sem dobil pocen ponudbo samo mi je daleč iti do črnomlja zaradi gum

Objavljeno

nisem še nč nabavu. Najbrž bom dunlop arrowmax d103 sam se morm še mal naokrog pozanimat. Jutr mam itk servis pr primcu pa se bom pozanimu za točne cene pa če nav dežja se bom zapelu še do špana da vidm kakšna je ponudba. Od enga iz foruma sem dobil pocen ponudbo samo mi je daleč iti do črnomlja zaradi gum

aha. sj naj ti poslje po posti ;):) a uni linki k sm ti dv ti niso nc pomagal, as klicu tm? mogoce majo za tvojga ;):D

Objavljeno

aha. sj naj ti poslje po posti trance_44_wink5.gifsmile.gif a uni linki k sm ti dv ti niso nc pomagal, as klicu tm? mogoce majo za tvojga trance_44_wink5.gifbiggrin.gif

ja sam oni bi mi jih poslal pol je najbrž še kšna poštnina pol je pa treba it jih še nekam namontirat kar pa pride skor še ena guma zravn

Objavljeno

Malo za nasmejat:

južnak pač..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!