macak333 Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 Aja mal sm razmišlu glede olja, če sem mogoče "fake" TTS-olje kupu? Baje je dost ponaredkov, jst sm zanga dal 10€, na petrolu je pa 23€ se mi zdi. sj jst tud ponavad kupujm tts po 10€ od teh na bolhi, pa mi ni nč motor kj zajebaval fake tts pa še nism vidu k teli ponavad k švercajo olje, švercajo ga iz italije... Jaz sem včeraj kupil 2l motula pri Herkulesu. Cena za enega je 17,40€, kar je ceneje kot pri drugih...no vsaj v mojem okolišu. Drgač pa je bilo enkrat omenjeno, da naj bi nekim ribnila zaradi TTS-a. Zdej kok je to res ne bi vedel, samo močno dvomim, da bi zaradi tega ribnil, prej kej drugega kot olje.
RRyDeRR Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 ja sama sva bla neki sva jih sicr srečala na poti pa ene par se jih je pelal čez ride slb vreme je biu zato ni blo folka aha..sj učer tud jst k sm se mau furu..sm vidu mau motoristov par kapljic pade in se vsi neki ustrašjo -_- bla sva jst pa macak333 prejsn tedn..glih na soboto..uh, tkrt jih je blo ful..kamorkol si pogledu si vidu motor macak333 1
Jernej125ccm Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 Aja mal sm razmišlu glede olja, če sem mogoče "fake" TTS-olje kupu? Baje je dost ponaredkov, jst sm zanga dal 10€, na petrolu je pa 23€ se mi zdi. sj jst tud ponavad kupujm tts po 10€ od teh na bolhi, pa mi ni nč motor kj zajebaval fake tts pa še nism vidu k teli ponavad k švercajo olje, švercajo ga iz italije... Švercajo ja HAHAHA. Zakaj bi švercali, saj ni več meje. Pač pripeljejo ga iz Italije kjer je občutno ceneje.
RRyDeRR Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 Jaz sem včeraj kupil 2l motula pri Herkulesu. Cena za enega je 17,40€, kar je ceneje kot pri drugih...no vsaj v mojem okolišu. Drgač pa je bilo enkrat omenjeno, da naj bi nekim ribnila zaradi TTS-a. Zdej kok je to res ne bi vedel, samo močno dvomim, da bi zaradi tega ribnil, prej kej drugega kot olje. aja..dobr to sm kje je ze ta herkules? u polju, zadobravi nekje? učer sm ti vidu kolege glih k sm biu na furi i pol sm sou se mal na grad da se tud tm macak333 1
RRyDeRR Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 Švercajo ja HAHAHA. Zakaj bi švercali, saj ni več meje. Pač pripeljejo ga iz Italije kjer je občutno ceneje. hhah..pa švercajo, sm tko mislu da pripeljejo iz druge države vem macak333 1
Ervin93 Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 Jutri nej bi bilo baje lepše vreme! A kdo namerava it v smeri prot morju? Jst grem LJ-PO-KP-Umag pa po isti poti nazaj
SpiZek Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 aha..sj učer tud jst k sm se mau furu..sm vidu mau motoristov par kapljic pade in se vsi neki ustrašjo -_- bla sva jst pa macak333 prejsn tedn..glih na soboto..uh, tkrt jih je blo ful..kamorkol si pogledu si vidu motor dej kej sporoč k boš meu namen kšno turco nrdit da gremo skupi
SpiZek Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 Jutri nej bi bilo baje lepše vreme! A kdo namerava it v smeri prot morju? Jst grem LJ-PO-KP-Umag pa po isti poti nazaj mogoče če bom šou do rid lahko greva do tja skupi
Ervin93 Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 mogoče če bom šou do rid lahko greva do tja skupi kdaj pa bi ti štartu tja gor?
SpiZek Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 kdaj pa bi ti štartu tja gor? to pa ti povej k greš mau dle naprej
macak333 Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 aja..dobr to sm kje je ze ta herkules? u polju, zadobravi nekje? učer sm ti vidu kolege glih k sm biu na furi i pol sm sou se mal na grad da se tud tm Ja tm nek, čist skrit. Amm, pa to je spletna trgovina, tko da ima samo nekatere stvari na zalogi, za kaj drugega moraš pa naročiti. Mah uni ga itak non stop žurajo...vsaj nekdo
ironbeeper Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 ve kdo če za bug spoiler rabiš homologacijo?
Ervin93 Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 to pa ti povej k greš mau dle naprej Ponavad ko grem na morje štartam tam okrog 11ih-12ih
macak333 Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 http://bikerpunks.com/mediaviewer/2494/funny-highside-motorcycle-crash.html Sej nevem ali naj se smejim ali jokam...
GrCaR Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 ve kdo če za bug spoiler rabiš homologacijo? Načeloma bi jo rabu, saj je neoriginalen del, vendar ga mam jst na svojem Z-ju že 3 leta pa nikol noben kompliciru ker ni homologiran.
Robyy Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 sej če bo lep vreme no pol se vidimo gor kej popoudne Črn hyosung
SpiZek Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 no pol se vidimo gor kej popoudne Črn hyosung kdaj boš pa gor prbližn? jest mam pa rs nov model črna pa rdeč leu
Robyy Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 kaj pa vem kdaj bom...tm nekje med 12 in 16 uro če se vidmo se vidmo. če ne pa drugič :=)
ironbeeper Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 (popravljeno) Načeloma bi jo rabu, saj je neoriginalen del, vendar ga mam jst na svojem Z-ju že 3 leta pa nikol noben kompliciru ker ni homologiran. ka pa na tehničnem pregledu so ke težili? Popravljeno Maj 9, 2010. Popravil ironbeeper
znj Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Mene pa zanima( če je že govora o bugspoilerju ) ali ima bugspoiler sploh kakšno funkcionalnost ali je samo modni dodatek?
RRyDeRR Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 ve kdo če za bug spoiler rabiš homologacijo? hhah..ni ti to avto drgac pa k si kupu ta spoiler bi rabu dobit kksne papirje o homologaciji..ce pa jih nis pol pa itq da ne rabs macak333 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se